(Dimutakhirkeun Pamungkas Dina: 23/10/2019)

hotél bersejarah di Éropa téh lain tetempoan langka, hususna di kota badag sareng sajarah euyeub. Paris, London, Roma, Munich, Wina - sakabéh kota ieu mibanda tempat denok nawarkeun. wisatawan anu ngabutuhkeun pisan sababaraha méwah tradisional kudu aya kasusah nyungsi hiji tempat pikeun cicing di Éropa. Bagian pangalusna ngeunaan éta nu bisa ngarambat ka sadaya kota ieu ku karéta, on anggaran. Di dieu luhureun lima hotél bersejarah di Éropa sarta kumaha carana meunang aya ku karéta:

 

1. Urang ngawitan daftar urang tina Bulan bersejarah jeung – The Ritz, Paris

Taya daptar hotél bersejarah luhur di Éropa bakal jadi lengkep tanpa Paris. Hiji mutiara industri silaturahmi na nangtung kaluar: The Ritz. hotél boasts hiji sajarah euyeub sarta interior mewah keur buka kalayan eta. Eta diadegkeun dina 1898, komo lajeng ieu pinnacle tina ngarareunahan.
The Ritz éta alami hiji pilihan populér pikeun anggota masarakat luhur Éropa. Sababaraha sémah kasohor na éta Adipati na Duchess of Windsor, coco Chanel, sarta Ernest Hemingway, diantarana. Mun hayang ngajajah na pikareusepeun pisan sajarah, Anjeun tiasa nyandak karéta ka Paris ti kota Éropa utama lianna kawas London, Roma, Amsterdam, atanapi Brussel.

Brussel ka Paris Kareta

London ka Paris Kareta

Marseille ka Paris Kareta

Amsterdam ka Paris Kareta

 

2. Belmond Cadogan Hotel, London

Historic Hotels in Europe, Belmond Cadogan Hotel, London

Belmond Cadogan Hotel di London dianggap hotél butik, tapi ngabogaan panjang sarta seru sajarah. Sababaraha bakal ngomong éta malah dramatis dina kali, sakumaha Oscar Wilde ieu awaiting ditewak na aya di 1895. The Cadogan boga 64 kamar sarta Edwardian éndah atmosper. Téh mangrupa townhouse bersejarah, sarta eta geus diteundeun gelar loba tepi ka karakter unik tina era. Lamun nyandak rekomendasi kahiji urang, Anjeun bisa kalayan gampang ngarambat ti Paris ka London ku karéta.

Amsterdam ka London Kareta

Lille ka London Kareta

Paris ka London Kareta

Brussel ka London Kareta

 

3. Albergo del budi al Pantheon, Roma

Lamun datang ka hotél bersejarah di Éropa, Albergo del budi al Pantheon di Roma nyokot jajan. Ieu salah sahiji pangkolotna hotél di dunya, diadegkeun dina 1467! Kamar nu mopohokeun kana Pantheon nu pangalusna, ngalengkepan kalayan ranjang Renaissance-gaya na frescos abad-17 salaku hiasan. Teu meunang wae hadé atawa leuwih sajarah ti nu. bonus sejen nyaeta iinditan ka Roma mangrupakeun rada gampang ku karéta, utamana dimimitian ti utama lianna kota Italia.

Milan ka Roma Kareta

Florence ka Roma Kareta

Salerno ka Roma Kareta

Naples ka Roma Kareta

 

 

4. hotél Torbrau, Munich

Hotel Torbrau is a great place to stay in Europe

The Torbrau dimimitian salaku tempat pikeun travelers weary ti Salzburg mun boga sésana sarta bir alus. Hayu urang geus operasi pikeun leuwih 500 taun, sarta eta narima renovasi modern na di '90an. The Torbrau mangrupakeun favorit tina travelers bisnis jeung wisatawan anu hayang leuwih jieun kaduyung pangalaman hotél bersejarah. Mun anjeun ngadatangan Munich ku karéta ti Berlin, Wina atawa kota Éropa lianna, Anjeun bisa rencana pikeun cicing di Torbrau.

Berlin kana Kareta Munich

Frankfurt kana Kareta Munich

Wina ka Kareta Munich

Cologne kana Kareta Munich

 

5. Grand Hotel Wien, Wina

Grand Hotel Wien diwangun dina 1870, sarta ngan spent jumlah pondok tina waktu salaku tinggal swasta. Ieu pangkolotna tina "Ring Bulan" sabudeureun wewengkon Opera tina Ringstrasse di Wina. Sajauh sajarah mana, hotél geus katempo babagi miboga duanana pikagumbiraeun na patah hati. Mimitina mah ieu backdrop tina selingkuhan Mayerling nu réngsé tragis, jeung maot sahiji Austria Putra Mahkota Rudolf na lover na, Baroness Marie Vetsera. Lamun carita boga maneh intrigued, Anjeun bisa nambahkeun Grand kana daptar Anjeun tina hotél bersejarah di Éropa nepi ka didatangan ku. sirah kana Wina ku karéta ti Munich, ku eureun di Salzburg.

Salzburg kana Kareta Wina

Munich ka Kareta Wina

Innsbruck kana Kareta Wina

Frankfurt kana Kareta Wina

 

Ngadatangan Bulan bersejarah di Éropa ku Ringkesan Train!

Anjeun pilari nganjang sababaraha hotél bersejarah paling istiméwa di Éropa? Rencanana lalampahan anjeun ngaliwatan kota utama Éropa sarta buku nu tiket karéta pikeun meunangkeun Anjeun aya!

 

 

Ulah rék Lebetkeun pos blog urang onto situs anjeun, anjeun bisa boh motrét téks urang na ngan masihan kami kiridit kalayan link ka pos blog ieu, atawa anjeun klik di dieu: https://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/historic-hotels-europe/ - (Ngagulung ka handap saeutik ningali Code Lebetkeun)