(Paling Keri Dianyari On: 19/10/2019)

Iku ngimpi - pindhah ing liburan lan njaluk mbayar kanggo. Ora mung sing, nanging duwe penerbangan, accommodation, lan pangan mbayar sing banget.

mokal, tengen? Ana cara wong ing donya bakal mbayar oleh bali-scratching kaya sampeyan nemu jet setelan exploitasi saka A-dhaftar globe-trotting bintang.

Kajaba ... ana!

Kuwi bener, iku bisa kanggo sampeyan Trek donya ing repes wong liya - nanging sing arep kudu nggunakake internet karo acuity saka Rain Man kanggo narik iku mati.

Bloggers travel finest wis laku sing mbayar kanggo wong thanks menyang dicampur saka bakat, luck, lan skill - punika cara sampeyan bisa nindakake padha.

Katrangan cara kanggo nulis

Apa sampeyan sing vlogger travel, blogger utawa twitter, boten ngalahaken siji efektif saka tembung. Makane iku penting kanggo influencers travel sinau sing paling angel dipahami skills, nulis.

Njupuk sujèn biasa ing nulis salinan apik dening njupuk jam dina kanggo scribble pikirane. Tansah diary sing, nulis blog pribadi, ngirim ing Twitter prolifically - karo skills iki ing kanthong bali, sampeyan bakal bisa kanggo nyebut dhewe luwih èfèktif lan nyampurnakaké muni saka swara sing bisa gain sing kapacak populer ing web.

Brussels kanggo Amsterdam Trains

London menyang Amsterdam Trains

Berlin kanggo Amsterdam Trains

Paris kanggo Amsterdam Trains

 

yellow paper notes

 

Njaluk ngedongkrak ing pandherekipun

Sing arep dipercaya liyane ing media sosial - ing Instagram pangguna kang mung melu iku mbok lan bot saka Rusia, utawa wong karo pandherekipun liyane saka Kim Kardashian?

Jawaban kang ketok, lan iku apa sing kudu nglampahi awis nandur modal ing pandherekipun sing miwiti lelampahan dadi Influencer.

Tuku para kaya Greedier Social Media cara becik kanggo tambah sing garis dasar integritas sing banjur bisa mbangun marang ing mangsa.

Bremen to Berlin Trains

Leipzig kanggo Berlin Trains

Hanover kanggo Berlin Trains

Hamburg kanggo Berlin Trains

 

Hubungi wong tengen

Industri blog lelungan iku competitive, lan liyane wong sing menehi iku Go saben taun. Sawise sampeyan duwe garis dasar ngalangi pandherekipun lan isi, cara mung kanggo njaluk dhewe ngeweruhi kanggo njaluk bantuan ing tutul karo panyedhiya travel sing bisa Sponsor sampeyan pindhah ing liburan.

Kanggo nggawe menehi hasil bermanfaat, sampeyan bakal kudu wis cetha yen nyeponsori sampeyan bakal nyedhiyani wong iki karo cahya lan tombol terkenal menyang demografi sing. Iki noto quo pro apa, nanging siji sing bakal ngidini sampeyan kanggo ndeleng donya.

Nantes kanggo Trains Bordeaux

Paris kanggo Trains Bordeaux

Lyon kanggo Trains Bordeaux

Marseilles kanggo Trains Bordeaux

 

equipment for influencer

 

Ngerti pirsawan

sponsor newfound Panjenengan ora kelet watara kanggo dawa yen padha ora mikir sing bisa melu karo pirsawan - lan apa sing kudu ngerti persis sing Panjenengan demografi punika.

Tegese nemokake metu klompok umur rata-rata para rawuh kang, likes sing, lan dislikes, apa Camping padha ajeg ngunjungi, lan apa kang nindakake nalika lagi adoh saka web. Kanthi informasi iki ing pembuangan, sampeyan bakal bisa kanggo nggawe isi sing tresna pandherekipun - lan tetep sponsor ing sisih.

Sing tips kita! Bisa mikir cara-cara liyane kanggo dadi Influencer travel dhuwur-kloter? Banjur supaya kita ngerti ing komentar ing ngisor iki!

Lyon kanggo Trains Geneva

Zurich kanggo Trains Geneva

Paris kanggo Trains Geneva

Lucerne kanggo Trains Geneva

 

Inggih sadurunge dadi Influencer, sampeyan kudu olahraga travel menyang Panggonan endah lan miwiti njupuk gambar apik tenan ing atmosfer apik, sing maca? Gunakake Simpen A Train kanggo njaluk karcis sepur murah, supaya ora biaya sing akeh dadi proyek gesang!

 

Aja pengin nampilaké kirim blog kita “5 Ombenan Local Best kanggo Coba ing Eropah” dhateng situs? sampeyan bisa salah siji njupuk foto lan teks kita lan mung menehi kita kredit karo link kanggo kirim blog iki. Utawa klik kene: https://embed.ly/code?url =https://www.saveatrain.com/blog/how-to-become-a-high-flying-travel-influencer/ ‎– (Gulung mudhun sethitik kanggo ndeleng Embed Code)