(Paling Keri Dianyari On: 14/05/2020)

Paris lan Roma ing ndhuwur ember saklawasé saben wong lelungan kang dhaftar. Iki kutha biasa sing populer kanggo budaya sing, Masakan kelas donya, kepileh arsitektur lan luwih. Nalika Roma lan Paris sing adoh loro, padha banget uga disambungake dening Sepur. Iki tegese sampeyan ora kudu milih antarane iki cities banget, sampeyan bisa bukak wong loro! Kanggo mbantu kanggo nggawe iki lelampahan minangka nyenengake sabisa kita bareng karo sampeyan carane njaluk saka Roma menyang Paris kanthi Sepur Highspeed.

 

Travel dening dhuwur-kacepetan sepur

Sampeyan bisa nelpon liwat Prancis lan Italia nggunakake mung sambungan dhuwur-kacepetan. One of the fastest and most comfortable ways to travel from Rome to Paris is by taking the Thello Dhuwur-kacepetan sepur. Sepur kontemporer bakal whisk kanggo Paris ing wektu ora. First, sampeyan bakal numpak sepur kanthi cepet kanggo Roma menyang Milan lan Milan menyang Paris ing kereta api Thello kanthi kacepetan dhuwur. Wektu lelungan kanggo trip iki beda-beda gumantung, gumantung kang olahraga Pick. Disaranake sampeyan Book kursi ing advance sing kudu nggawe leladen kanggo sepur iki kanggo ngamanake lenggahan.

Kaping Lyon nganti Nice Train

Paris kanggo Nice Trains

Avignon to Nice Trains

Marseilles kanggo Nice Trains

 

Roma kanggo Paris numpak sepur

 

Njupuk rute apik – Roma menyang Paris kanthi Sepur Highspeed

Gumantung ing rute sing sampeyan arep njupuk nalika sampeyan mlaku saka Roma menyang Paris kanthi kereta api tinggi, sampeyan bisa uga pengin seneng Njelajah siji saka kutha-kutha ayu saka Prancis ing sadawane dalan. Nice soaks wiwitan end of Provence lan Enggo bareng liwat sawijining nggantheng pesisir, promenade expansive lan mbukak-online pasar. Nolak mati ing Nice bakal ngidini sampeyan kanggo ndeleng liyane part nggumunke Prancis lan apik bakal break munggah lelampahan saka Roma kanggo Paris.

Dijon to Provence Trains

Paris kanggo Provence Trains

Lyon kanggo Provence Trains

Marseilles kanggo Provence Trains

 

 

Dolan maring kota Eropa liyane ing sadawane dalan

Nggawe paling saka kamardikan kanthi nggunakake sepur regional lan nolak mati ing liyane kota Eropa. Travel saka Roma kanggo Milan, dhateng Jenewa sadurunge tekan panggonan – Paris.

Paris kanggo Lille Trains

Roma kanggo Trains Milan

Hamburg kanggo Berlin Trains

Geneva to Paris Trains

 

Roma kanggo Paris numpak sepur

 

Ora travel Sepur iku saka patang jam. Iki ndadekake iki rute sampurna kanggo maksud apa ngumbara sing mboten dhowo Sepur nitih. Iku apik kanggo metokake ing atine sing sawetara kutha luwih larang kanggo ngunjungi saka liyane, supaya gumantung budget sampeyan bisa seneng lan itinerary sing ora kalebu kabeh kutha sing wis didaftar. Coba situs web kita lan sampeyan bisa nggawe jadwal pribadi sampeyan dhewe kanggo njaluk sampeyan saka Roma menyang Paris kanthi kereta api tinggi, nanging uga saka Paris menyang Roma kanthi rute sing padha. Sampeyan uga bisa nyimpen nganti tanggal karo promosi paling anyar ing kita Facebook, Twitter lan kaca-kaca Instagram.

 

Mikir bab nggawe rute saka Roma kanggo Paris dhewe? menyang SaveATrain Online mriksa kabeh rego karcis kita eksklusif lan miwiti planning ngulandara sabanjuré!

 

Aja pengin nampilaké kirim blog kita dhateng situs, banjur klik kene: https://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/how-to-get-from-rome-to-paris-by-train/ - (Gulung mudhun kanggo ndeleng Embed Code)