(Last Updated On: 20/08/2019)

Paris na Roma mangrupakeun di luhureun LIPI ampir unggal traveler urang daftar. Ieu kota spektakuler anu populér pikeun budaya maranéhna, asakan-kelas dunya, exquisite gawena undagi sarta sangkan leuwih. Bari Roma jeung Paris anu tebih eta, aranjeunna kacida alusna disambung ku karéta. Ieu ngandung harti anjeun teu kudu milih antara ieu kota megah, anjeun bisa didatangan aranjeunna duanana! Pikeun mantuan Anjeun nyieun ieu perjalanan sakumaha nikmat sabisa urang bagikeun sareng anjeun kumaha carana meunang ti Roma ka Paris ku karéta.

 

Travel ku karéta-speed tinggi

Anjeun tiasa ngagancangkeun ngaliwatan Perancis jeung Italia maké ngan koneksi-speed tinggi. One of the fastest and most comfortable ways to travel from Rome to Paris is by taking the Thello -Speed ​​tinggi karéta. karéta kontemporer ieu bakal whisk ka Paris dina jangka waktu nu teu. kahiji, you will take a high-speed train to Rome to Milan and Milan to Paris on the Thello high-speed train. Waktu perjalanan pikeun lalampahan ieu ilaharna 15 jam. Kami ngarékoméndasikeun anjeun buku korsi Anjeun sateuacanna anjeun kedah nyieun reservations pikeun karéta ieu pikeun ngamankeun korsi a.

Lyon ka nice Kareta

Paris ka nice Kareta

Avignon ka nice Kareta

Marseille ka nice Kareta

 

Roma ka Paris ku karéta

 

Candak jalur endah – Roma ka Paris ku karéta

Gumantung kana jalur anu mutuskeun nyandak mun anjeun ngarambat ti Roma ka Paris ku karéta, Anjeun bisa hayang ngarasakeun Ngalanglang salasahiji kacamatan geulis Perancis sapanjang jalan. Alus soaks nepi ka magnificence tina Provence jeung biasa eta ngaliwatan na anca pantai, Promenade expansive tur kabuka-hawa pasar. Stopping off di nice bakal ngidinan Anjeun pikeun ningali sejen bagian stunning Perancis sarta nicely baris megatkeun nepi lalampahan anjeun ti Roma ka Paris.

Dijon mun Provence Kareta

Paris keur Provence Kareta

Lyon mun Provence Kareta

Marseille mun Provence Kareta

 

Didatangan kota Éropa lianna sapanjang jalan

Jieun paling kabebasan anjeun ku maké karéta régional jeung stopping off di séjén kota Éropa. Ngarambat ti Roma pikeun Milan, onto Geneva before you reach your destination – Paris.

Paris keur Lille Kareta

Roma pikeun Kareta Milan

Hamburg ka Berlin Kareta

Jenéwa jeung Paris Kareta

 

Roma ka Paris ku karéta

 

teu perjalanan karéta nyaéta ngaliwatan opat jam lila. Hal ieu ngajadikeun ieu jalur nu sampurna pikeun sagala ngalalana anu henteu janten lengthy karéta rides. Ieu alus mun tega dina pikiran yén sababaraha kota nu leuwih mahal nganjang ti batur, jadi gumantung kana anggaran Anjeun Anjeun bisa resep hiji rancana perjalanan that does not include all the cities we have listed. Take a look at our website and you can make your own personal itinerary to get you from Rome to Paris by train. Anjeun oge bisa tetep nepi ka tanggal jeung promosi panganyarna dina urang Facebook, Twitter jeung Kaca Instagram.

 

Pamikiran ngeunaan nyieun jalur ieu ti Roma ka Paris diri? SaveATrain Online mariksa kaluar kabeh ongkosna ekslusif kami tur mimitian perencanaan petualangan Anjeun salajengna!

 

Ulah rék Lebetkeun pos blog urang onto situs anjeun, lajeng klik di dieu: http://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/how-to-get-from-rome-to-paris-by-train/ - (Gulung ka handap pikeun ningali Code Lebetkeun)

  • Lamun hayang jadi nanaon jeung pamaké anjeun, anjeun bisa pituduh aranjeunna langsung kana kaca pilarian kami, dina link ieu anjeun bakal manggihan nu pang populerna karéta ruteu urang – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml – jero anjeun boga tumbu kami kalawan / en / tapi anjeun bisa ngarobahna ka / fr / atawa / de / atawa / eta / na basa leuwih