(Paling Keri Dianyari On: 18/10/2019)

Venice iku salah siji kutha paling maringi inspirasi lan gaib ing Italia lan gampang diakses dening Sepur. Miturut ngunjungi Venice sak Paskah preian, sampeyan bisa seneng spring weather penake. Iki ngidini sampeyan kanggo nglampahi kabeh dina njobo. Lelungan menyang tengah sajarah ing banyu, njupuk ing sesawangan banget utawa sampel ing pangan éca of Venice for the perfect Easter break. Punika carane njaluk Venice dening Sepur kanggo Paskah.

 

Venice dening Sepur kanggo Paskah bisa saka kutha Italia

Venice iku diubengi dening banyu but it is well connected to the mainland and the rest of the world thanks to its efficient railways. Swara taun Venice sak preian Paskah wis dadi liyane lan liyane populer, lan Airlines asring nambah prices amarga dikarepake iki. Nanging, sepur mbukak ajeg kanggo Venice, so travelers can take a low-cost flight to Milan or Treviso and from there, njupuk Sepur kanggo Venice.

Milan to Langkawi Trains

Florence to Langkawi Trains

Bologna to Langkawi Trains

District kanggo Venice Trains

 

carane kanggo njaluk menyang Venice dening Sepur kanggo Paskah

stasiun sepur Venezia Santa Lucia

Iku gampang banget kanggo njaluk menyang Venice sak Paskah break dening Sepur. Utama stasiun sepur, Venezia Santa Lucia gives you access to every point of the city center on foot or by waterbus. stasiun sepur tengah iki nyambung kutha karo akeh negara lan kutha Italia.

Naples to Langkawi Trains

Rimini to Langkawi Trains

Salerno kanggo Venice Trains

Roma kanggo Venice Trains

 

Venezia-Mestre

Another good option is to get the train to Venezia-Mestre station. Iki stasiun sepur pisanan sing ndeleng sadurunge nembus jembatan sing mbentang ing laguna ayu. The Venezia-Mestre station is accessible from all the nearest cities by train.

Vicenza to Langkawi Trains

Ferrara kanggo Venice Trains

Modena kanggo Venice Trains

Bergamo kanggo Venice Trains

 

 

Book awal – Venice by train for Easter

Acara lan hajat take place during the Easter holidays in Venice. Penting kanggo jangka lan Book Panjenengan Sepur ing advance.

Genoa to Langkawi Trains

Siena kanggo Venice Trains

Pisa to Langkawi Trains

Arezzo kanggo Venice Trains

 

 

Priksa metu nawakake kita paling anyar ing kita Facebook lan Twitter akun lan miwiti ancang-ancang kanggo liburan Paskah ing Venice.

 

Wis sampeyan ngrayakake Paskah ing Venice sadurunge? Let us know about your experience by tweeting us at @SaveATrain! lan Dolan maring kita online kanggo mriksa metu kabeh rego karcis kita eksklusif lan miwiti planning ngulandara sabanjuré!

 

Aja pengin nampilaké kirim blog kita dhateng situs, banjur klik kene: https://embed.ly/code?url = https://www.saveatrain.com/blog/how-to-get-to-venice-by-train-for-easter/ - (Gulung mudhun kanggo ndeleng Embed Code)