(Last Updated On: 18/10/2019)

Venice nyaeta salah sahiji kota paling mereun na gaib di Italia sarta anu gampang diakses ku karéta. Ku ngadatangan Venice salila Easter libur, Anjeun bisa ngarasakeun spring cuaca pikaresepeun. Ieu ngidinan Anjeun pikeun méakkeun kabéh dinten ker. Ngarambat ka puseur bersejarah dina caina, nyandak dina tetempoan megah atawa sampel dahareun nikmat of Venice for the perfect Easter break. Di dieu nyaeta kumaha carana meunang ka Venice ku karéta keur Easter.

 

Venice ku karéta keur Easter nyaéta dimungkinkeun tina sagala kota Italia

Venice dikurilingan ku cai but it is well connected to the mainland and the rest of the world thanks to its efficient railways. Leuwih taun Venice salila libur Easter geus jadi beuki loba populér, jeung Airlines mindeng ningkatkeun harga maranéhanana kusabab paménta ieu. Sanajan, karéta ngajalankeun rutin Venice, so travelers can take a low-cost flight to Milan or Treviso and from there, nyandak karéta nu mun Venice.

Milan ka Venice Kareta

Florence mun Venice Kareta

Bologna mun Venice Kareta

Treviso mun Venice Kareta

 

kumaha carana meunang ka Venice ku karéta keur Easter

Stasion kareta api Venezia Santa Lusia

Hal ieu kacida gampang nepi ka Venice salila putus Easter ku karéta. utama stasion kareta api, Venezia Santa Lucia gives you access to every point of the city center on foot or by waterbus. Stasion kareta api sentral Ieu nyambungkeun kota jeung loba nagara jeung kacamatan Italia séjén.

Naples mun Venice Kareta

Rimini mun Venice Kareta

Salerno mun Venice Kareta

Roma pikeun Venice Kareta

 

Venezia-Mestre

Another good option is to get the train to Venezia-Mestre station. Ieu stasiun kareta api heula nu ningali sateuacan Anjeun nembus sasak nu ngawengku laguna geulis. The Venezia-Mestre station is accessible from all the nearest cities by train.

Vicenza mun Venice Kareta

Ferrara mun Venice Kareta

Modena mun Venice Kareta

Bergamo mun Venice Kareta

 

 

buku mimiti – Venice by train for Easter

Acara jeung celebrations take place during the Easter holidays in Venice. Kadé rencana na buku Anjeun karéta sateuacanna.

Genoa mun Venice Kareta

Siena mun Venice Kareta

Pisa pikeun Venice Kareta

Arezzo mun Venice Kareta

 

 

Pariksa nawaran panganyarna kami on kami Facebook jeung Twitter akun tur mimitian olahan Anjeun for geus lebaran Easter anjeun dina Venice.

 

Geus maneh sohor Easter di Venice sateuacan? Let us know about your experience by tweeting us at @SaveATrain! jeung Didatangan kami online mariksa kaluar kabeh ongkosna ekslusif kami tur mimitian perencanaan petualangan Anjeun salajengna!

 

Ulah rék Lebetkeun pos blog urang onto situs anjeun, lajeng klik di dieu: HTTPS://embed.ly/code?url = HTTPS://www.saveatrain.com/blog/how-to-get-to-venice-by-train-for-easter/ - (Gulung ka handap pikeun ningali Code Lebetkeun)