(Paling Keri Dianyari On: 24/03/2020)

Traveling kanggo wilahan donya piyambak bisa dadi pengalaman enlightening lan macem. Apa iku soko apa kabeh wektu, utawa yen ing trip umur kanggo nggedhekake Horizons Panjenengan, travel bisa ngganti gesang.

Akeh wong iki dina milih kanggo lelungan piyambak, invigorated dening kebebasan kuwi pengalaman nawakake. LifeHack nerangake apa wis dadi cara populer kayata kang kanggo ndeleng donya ing taun anyar.

Yen sampeyan apa travel piyambak, part ngulandara wis patemon wong anyar, asring sing beda banget kanggo dhewe, nanging kabeh kang mugia bakal enrich ngulandara travel sakabèhé.

dadi, ayo kang njupuk dipikir nyedhaki ing sawetara cara sampeyan bisa ketemu wong ing bagean anyar ing donya.

 

Live Music

Nalika klub iku pilihan ketok, The Guardian tabet lagi Mudhun saking sih karo Millennials. music wis dadi adoh luwih populer, karo wektu ing antarane mranata krungu dhewe mikir lan nggawe kenalan anyar.

Kathah bar hip gedhe ing Eropah kanggo sing looking kanggo lelungan sak seneng Paris, Luxembourg, lan London, kabeh sampurna kanggo patemon wong anyar sabanjuré ing ngulandara.

Antwerp kanggo Trains Luxembourg

Brussels kanggo Trains Luxembourg

Metz kanggo Trains Luxembourg

Paris kanggo Trains Luxembourg

 

 

Ing Casino

Playing poker punika cara gedhe kanggo ketemu wong anyar, sing lagi watara Tabel looking mangertos mungsuh. Sinau mau, guyon karo wong-wong mau lan obligasi mbangun sing bisa njupuk adoh menyang last Panjenengan.

Salah sijine keuntungan saka muter poker iku sing paling gampang kanggo sinau, meaning malah sing wong anyar bisa Pick munggah cepet kanggo nggunakake minangka cara patemon wong anyar. Ing sekolah kertu ing Partypoker nyedhiyani piwulang ing Texas Holdem kanggo wong-wong karo sethitik kanggo pengalaman karo game.

Kabeh sing perlu saiki iki kanggo golek casino, kang ana kathah ing donya aturan kesempatan kanggo sesambungan karo manca, ora mung kanggo lelungan nanging warga uga.

Brussels kanggo Amsterdam Trains

London menyang Amsterdam Trains

Berlin kanggo Amsterdam Trains

Paris kanggo Amsterdam Trains

 

 

Trains

'Part fun njupuk ana'; carane kakehan wis krungu sing ing lelampahan dawa? Nalika lelungan piyambak, iku uga mung dadi bener.

Ana sawetara apik Sepur laku sing bisa dijupuk ing Eropah, ngliwati sawetara lokasi paling ayu bawana wis tawaran. Nalika sampeyan ana ing sepur, kaya-minded wong ana kamungkinan kanggo dadi ana banget.

Iku cara gedhe kanggo ketemu wong saka kabeh mlaku gesang, warga lelungan menyang lan saka karya, lelungan ing ngulandara lan mbok menawa malah wong sing mungkasi munggah nuduhake sawetara saka pengalaman karo.

Trains Amsterdam Kanggo London

Paris kanggo London Trains

Berlin kanggo London Trains

Brussels kanggo London Trains

 

 

Olahraga Live

Olahraga iku minangka akeh atraksi wisata dina iki minangka sing kanggo warga kanggo seneng. Apa iku demo stadion utawa kasempatan kanggo njupuk ing acara live, iku cara sing gedhe imbuing dhewe ing budaya saka wilayah.

Mbok njupuk ing game jangkrik ing Asia, utawa dipikir tindakake negara sak Euro 2020 kang Sky Sports jelas amarga njupuk Panggonan ing kutha-kutha sak Eropa. ana ewu acara tengen donya saben dina sing kurban sampeyan kasempatan kanggo ketemu sawetara wong anyar ing lelampahan.

Zurich kanggo Trains Innsbruck

Salzburg kanggo Trains Innsbruck

Wina kanggo Trains Innsbruck

Cologne to Trains Innsbruck

 

 

Apa sampeyan siap kanggo lelungan lan Priksa kanca ing bagean anyar aneh saka donya? Simpen A Train mbantu Book A Train gampang lan tuku.

 

 

Aja pengin nampilaké kirim blog kita “10 Paling Kutha Medieval Beautiful Ing Eropah” dhateng situs? Sampeyan salah siji bisa njupuk foto lan teks kita lan maringi kita kredit karo link kanggo kirim blog iki. Utawa klik kene: https://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/how-to-make-friends-in-strange-new-parts-of-the-world/ – (Gulung mudhun sethitik kanggo ndeleng Embed Code)