(Last Updated On: 09/10/2019)

ngarasa nyaman, kasampak stylish na teu boga teuing bagasi beurat. Di dieu téh kumaha carana pak keur lalampahan karéta di sakuliah Italia.

 

Kumaha pak pikeun karéta a – baju, sapatu, jeung asesoris

lampu koper / gambar trolly pikeun pos blog on kumaha pak keur lalampahan karéta

 

Iraha iinditan ku karéta ngaliwatan Italia, Anjeun gé rék tetep game fashion Anjeun kuat. Tapi tinimbang paking sadayana outfits favorit anjeun, milih stylishly, well-motong klasik sarta accessorize kalayan potongan pernyataan kandel. Salaku conto, pak keur lalampahan karéta well-dipasangan jeans hideung, t-kaos jeung necks polo kasampak Srimanganti nyalira. Pikeun sapoé kasual katingal, pasangan kalayan sneakers jeung jaket denim. Wengi, nambahkeun rumah susun formal na sapotong perhiasan pernyataan.

Pastikeun pak a sal badag. Kitu ogé maké pikeun kahaneutan lamun éta chilly atawa pikeun nambahkeun flair mun outfit Anjeun, a sal badag bisa meta salaku simbut bari maneh bersantai on Anjeun karéta numpak. Anjeun malah bisa make eta salaku simbut piknik atawa anduk pantai makeshift.

Lamun datang ka tas, mawa hiji kantong taktak badag anu bisa nahan balanja atawa basisir kabutuhan poko. Anjeun bakal perlu ransel atanapi cross-awak kantong keur dinten-ka poé kagiatan wisata sarta hiji leutik, clutch formal keur tunggang gunung, sangkan ulah deui katuhu mun anjeun pak keur lalampahan karéta.

Milan ka Roma Kareta

Florence ka Roma Kareta

Venice ka Roma Kareta

Naples ka Roma Kareta

 

Toiletries, produk kageulisan, jeung nginum obat

produk kageulisan gambar pikeun pos blog on kumaha pak keur lalampahan karéta
produk kageulisan

 

Pikeun karéta lalampahan, éta patut meuli perjalanan-ukuran pak keur lalampahan karéta sadaya produk kageulisan anjeun atawa wadahna perjalanan diatur bisa ngeusian ku produk sorangan. Mun lalampahan anjeun panjang ti minggu atawa dua, mertimbangkeun meuli deui sampo na pancuran gél salila lalampahan anjeun, tinimbang bringing wadah pinuh-ukuran dina kantong anjeun – nambahkeun beurat sarta nyokot up spasi. Anjeun oge bisa menta sampel dina counter kageulisan lokal Anjeun. Aranjeunna baris mindeng bisa nyadiakeun Anjeun sareng versi leutik tina sakabéh kaperluan Anjeun, kawas mascara, sérum jeung wengi krim.

Lamun datang ka makeup, pare rutin anjeun ka handap pikeun anjeun perjalanan. A moisturizer tinted, a Blush nu bisa ganda salaku eyeshadow jeung mascara bakal tetep anjeun selfie-siap. Anjeun oge bisa mawa sapanjang hiji produk multi Tujuan kawas vaseline atanapi dalapan jam krim, nu tiasa lip balm, a highlighter atanapi hiji moisturizer sengit.

Ulah poho nginum obat resép Anjeun, kitu ogé leutik mimiti kit bantuan. panawar nyeri, nginum obat seueul sarta band-AIDS teu butuh nepi teuing spasi, jeung lamun perlu nanaon deui husus, Anjeun gé bisa manggihan eta di hiji Italia apotik atanapi toko obat.

Zurich ka Kareta Innsbruck

Salzburg kana Kareta Innsbruck

Wina ka Kareta Innsbruck

Cologne kana Kareta Innsbruck

 

raramean, éléktronika, sarta dokumén

kindle tablet
tablet Kindle

 

A lalampahan kareta mangrupakeun waktu sampurna nyekel up on bacaan, kumaha oge, buku anu gede pisan jeung beurat. A Kindle, tablet atanapi smartphone kalawan bacaan anu aplikasi nyaeta cara hébat kana saham nepi kana maca bahan bari tetep ngajaga lampu bagasi Anjeun sangkan mastikeun pak pikeun karéta lalampahan tablet Anjeun. Anjeun oge bisa ngundeur audiobooks terasrasakeun panempoan ti jandéla anjeun bari ngadengekeun novél Anjeun.

Marengan dokumén lalampahan fisik perlu anjeun, Anjeun ogé bisa nyandak poto ti atanapi seken dokumén penting jeung salinan email ka diri. Jalan eta, lamun smartphone Anjeun atawa tablet teu sadia, anjeun tiasa asup kana surélék anjeun jarak jauh tur ngakses dokumén nu peryogi.

Brussel kana Kareta Bonn

Antwerp kana Kareta Bonn

Halle kana Kareta Bonn

Ghent kana Kareta Bonn

 

kantong sapeuting

gambar dompet keur pos blog on kumaha pak keur lalampahan karéta
dompet

 

Sawaktos nyandak hiji lalampahan karéta sapeuting, Anjeun gé kudu inget ka pak pikeun karéta a sadayana kabutuhan poko anjeun dina kantong leutik di ransel Anjeun atawa kantong cross-awak. Ngawengku toiletries dasar kawas sikat huntu jeung némpelkeun, hairbrush atawa sisir, raray ngusap, sarta moisturizer. Mun anjeun anu sleeper lampu, Anjeun bisa hoyong tambahkeun earplugs sarta topeng sare mun kantong sapeuting Anjeun.

Anjeun ogé bakal butuh sababaraha piyama lightweight, atawa lamun resep, baju nyaman anjeun tiasa bobo di, kawas calana lagu atanapi leggings sarta kutang atawa luhureun bak kalayan rojongan disumputkeun. Ulah hilap sal badag Anjeun, nu bisa gulung nepi na make salaku bantal atawa hiji simbut tambahan.

 

Siap pak keur lalampahan karéta atawa buku lalampahan karéta anjeun sabudeureun Italia? Pastikeun Anjeun didatangan Simpen A Train website tujuan pikeun tiket karéta booking keur perjalanan Éropa dina harga pangalusna. meunang Ngalanglang!

 

Ulah rék Lebetkeun pos blog urang onto situs anjeun, lajeng klik di dieu: http://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/how-to-pack-for-a-train-trip-across-italy/ - (Gulung ka handap pikeun ningali Code Lebetkeun)

  • Lamun hayang jadi nanaon jeung pamaké anjeun, anjeun bisa pituduh aranjeunna langsung kana kaca pilarian kami, dina link ieu anjeun bakal manggihan nu pang populerna karéta ruteu urang – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml – jero anjeun boga tumbu kami kalawan / en / tapi anjeun bisa ngarobahna ka / fr / atawa / de / atawa / eta / na basa leuwih