(Paling Keri Dianyari On: 24/08/2019)

Traveling saka negara kanggo negara, utawa kutha kanggo kutha, iku pengalaman saestu sange lan voyaging dening Sepur wis salah siji cara paling apik kanggo nindakake iki. Sepur Eropah rego karcis sing adhedhasar umumé ing kadohan kesah, Nanging, akeh perusahaan alur Eropah saiki wis dipindhah menyang sistem reregan dinamis - kaya incl - kang beya bisa fluctuate gumantung dikarepake, Watesan, utawa carane awal tuku. Apa rencana kanggo lelungan kanggo Austria, Belgium, Britain, France, Jerman, or Italy, riset sethitik sadurunge Panjenengan lelampahan Sepur tenan bisa bantuan babagan budget. Ning kene ndhuwur tips ing carane kanggo nyimpen dhuwit ing rego karcis sepur sak ngulandara panjenengan.

 

Book ing advance

 

yen kasedhiya, advance train tickets typically go on sale 6 sasi ahead saka wektu lelungan. Nanging, pesenan malah mung saperangan saka minggu sadurunge bisa isih nyimpen cekap jumlah dhuwit, supaya ora sampah sembarang wektu!

Nuremberg menyang Sepur Prague

Munich kanggo Trains Prague

Berlin kanggo Trains Prague

Wina kanggo Trains Prague

 

Fleksibel karo wektu taun sing arep lelungan

Kang fleksibel karo nalika arep lelungan asring bisa kasil tabungan gedhe. prices tiket Sepur munggah sak pucuk mangsa liburan ing sawetara negara Eropah. Iki biasane sak panas sasi, utamané ing Juli lan Agustus.

Yen sampeyan duwe opsi kanggo lelungan ing njaban saka sasi iki, the tickets can be much cheaper to purchase. Uga kaping liburan kayata natal lan Paskah, iki puncak kaping - mriksa nalika preian sekolah ing lan nyoba kanggo supaya iki.

Milan to Langkawi Trains

Padua kanggo Venice Trains

Bologna to Langkawi Trains

Roma kanggo Venice Trains

 

 

Rebook tiket – nyimpen dhuwit ing rego karcis sepur

Apa kowe tau dipesen tiket Sepur mung kanggo ndeleng sing beya dropped sasampunipun sampeyan digawe tuku? Train ticket prices tend to fluctuate – asring ing dina sing padha. Gumantung ing privasi pembatalan perusahaan, sing biasane kudu bisa kanggo mbatalake lan re-Book Sepur ing tingkat ngisor yen tumindak ing 24 jam tuku asli.

Bordeaux kanggo Trains Biarritz

Paris kanggo Trains Biarritz

Lyon kanggo Trains Biarritz

Marseilles kanggo Trains Biarritz

 

Sawetara perusahaan sepur luwih fleksibel saka liyane karo Wektu pembatalan sing. Ing sawetara kasus, sampeyan bisa mbatalake tiket njaba jendela 24-jam. Iku penting kanggo mriksa metu operator kang kanggo maca munggah ing sawijining kawicaksanan sadurunge mundhut tiket liyane. Priksa manawa kanggo tetep jaga kanggo prices Sepur anyar lan nyimpen dhuwit dening rebooking tiket ing tingkat ngisor.

Nantes kanggo Trains Bordeaux

Paris kanggo Trains Bordeaux

Lyon kanggo Trains Biarritz

Marseilles kanggo Trains Bordeaux

 

Njupuk kauntungan saka discounts – Carane nyimpen dhuwit ing rego karcis sepur

sawetara European Sepur rute kurban diskon pinunjul kanggo anak, siswa, lan seng luweh tuwo. Anak saka umur telung sewelas umume persentasi apik mati, nalika anak ing umur 3 typically travel free. Students and senior discounts may be available depending on the trains and destination you are traveling to. Iku penting duwe mahasiswa utawa kertu senior ing kapan wae yen tuku tiket diskon.

Ana kathah rego karcis diskon kasedhiya ing saindhenging jaringan alur beda Eropah. Priksa manawa kanggo tansah tetep jaga kanggo discounts paling anyar dening ngisor kita facebook lan twitter kaca-kaca.

 

Mikir njupuk Sepur kanggo kitha favorit? Menyang website kita saveatrain.com kanggo mriksa metu kabeh rego karcis kita eksklusif lan miwiti planning ngulandara sabanjuré!

 

Aja pengin nampilaké kirim blog kita dhateng situs, banjur klik kene: http://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/how-to-save-money-on-train-fares/ - (Gulung mudhun kanggo ndeleng Embed Code)

  • Yen sampeyan pengin dadi apik kanggo kedhaftar, sampeyan bisa nuntun wong-wong mau langsung menyang kaca search, ing link iki sampeyan bakal nemokake paling populer Sepur rute kita – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml – nang sampeyan duwe pranala kita karo / en / nanging sampeyan bisa ngganti menyang / fr / utawa / de / utawa / iku / lan basa liyane