(Last Updated On: 24/08/2019)

Iinditan ti nagara ka nagara, atawa kota ka kota, mangrupakeun pangalaman sabenerna endah tur voyaging ku karéta ieu salah sahiji metodeu pangalusna pikeun ngalakukeun ieu. karéta Éropa ongkosna téh dumasar kalolobaan kana jarak ngumbara, kumaha oge, loba pausahaan rail Éropa ayeuna geus dipindahkeun ka sistem bedah dinamis - kawas airfares - nu ongkos bisa turun naek gumantung paménta, larangan, atanapi kumaha mimiti Anjeun mésér. Naha anjeun rencana pikeun indit Austria, Bélgia, Britania, Perancis, Jérman, or Italy, panalungtikan saeutik sateuacan Anjeun lalampahan karéta bener bisa mantuan manteng anggaran Anjeun. Di dieu luhur tips on kumaha nyimpen duit dina ongkosna karéta salila ngumbara Anjeun.

 

Buku sateuacanna

 

Mun sadia, advance train tickets typically go on sale 6 bulan payun ti waktos iinditan. Sanajan, booking malah ngan sababaraha minggu saméméh bisa kénéh nyalametkeun anjeun jumlah cukup duit, sangkan ulah runtah wae!

Nuremberg kana Kareta Iraha

Munich ka Kareta Iraha

Berlin kana Kareta Iraha

Wina ka Kareta Iraha

 

Janten fléksibel jeung waktu taun rék ngarambat

Keur fléksibel jeung lamun rék indit mindeng bisa ngahasilkeun tabungan hébat. harga tiket karéta naek mangsa puncak usum liburan di sababaraha nagara Éropa. Ieu ilaharna sabudeureun usum panas bulan, utamana dina bulan Juli jeung Agustus.

Lamun boga pilihan pikeun ngarambat luar bulan ieu, the tickets can be much cheaper to purchase. Ogé kali liburan sapertos poe natal jeung Paskah, ieu puncak kali - pariksa nalika libur sakola aya di na coba ulah ieu.

Milan ka Venice Kareta

Padua mun Venice Kareta

Bologna mun Venice Kareta

Roma pikeun Venice Kareta

 

 

Rebook tikét Anjeun – nyimpen duit dina ongkosna karéta

Gaduh anjeun kantos dipesen tiket karéta ukur ningali yen ongkos turun pas saatos Anjeun dijieun pameseran Anjeun? Train ticket prices tend to fluctuate – mindeng dina dinten anu sami. Gumantung kana kawijakan pembatalan parusahaan, Anjeun ilaharna kudu bisa ngabolaykeun na ulang buku karéta anjeun dina laju handap lamun meta dina 24 jam tina beuli aslina anjeun.

Bordeaux ka Kareta Biarritz

Paris keur Kareta Biarritz

Lyon kana Kareta Biarritz

Marseille kana Kareta Biarritz

 

Sababaraha pausahaan karéta téh leuwih fleksibel ti batur kalawan periode waktu pembatalan maranéhna. Dina sababaraha kasus, anjeun bisa ngabolaykeun tikét Anjeun luar tina jandela 24-jam. Kadé pariksa kaluar ramatloka pamawa anjeun maca nepi kana kawijakan na sateuacan purchasing tikét sejen. Pastikeun pikeun nyimpen hiji lookout pikeun harga karéta anyar jeung nyimpen duit ku rebooking tikét anjeun dina laju handap.

Nantes kana Kareta Bordeaux

Paris keur Kareta Bordeaux

Lyon kana Kareta Biarritz

Marseille kana Kareta Bordeaux

 

Ngamangpaatkeun diskon – Kumaha nyimpen duit dina ongkosna karéta

sababaraha Éropa karéta ruteu nawiskeun diskon signifikan pikeun barudak, mahasiswa, sarta manula. Barudak ti umur tilu ka sabelas umumna meunang perséntase alus kaluar, bari barudak di handapeun umur 3 typically travel free. Students and senior discounts may be available depending on the trains and destination you are traveling to. Kadé gaduh murid Anjeun atawa kartu senior on Anjeun sepanjang waktos lamun meuli tikét potongan.

Aya nyatu ongkosna potongan sadia sakuliah jaringan rail béda Éropa. Pastikeun pikeun salawasna nyimpen hiji lookout keur diskon panganyarna ku handap kami facebook jeung twitter Kaca.

 

Pamikiran nyokot karéta ka kota Éropa favorit anjeun? Buka ramatloka kami saveatrain.com mariksa kaluar kabeh ongkosna ekslusif kami tur mimitian perencanaan petualangan Anjeun salajengna!

 

Ulah rék Lebetkeun pos blog urang onto situs anjeun, lajeng klik di dieu: http://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/how-to-save-money-on-train-fares/ - (Gulung ka handap pikeun ningali Code Lebetkeun)

  • Lamun hayang jadi nanaon jeung pamaké anjeun, anjeun bisa pituduh aranjeunna langsung kana kaca pilarian kami, dina link ieu anjeun bakal manggihan nu pang populerna karéta ruteu urang – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml – jero anjeun boga tumbu kami kalawan / en / tapi anjeun bisa ngarobahna ka / fr / atawa / de / atawa / eta / na basa leuwih