Vrijeme za čitanje: 2 minuta
(Ažurirano: 12/03/2021)

Putovanje vlakom je udobna, okoliš i pruža spektakularan pregleda, pogodno za izradu Instagram puno ljepši. Ovdje su 4 pregleda vlaka kako bi svoj Instagram sjaj računa.

 

Vlak put pogleda br.1 – West Highland Line, Škotska

The west highland scotland train route views

Škotska slavno ima neke od najljepših krajolici i trenirati pogled rute u svijetu. Ovaj željeznički putovanje nudi opsežan pogled na udaljenim bare, jezera, i planine. Kada putujete na West Highland Line, vi ćete biti dovoljno sretan da iskustvo legendarni Glenfiddich Vijadukt. Pogledajte upoznati? To je zato što su ga prikazali kao Hogwarts Express Harry Potter film pravo glasa. Zamislite dvostruke dodira tih pogleda.

Amsterdam u London vlakova

Rotterdam na London vlakova

Pariz za London vlakova

Bruxelles u London vlakova

 

Glacier Express, Švicarska

The Glacier Express switzerland train route views

Ako vam je draže sporijim tempom pogled vlaka, ovo je put za vas i vaše Instagram sljedbenika. Vaš blistav panoramski pogled će početi sa pogledom na glasoviti Matterhorn. od Zermattu, ćete učiniti vaš sedam-satni željeznički putovanje duž UNESCO-a Svjetske baštine put do St. Moritzu. Uživajte fotografiranja kao slavna Alpski vidici vidici prolaze kroz vaš prozor.

Zürich St Moritz vlakova

Zermatt St Moritz vlakova

Lyon St Moritz vlakova

Basel St Moritz vlakova

 

Flam željeznice, Norveška

The flam railway train route views norway

Kraće putovanje – ovaj jedan sat vožnje vlakom od Myrdal do Flam je samo za poglede. A vaši sretni Insta sljedbenici će vam zahvaliti. Vidjet ćete Nali Tunel, Kjosfossen koji oduzima dah slap, i raskošnih fjordova od Norveška.

 

Naša mogućnost zatvaranja pogleda ruta vlaka – Inlandsbanan, Švedska

Inlandsbanan, Sweden

Ako Glacier Express nije bilo dovoljno snijega i leda za vas, onda ćete ljubav za plovne Line. Ovaj 14-satni vlak avantura počinje u kristinehamn prije probija kroz divlje skandinavske terena prema gallivare. Od prozora, vidjet ćete Arktičkog kruga i – ako bi se vaše oči ljušteno – neki divlji svijet u obliku sobova, Los, i los.

 

Dakle, sada nakon što ste saznali za poglede ruta vlaka i spremni ste krenuti u željezničku vožnju koja mijenja život dok polirate svoj Instagram račun i steknete neke nove sljedbenike? Rezervirajte svoj san vlak putovanje danas na Spremi vlak. A možete provjeriti i naš Instagram račun instagram.com/saveatrain

 

Želite li ugraditi naš blog post na svoju stranicu, zatim kliknite ovdje: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2F4-train-route-views-to-make-your-instagram-account-shine%3Flang%3Dhr/ – (Pomaknite se dolje da vidite Embed Code)