Vrijeme za čitanje: 3 minuta
(Ažurirano: 31/03/2021)

Bernina Express je jedan od najljepših putovanja vlakom u svijetu. Kao prvo, Na Rauma linija od Dombås na andalsnes (Norveška), možete uživati ​​u pogledu na visokim vrhovima. Nadalje, dok prolazite kroz planinu, možete vidjeti planinske padine i visoravni Rauma Rijeka. Dodatno, možete vidjeti i najvišu stijenu Europe Trollveggen, i prekrasna piletina most.

 

Ako je Bernina Express vlakom putovanje počinje – Italija

Cinque Terre italija
Zapanjujući slika Cinque Terre Italiji.

 

Na Pet zemalja između Levanto i La Spezia (Italija), što prolaze slike savršene sela, maslinici, vinogradi, i nezaboravan tirkizno Ligurijsko More. U Središnja Rajna željeznice između Bingen i Koblenz (Njemačka) je kao nešto iz bajke s stari dvorci iznad voda.

Možda najljepši i očaravajuće slikovit vožnja željeznicom u Europi je Bernina Express. Od svih Scenic Švicarski vlak vozi, Bernina je najljepša. Ovaj vlakom ponude panoramski pogled iz Staviti & St. Moritz u istočnoj Švicarskoj jugu do Tirana na sjeveru Italije. Ovaj vožnja vlakom traje oko 4 sati kao što pokrivaju 90 milja od leda Švicarske do sunca Italije. Ovo putovanje podrazumijeva 55 tunela i preko 196 mostovi. Željeznica je bila je gotova 120 godina te je UNESCO-ve svjetske baštine. Bernina Express dijeli skladu s Glacier Express i pokriva cijeli Landwasser Vijadukt. Blizu Pontresina, vlak uzdiže na Bernina Pass, onda Ledenjak Morteratsch. Najviša točka vlaka je u Hospicij Bernina koji se nalazi preko 7000 noge iznad razine mora.

S druge strane ove planine, vlak prolazi mase stabala prije zaustavljanja u slikovitom selu Poschiavo. Vlak zatim nastavlja prema epu Brusio Spiralna Vijadukt. Gotovo sve fotografije na ovom putovanju održati tu.

Köln za Koblenz vlakova

Bonn za Koblenz vlakova

Essen na Koblenz vlakova

Trier na Koblenz vlakova

 

 

Ključne informacije

Evo nekoliko ključne informacije o putovanju ako razmišljate o vožnji vlakom Bernina Express;

  • Ako ste putuju u zimskim mjesecima, put sjevera put govore putovanja kada je tamno, tako da će propustiti puno od divan krajolik.
  • Dodatno, druga klasa je vrlo dobra u ovom vlaku sa svim istim uslugama kao i prvoklasna, tako da nema potrebe da plati dodatni novac osim ako nešto želite manje gužve sjedenje.
  • Na jug vlak, Želite li se sjedi na desnoj strani vlaka. Budući da je Švicarska krajolik može se promatrati s ove strane. a na put sjevera vlak, Želite li sjesti na lijevoj strani.
  • Veliki panoramski prozori ne otvaraju. Postoje male otvore pored željezničke vrata. Možete uzeti svoje fotografije iz njih (bez da se odraz).

Zürich na Zermatt vlakova

Ženeva na Zermatt vlakova

Bern na Zermatt vlakova

Luzern na Zermatt vlakova

 

Rezervirati ulaznice za Bernina Express

Planirate putovanje na Bernina Express? Zašto ne uzeti 3 minuta i naći jeftinije karte za vlak na www.saveatrain.com. Ispunite datum i vrijeme koje želite putovati, a mi ćemo Vam pružiti najbolju cijenu za vaše putovanje, koji se mogu platiti na više načina, uključujući Paypal i Bitcoin.

 

Želite li položiti ovaj post bloga na vašim stranicama, zatim kliknite ovdje: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbeautiful-bernina-express%2F%3Flang%3Dhr – (Pomaknite se dolje da vidite Embed Code)