Vrijeme za čitanje: 4 minuta
(Ažurirano: 30/04/2021)

Uz neke od najbržih europskih vlakova i najviše panoramske rute, Putovanje najljepših jezera u sjevernoj Italiji vlakom je ekonomičan, udobno, i izravno, nudi uvid u lokalna život, često uz prekrasan pogled bačen pogodbe.

Uz malo pamet planiranje rute i fleksibilan raspored, možete vrlo lako spojiti itinerarij koji će putovanje jednako impresivan kao i odredište.

 

Posjet sjevernoj Italiji

Kao i većina zemalja, Italija ima svoj sjever-jug sa sjeverne Talijane pohvaliti da čine gospodarsku okosnicu zemlje i industrijsku elektrana.

Od naočale na način na hranu, sjeverne regije Italije račun za više 50% talijanskog gospodarstva ... unatoč sadrže manje od polovice stanovništva zemlje!

U 8 regije:

  1. Valle d'Aosta
  2. Pijemont
  3. Ligurija
  4. Lombardija
  5. Emilia Romagna
  6. Veneto
  7. Friuli Venezia Giulia
  8. Trentino-Alto Adige / Südtirol

Snalaženje

Zahvaljujući dva planinskih lanaca, pet slatkovodna jezera, kotrljajuća brda, i dahom morske luke, postoji puno raznolikosti u Sjevernoj Italiji, čak i na kratke udaljenosti. Tjedan skijanja možete započeti u Dolomitima, ljenčariti oko na jezeru Como i završiti putovanje slavlja na plodovima mora u Pet zemalja!

Oni koji vole moda i hrana neće biti razočarani. Red krovom gradovi poput Bologne od milja smatraju Italija Grad gastronomski oprost, dok Parma periferija su proizvođači svjetske klase pršuta i Parmezan.

Zatim, naravno, postoje dva poznata grada Milan i Venecija otkriti na sjeveru Italije! Vjerujte mi kad kažem, svaki posjetitelj će naći nešto za ljubav ovdje.

Za veći fleksibilnost, trebao bi Iznajmiti automobil kada putuju za različite jezera u sjevernoj Italiji. Ako želite da se oslanjaju na javni transport, to je definitivno izvodljiv.

 

Jezera u sjevernoj Italiji – jezero Como

Lake como is so amazing

Spomenuti jezeru Como nikome i šanse su, njihove oči će zasvijetliti, a oni će reći: „George Clooney!”

jezero Como, također poznat kao Lario, je treće najveće jezero u sjevernoj Italiji, s maksimalnom dubinom od oko 410 metara (448 dvorišta), Također je jedan od najdubljih jezera u Europi.

brzo činjenica: Dali si znao, svoj karakterističnog oblika, podsjeća na obrnuti Y, Rezultati iz topljenja ledenjaka u kombinaciji s erozivnim djelovanjem drevne rijeke Adda. To je dovelo do stvaranja od Dvije južne grane, u sredini od kojih je svjetski popularan Bellagio.

Smješten na podnožju Alpi, Jezero Como pruža jedan od najviše slikovit kritički na svijetu. Ako ćete posjetiti talijanske jezera, vi ćete biti iznenađeni kako bi saznali o mnogim stvarima učiniti u jezeru Como, osim fotografiranja slavnih!

 

Ja sam na brodu!

I am on a boat

 

Osim činjenice da sve do sjeverne Italije vlakom je ne-brainer, mi ćemo priznati zakvači na brodu je prilično cool previše. Pogotovo ako želite iskustvo Jezero Como posebno u svom najboljem.

Bilo da ste posjetu jezeru Como za dan ili borave duže, skočiti na palubu broda, opustite i doći do svoje omiljene grad: Bellagio, Varenna, Što, ili možda nešto od povijesne vile na obalama jezera.

Milan na jezeru Como vlakova

Torino na jezeru Como vlakova

Padovi na jezeru Como vlakova

Venecija na jezeru Como vlakova

 

 

jezero Garda

Lake Garda is among Lakes in Northern Italy

 

Jezero Garda je jedan od najvećih jezera u Sjeverna Italija a najveći u ledenom jezeru Italija pet jezera, dovodi se i Alpi na sjeveru. Sjeverna Verona, Jezero Garda je većina obitelji – i voda sportski orijentirani Talijanska jezera. To je ujedno i najveće talijansko jezero, postizanja sa strmih planinskih obronaka na sjevernom rubu Po dolini.

Južne obale nižu plažama i podlogom od niskih brežuljaka. Dok se na sjeveru, planine i litice resa na jezero, osobito uz zapadni poduprijeti. Njegova teren daje jezero A širok izbor atrakcija za sportsko-mila turisti. Od stalni vjetrovi za jedrenje i surfanje u planine za penjanje, spuštajući se, i brdski biciklizam, sve s pogledom na jezero.

Čak i bolje vijesti. Jezero Garda je mjesto daje mu cjelogodišnje umjerenu klimu u kojoj masline i limuni rastu dobro sjeverno od njihovog uobičajenog raspona. Savršeno za neko popodne G&T! Dodaj duga pješčana plaže i spojka gradova s ​​pogledom na jezero šetnicama. Imate sebi savršena odmor odredište!

Trento na jezero Garda Peschiera vlakova

Bolzano Bozen za Jezero Garda Peschiera vlakova

Bologna na jezero Garda Peschiera vlakova

Venecija na jezero Garda Peschiera vlakova

 

Pa kako se osjećate kao radi li vidjeti neke jezera u sjevernoj Italiji? Želite li uštedjeti vrijeme i novac, a Putovanje vlakom u sjevernu Italiju? Rezervirajte sve svoje karte za vlak pomoću Spremi vlak u minutama, bez skrivenih pristojbi!

 

 

Želite li ugraditi naš blog post na svoju stranicu, možete ili uzeti naše fotografije i tekst i samo dajte nam kredit sa linkom na ovaj blog post, ili kliknite ovdje: https://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/beautiful-lakes-northern-italy/– (Spustite se malo vidjeti Embed Code)