Vrijeme za čitanje: 4 minuta
(Ažurirano: 01/01/2021)

Ako niste sigurni koja zabavni parkovi u Europi su najbolji, onda ne gledati dalje. Ovaj članak je popis nekih od najboljih zabavnih parkova možete posjetiti u Europi upravo sada! Mi ćemo vam dati detaljne opise svakog i kako možete doći do njih vlakom. Tako ćemo početi s popisa!

 

Najveći zabavni park u Europi - Disneyland Pariz

Ako niste posjetili, ste bez sumnje čuli Disneyland u Parizu. Park obuhvaća sve što se može naći u izvornom Disneyland u SAD-u. Plus, to uključuje dvije tematske parkove i ukupno sedam hotela na licu mjesta! Koju će najvjerojatnije trebati nekoliko dana, ako želite posjetiti sve. osim toga, možete posjetiti Walt Disney Studios koji je tik do parka.

Kada je riječ o postizanju park, to je relativno lako doći vlakom. Jedan od najvažnijih željezničkih čvorišta u Francuskoj je tik do Disneyland. Centar u pitanju je Marne-la-Vallee / Chessy željeznička stanica, i možete doći do njega jednostavno iz bilo gdje u Francuskoj ili izvan nje. Što je više, Disneyland nalazi se nije previše daleko od Pariz.

Pariz za Disneyland Marne-la-Vallée vlakova

Bruxelles u Disneyland Marne-la-Vallée vlakova

Lyon u Disneyland Marne-la-Vallée vlakova

Lille u Disneyland Marne-la-Vallée vlakova

Zabavni park Najpopularnije u Njemačkoj - Europapark

Europapark je najveći i najpopularniji park u cijeloj Europi, odmah nakon Disneyland. Međutim, to nije razlog zašto smo ga izabrali. To je jedan od najboljih zabavnih parkova u Europi u našem mišljenju, jer je valjkasti podmetače. Moći ćete se voziti toliko njih i puno zaista jedinstvenih. Vi ćete morati provjeriti Arthur – najnoviji valjak-coaster da je kombinacija zatvoreni / otvoreni jedno s tamnom vožnju, kao i!

Možete ovo pronaći nevjerojatan tematski park u Rustu, grad u blizini Freiburga i Strazbur. To znači da možete doći do Europaparka prilično jednostavno vlakom, iz bilo kojeg grada. U željeznička stanica neka 4 km pa možete prošetati do ulaza, ili uzeti jednu od redovne autobusi da ide u park.

Strasbourg na Ringsheim vlakova

Stuttgart se Ringsheim vlakova

Basel za Ringsheim vlakova

Offenburg za Ringsheim vlakova

 

Bajka prijestolnica Europe - Efteling Zabavni park

Najbolje Zabavni parkovi, efteling Nizozemska

 

Mnogi ljudi iz cijele Europe, ne znaju o ovoj zemlji snova za sve bajke ljubavnici! Međutim, park je najveći u sve tri zemlje Beneluxa. Što je više, efteling je mjesto gdje su svi poznati bajke dolaze u život! Mnogi od klasičnih bajki Hans Christian Andersen, Charles Perrault, a Braća Grimm oživljavaju ovdje. Oni su predstavljena kroz širok asortiman vožnje, avanture, i više. Sve u svemu, trebat će vam barem dva dana posjetiti sve!

Možete posjetiti Efteling prilično jednostavno putem vlakom. To je smješten između svih većih gradova u Nizozemskoj. To čini na park dostupan iz cijele Nizozemska i dalje. S pravim željezničkih linija, možete doći u park s bilo kojeg mjesta u Europi. To je još jedan razlog zašto Efteling je jedan od najboljih zabavnih parkova u Europi!

Bruxelles u Tilburg vlakova

Antwerpen na Tilburg vlakova

Berlin se Tilburg vlakova

Pariz za Tilburg vlakova

 

Sve u svemu, ove tri su naši top pijucima. Postoje mnogi drugi u Europi, to je sigurno, ali smatramo da je samo ove tri su zaista najbolji. Možeš Kontaktirajte nas Ako želite znati više o parkovima i vlakom do njih. Također, slobodno razgledajte naš blog. Obično se piše o mnogim mjestima i vlakom vrijedi posjetiti i uzimanje u cijeloj Europi!

 

 

Želite li položiti ovaj post bloga na svoje stranice, možete ili uzeti naše fotografije i tekst i samo dajte nam kredit sa linkom na ovaj blog post, ili kliknite ovdje: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbest-amusement-parks-europe%2F%3Flang%3Dhr- (Spustite se malo vidjeti Embed Code)