Vrijeme za čitanje: 4 minuta
(Ažurirano: 05/12/2020)

Jeste li takva osoba koja voli pješačke i autobusne ture? Onda ovaj post nije za vas! Mislimo da je najbolji način da vidite neke od europskih kultnih mjesta je za ispijanje šampanjca na krovnu terasu ili kafiću. Ovdje su neke najbolje restorane na krovovima i kafići u Europi, tako da možete vidjeti vidjeti u stilu.

 

Najbolji restorani na krovovima i kafići u Europi: Atlantska zvijezda Hotel - Rim, Italija

Kada je u Rim, trebate vidjeti sva lijepa i drevna mjesta - poput Koloseuma ili fontana di Trevi. Ali te isto tako morati uživati ​​u prekrasnom pogledu grada. I, kada posjetite bar na krovu od Atlante Star Hotel imate pogled na dvije države. Zbog toga mislimo da je to jedan od najboljih europskih restorana i kafića na krovu!

Uživajte lijep pogled Grad Vatikan i Rim kad da ima espresso ili čaša vino. Ne postoji mnogo mogućnosti da se okonča dan bolje nego ovdje!

Putovanje u Rim vlakom

Brzi vlakovi iz London Rim uzeti oko 14 sati, pokriva udaljenost od približno 1,434 kilometara. Česti su usluge na željeznički pravac između Londona i Rima. Vlakovi za ovaj put obično otvorene za rezervacije okolo 12 mjeseci unaprijed. Ako rezervacija još nije otvorena za vaše datume, možete postaviti upozorenje o rezervaciji da biste e-poštom primili dan kada su na raspolaganju najjeftinije karte za vaše putovanje vlakom od Londona do Rima. Koristiti Spremi vlak naručiti brzo i jednostavno!

Milan u Rim vlakova

Firenca u Rim vlakova

Bologna u Rim vlakova

Napulj u Rim vlakova

 

Atlanta Star Hotel view Rome Italy view

 

Najbolji restorani na krovovima i kafići u Europi: Cube Bar - galerije Lafayette - Pariz, Francuska

Le Cube Bar Paris France – Galeries Lafayette

 

Za jednog od najboljih pogledima na Pariz, glavu gore na krovu Galeries Lafayette. Sedam kata gore, ovo 1500m terasa nudi zaista impresivnu 360 ° pogled na Pariz. Opera je u blizine i Eiffelov toranj je njegova pozadina. Ali ne samo o pogledima, ali na terasi se nalazi i moderan i elegantan krovni bar nazvan The Cube Bar.

Otvoreni i prirodno u postavljanju, terasa nudi na stolicu i na suncu i više pokrivenih područja u hladu. Od baru na krovu, možete naručiti hladno pivo, osvježavajući kokteli uz neke pariškim grickalice. Ovo je zasigurno jedan od najboljih europskih restorana i kafića na krovu, tako da se na vrijeme da zgrabite sjedalo!

Putovanje u Pariz vlakom

London je popularno polazište za mnoge putnike na njihovom europskom odmoru. Kratko i udobna vožnja vlakom povezuje britanski kapital sa francuskog grada ljubavi, Pariz.

Postoji samo jedan vlak koji vozi direktno iz London u Pariz: Eurostar vlak velike brzine. Tako da se čini odabiru pravo trenirati malo lakše! Provjerite jeste li kupiti svoje karte za vlak preko Save u vlaku, iako!

Najbolji restorani na krovovima i kafići u Europi: Aria Hotel visoke Napomena Sky Bar - Budimpešta, Mađarska

Aria Hotel visoke Napomena Sky Bar u Budimpešta nudi prekrasan pogled 360 stupnjeva Budimu i Pešti. Ona se nalazi u središtu Pest, samo bacanje kamena daleko od St. Bazilika Stjepana. Ovaj glamurozni elegantan bar ima vrlo opuštajući vibru, i to je savršen način za uživanje u Budimpeštu sa svojim obitelj i prijatelji.

Putovanje u Budimpeštu vlakom

U vlak putovanje od Londona do Budimpešta je sigurno, jednostavan i pristupačan i traje samo 24 sati, po Eurostar za Pariz i velike brzine TGV iz Pariza u Münchenu, preko noći pragova Budimpešta. Ili postoje veze preko Pariza i München, ili putem Bruxellesu, Keln & Beč.

 

Best Rooftop Restaurants And Cafes In Europe / Hungary view

 

Najbolji restorani na krovovima i kafići u Europi – Barcelona

1881 po SAGARDI je restoran od Povijesni muzej Katalonije, jedinstven je prostor u gradu s pogledom na luku Barcelone i posvećena u cijelosti na Sredozemlju kuhinja, od mora na kopno. Ovaj iskustvo je završena u terasi Indianes, suvremeni terasa aperitiv bar s pogledom na luku Barcelone.

Putovanje u Barcelonu vlakom

Lako je putovati iz Velika Britanija do Španjolska vlakom. Jutarnji Eurostar za Pariz u 2H20 od £ 44 u jednom smjeru ili £ 58 povratak, ručak u restoranu izvanredne Vlak Bleu na Gare de Lyon, zatim dvaput poslijepodne palube TGV Duplex za Figueres (za Salvador Dali muzej), Girona & Barcelona od € 39 svaki put. *Cijene podložne promjenama.

 

 

Spremni za spakirajte i posjetite najbolje krovu restorana i kafića u Europi? pustiti Spremi vlak brinuti o uzimajući vas gdje trebate biti!

 

 

Želite li ugraditi naš blog post na svoju stranicu, možete ili uzeti naše fotografije i tekst i samo dajte nam kredit sa linkom na ovaj blog post, ili kliknite ovdje: https://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/best-rooftop-restaurants-cafes-europe/– (Spustite se malo vidjeti Embed Code)