Vrijeme za čitanje: 3 minuta
(Ažurirano: 30/04/2021)

Putovanje vlakom Poznat je davanje putnicima neke od najljepših Vlak Bridges, filmski pogleda krajolik. Uzimajući priliku za putovanje prugom Bridges, možete vidjeti valjanje brežuljcima, selo, i oceani sve iz svog udobnog sjedišta i kada se ide Europu željeznicom. Ponekad sama željeznica je najviše previdjeti ljepotu. Ove četiri Europska željeznička Vlak Mostovi će vam oduzeti dah.

 

Naš prvi vlak Mostovi motika je Landwasser Vijadukt, Švicarska

Landwasser Vijadukt, Švicarska
Švicarska rail putovanja

 

Ovaj vlakoviti most nevjerojatno je arhitektonsko čudo. Možete vidjeti šest vapnenca lukova odmara na pet visokih stupova. Most vodi izravno do 216 metara dugog Landwassera Tunel.

Most se proteže rijeku Landwasser između gradova Schmitten i Filisur, u Graubunden područje od Švicarska. Također je proglašen UNESCO-ve Svjetske kulturne baštine. To je u funkciji i danas te je od završetka u 1902.

München za Basel vlakova

Zürich Basel vlakova

Bern Basel vlakova

Ženeva Basel vlakova

 

Četvrti željeznički most, Vrh Vlak Mostovi u Škotskoj

Forth Bridge, Škotska
Škotska željeznički most

 

Ova veličanstvena škotska znamenitost prelazi rijeku Četvrti na Queensferry, samo zapadno od Edinburgha.

To je izrađen od tri čelična dvostrukih konzole pridružio dugim nosačima. Ogroman zakovice ih spojiti na glavnu strukturu željezničke mostove. Granit gatovi podršku konzole. To je zaista podvig Victorian inženjering.

Vlak most je dovršen u 1890 i obnovljen i obojili u 2011-2012. Četvrti željeznički most je bio UNESCO stranica jer 2005. Tu su između 190 i 200 vlakovi trčanje preko njega dnevno.

 

Hohenzollern most, Njemačka

Hohenzollern most, Njemačka
Njemačka trenira most

 

Rijeka Rajna dijeli njemački Grad Keln. Sedam mostova prijeći veličanstvena rijeka u Kölnu. U Hohenzollern Vlak Mostovi nije samo najljepša, ali i najstrože koriste željeznički most u Njemačkoj. Ona vidi više 1200 trenira svaki dan po šest pjesama.

Hohenzollernbrücke je lučni most, s tri željeza lukova cijelom dužinom. To je bio dovršen u 1911 a obnovljen u 1940, 1950a, i 1980.

Budući da je samo 409 duge metara, Tu je i dio mosta za pješake i bicikliste. Postoji jedan sa svake strane željezničke pruge. Ljudi su počeli plasirati “ljubavni lokoti” na ogradi između željeznički i pješačkih područjima od 2008.

Frankfurt na Cologne vlakova

Bruxelles u Köln vlakova

Beč za Köln vlakova

München u Köln vlakova

 

Vijadukt od Chamborigaud, Francuska

Vijadukt od Chamborigaud, Francuska
Francuska stari vlakovi most

 

Naći ćete ove spektakularne polukružni luk vlak Bridges u francuskom selu Chamborigaud, dovršen u 1867. To je i danas u uporabi.

Kameni vijadukt prelazi rijeku Luech. To je zakrivljena most u ukupnoj dužini od 387 metara. Međutim, to je vrlo uzak na samo širok 14m. Vijadukt od Chamborigaud je krivulja suočava uzvodno, za razliku od većine drugih mostova ove vrste.

Lyon u Marseilles vlakova

Pariz u Marseilles vlakova

Lijepo je Marseillesu vlakova

Bordeaux u Marseilles vlakova

 

Santa Giustina željeznički most, Italija

Santa Giustina željeznički most, Italija
Italija povijesni vlak most

 

Vlak vijadukt je broj 31 na listi svjetskih najviših vlak mostova. to stoji 145 visoka metara i samo 78 duge metara. Nalazi se na kraju od Santa Giustina jezero u Dermulo, Sjeverna Italija.

Santa Giustina jezero je ljudskom rukom, a voda koja teče iz nje proizvodi elektricitet. To je također dobro poznat sportovi na vodi i kanu.

Milan se Dermulo Trento Željeznica

Torino se Dermulo Trento Željeznica

Padovi na Dermulo Trento Željeznica

Venecija na Dermulo Trento Željeznica

 

Spreman da se vlakom prugom Bridges vidjeti ove čuda ljudskog djelovanja? Rezervirajte svoje mjesto i ne plaćaju nikakve naknade za rezervaciju na www.saveatrain.com.

 

Želite li položiti ovaj post bloga na svoje stranice, zatim kliknite ovdje: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbreathtaking-train-bridges-europe%2F%3Flang%3Dhr - (Pomaknite se dolje da vidite Embed Code)