Vrijeme za čitanje: 5 minuta
(Ažurirano: 30/09/2022)

Disneyland Paris je često prvi međunarodna Disney Park za mnogo obožavatelja posjetiti. Želiš li znati kako planirati najbolje Disneyland odmor u Parizu tijekom zime i ljeta? Onda ste došli na pravo mjesto! Smješten u Marne-la-Vallee, predgrađu Pariza, Disneyland Paris je oko 45 minuta od centra grada vlakom. Cijela pribjeći sastoji se od 7 Službeni Disney-tematske hotele, nekoliko partnera hoteli, Disney Village zabavni i trgovačka četvrt, i dva parka: Parc Disneyland i Walt Disney Studios Park. Uzbuđeni da posjetite? Ovdje ćemo podijeliti neke od naših najbolje savjete za doživljava zima dan ili ljetni odmor u Disneyland Paris.

 

STRANA NAPOMENA:

Ako ste u posjetu Europu po prvi put, zašto ne pogledati naš popis onoga što se ne može propustiti ako ste u posjetu Europi: OVDJE

 

Najnovije vijesti o Disneyland odmor u Parizu tijekom zime i ljeta

Disneyland Paris je u potrazi fantastičan! Ovo je vodič kako planirati najbolje Disneyland odmor u Parizu tijekom zime i ljeta, ali to je iskreno nevjerojatna u svakom sezona. Nedavno, zahvaljujući velikim obnovama prije obljetnice Disneyevog Pariza, velik dio parka je vraćena u svoj prvobitni sjaj. Slavlje sama je završila, ali još uvijek dobra vijest. Većina novih zabave boravi! Jao! Također će biti dodatno dopunjen s Noć vještica i Božić zabava do kraja godine.

Ako razmišljate o posjetu u rano 2019, događaj Legende of Force Star Wars traje od siječnja 12 marširati 17, 2019, i Pirati & Festival princeza održat će se od siječnja 19 marširati 17, 2019. nakon toga, Marvel Season of Super-Heroes trajat će od ožujka 23 do lipnja 16, 2019, i lav Kralj i Jungle Festival održat će se od srpnja do rujna 2019, nakon čega slijedi, a Halloween Božić godišnja doba.

Pariz za Disneyland Marne-la-Vallée vlakova

Bruxelles u Disneyland Marne-la-Vallée vlakova

Zračna luka Lyon do vlakova Disneyland Marne-la-Vallee

Lille u Disneyland Marne-la-Vallée vlakova


Kada trebate POSJETITE Disneyland Paris?

Ako ste dugogodišnji planer i želite biti u potpunosti spremni za svoj odmor u Disneylandu u Parizu tijekom zime i ljeta, onda je ta informacija će vas nasmijati. Disneyland Paris je najavio svoje dugoročne planove koji uključuju Marvel, Ratovi zvijezda, Smrznuti i kao dio $2.5 milijarde revitalizacije za Walt Disney Studios Park.

Ova godina ponovni razvoj Walt Disney Studios Park uvest će se u fazama počevši od 2021. Čak i onda, velika je vjerojatnost da će manji elementi debitirati na ranijem kraju tog raspona. Glavnina proširenje će kulminirati ispred Pariza 2024 Olimpijske igre.

Haag do Disneyland Marne-la-Vallée vlakova

Maastricht Disneyland Marne-la-Vallée vlakova

Köln za Disneyland Marne-la-Vallée vlakova

Frankfurt na Disneyland Marne-la-Vallée vlakova

 

ZIMSKI TRAVEL:

U vrijeme u Parizu iu ožujku /travanj, a rujan do studenog je hladno, ali mi uživati ​​u njoj! To su najviše umjerenog puta u godini, i iako to može snijeg u zimi, to obično nije previše hladno sredinom studenog. (Sredine do kasno prosinca može se pritom svoju sreću, iako.)

Ako razmišljate o posjetu u rano 2019, događaj Legende of Force Star Wars traje od siječnja 12 marširati 17, 2019, i Pirati & Festival princeza održat će se od siječnja 19 marširati 17, 2019. nakon toga, Marvel Sezona super-heroja trajat će od ožujka 23 do lipnja 16, 2019, a Lion King i Jungle Festival dogodit će se od srpnja do rujna 2019, nakon čega slijedi noć vještica i božićne sezone.

 

Disneyland Paris u Božić

bez pitanja, najviše zabavan vrijeme za posjet Disneyland Paris je Božić-desno oko sredine studenoga kada počinje. Tipično, Disneyev Začarani Božić traje od početka studenog do početka siječnja. Izvrsno je vrijeme za posjet Disneylandu u Parizu za dodatnu sezonsku zabavu i prekrasne ukrase po cijelom parku. Plus, ne možete pobijediti dojam Grad Pariz tijekom odmora mjeseci.

Stuttgart u Disneyland Marne-la-Vallée vlakova

Ženeva za Disneyland Marne-la-Vallée vlakova

Marseille na Disneyland Marne-la-Vallée vlakova

Luksemburg za Disneyland Marne-la-Vallée vlakova


Koliko dana za Disneyland odmor u Parizu tijekom zime i ljeta?

Ako ste masivni ventilator, onda jednog dana se to istezanje. Nadamo se da ćete imati dobre tenisice! Idealno, ti želiš 3 dana u Disneyland Paris. Ima puno toga za istražiti u Parc Disneyland, a park je nevjerojatno detaljan, pa planiram dodjele 2 ili 2.5 dana za taj park je vaš najbolji kladiti.

Većina ljudi može ostvariti Walt Disney Studios Park u pola dana ili dan. Tu je izbor ugodne atrakcije tamo. Ako nemate samo jedan dan u iskustvo Disneyland Pariz, preskoči Studiji i jednostavno napraviti Disneyland Park.Zima 2019/2020: Knjiga rano i uštedite

Pogledaj sve ponude

Planirajte unaprijed i uštedite, s najboljim dostupnosti na zimu 2019/2020 s dolazaka iz 7th studeni 2019 do 1sv travanj 2020. Organizirajte svoj odmor iz snova unaprijed!

Get do 25% Off svog hotela & Park ulaznice Paket *

+

Besplatno Polupansion **

za cijelu duljinu boravka ako ostanu u Disney hotelu ili na Disney Davy Crockett Ranch.

Ili

Besplatno Doručak i ručak ili večera ***

za vrijeme dva dana u Disney parkovima, ako ostane na Les Villages Nature Parizu.

Ako planirate doći u različito vrijeme, provjerite sve svoje trenutne ponude ovdje.

https://www.disneylandparis.com/en-ie/offers/early-booker-winter/

 

Najboljih vožnji u Disneylandu Odmor u Parizu tijekom zime i ljeta

Evo što mi mislimo da bi trebao odrediti prioritete tijekom posjeta Disneyland Park. Neki od njih će zvučati poznato, ako ste bili u američkim parkovima, ali su obično dovoljno razlike (ili iskustva ili estetska) da Pariške verzije osjećaju jedinstveni. A najbolja vožnja ovdje je prava jedinstvena atrakcija koja objedinjuje klasične Disneyjeve trikove s očaravajućom novom pričom.

Amsterdam za Disneyland Marne-la-Vallée vlakova

Antwerpen za Disneyland Marne-la-Vallée vlakova

Rotterdam za Disneyland Marne-la-Vallée vlakova

Strasbourg u Disneyland Marne-la-Vallée vlakova

10. Indiana Jones et le Temple du opasnosti-Indiana Jones i Hram ugroženosti

Disneyland Vacation in Paris During Winter and Summer roller coaster


9. avantura Otok

Disneyland Paris Adventure Isle


8. Alice je Znatiželjni labirint

Disneyland Paris Alice Labyrinth


7. Star Wars Hyperspace Mountain

Disneyland Vacation in Paris During Winter and Summer at night

 


6. Les Mysteres du Nautilus-Otajstva Nautilus

Disneyland Paris nautilus


5. U Taniere leptirica Zmajeva Lair

The Dragon’s Lair

 


4. Svijet je mali

Disneyland Paris its a small world

 


3. Velika Gromova planina

Disneyland Vacation in Paris During Winter and Summer water park

 


2. Pirati s Kariba

Pirates of the Caribbean


1. Fantomski dvorac

Phantom Manor

 

Spremni za Disneyland odmor u Parizu tijekom zime i ljeta i najljepšu verziju Disneyland u svijetu? Skočiti na vlak za Pariz pomoću SaveATtrain Nema zašiljen dodatnih naknada, što znači više novca za vožnju! Rezervirajte ulaznicu za nekoliko minuta.

 

 

Želite li ugraditi naš blog post na svoju stranicu, možete ili uzeti naše fotografije i tekst i Samo da nam daju kredit s vezom na ovom blogu, ili kliknite ovdje: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fdisneyland-vacation-paris%2F%3Flang%3Dhr – (Spustite se malo vidjeti Embed Code)