Vrijeme za čitanje: 4 minuta
(Ažurirano: 05/03/2021)

Poznati kazališta u Europi su utkani u tkivo europske kulture. Poznati kazališta u Europi obećavam vam izvanredne predstave. To će vas ostaviti miješa, pomaknuto, i začarani! Priroda izvedbenih umjetnosti je kratkotrajna i kreativnost cvjeta spektakularno. Ti bljeskovi briljantnosti žive samo u našim sjećanjima. Poznati kazališta u Europi stvoriti osjećaj ekskluzivnosti i rijetkosti. To je kratak trenutak u vremenu dijeljenja, a ti će se želite uživati ​​u svjetlu svog sjaja.

Ovo su neki od naših najboljih pijucima od najpoznatijih kazališta u Europi, jednostavno mora-vidi za ljubitelja kulture:

 

1. Teatro alla Scala, Italija

Čini se logično da bismo početi u Italiji, dominatna utjecaj na mnoga kazališta u Europi. U Teatro alla Scalla je svjetski poznati dom talijanskog Opera.

Većina velikih pjevača iz prošlosti, tijekom posljednjih dvjesto godina, izveli su ovdje. Mnoge poznate opere imali svoj prvi proizvodnju ovdje, kao što Othello, Nabucco od Verdija, i Madame Butterfly od Giacoma Puccinija.

Ovo kazalište je velika i lijepa. To je muzej u kojem možete pregledati privatne područja koja su obično nisu otvorene za javnost. Ogromna gledalište je izrađen od drveta i prekriven dekadentnom crvenog baršuna. To je osvijetljena Bohemian kristalnim lusterima.

Genova se Milan vlakova

Rim za Milano vlakova

Bologna je u Milano vlakova

Firenca Milano vlakova

Teatro alla Scala u Italiji je na listi poznatih kazališta u Europi

 

2. Globe kazalište, London

Globe Theatre je poznat kao Shakespeare Globe. Nezasitni obožavatelji Bard morate posjetiti ovaj slavni kazalište u Europi. William Shakespeare djela pokazuju duboko razumijevanje ljudske prirode. Njegov rad oduševljava publiku. Njegovo vladanje na engleskom jeziku je napravio svoje drame bezvremenske komade genija.

Ako ste ljubitelj Shakespearea, ovo je definitivno mjesto za posjetiti! Gospodin dvorani Muškarci ga izgorio u 1613. Moderna rekonstrukcija koja stoji na svojem mjestu i danas je kratka udaljenost od svoje izvorne lokacije.

Dođite u ovom dvokatnica, otvoreni amfiteatar za uživanje u predstavama. Sudjelovati u radionicama. Sit-in na predavanjima i stupili čitanja. Tu je dobro posjećen kazališna programa tijekom cijele godine i to je potrebno na listi poznatih kazališta u Europi.

Amsterdam u London Vlakovi

Pariz za London vlakova

Berlin u London vlakova

Bruxelles u London vlakova

 

 

3. Paradis Latin, Pariz

Paradis Latin je suvremenik nadolazeći kabare to je nasljednik izvornog Latino kazališta. Latinski kazalište poručio je izvorno nitko drugi nego Napoleona Bonapartea u 1800.

Mnoge strukture spaljena tijekom tog vremena. To uključuje ovo. Poznat po svojim glamura i njuh, pa ako ste u potrazi za teatralnosti, naći ćete ga kod vjerodostojnog pariški cabaret showu. U suradnji s izvanrednim kabare predstava, možete vidjeti izuzetne akrobatske i trapez djela.

Amsterdam u Pariz vlakova

London Pariz vlakovi

Rotterdam za Pariz vlakovi

Bruxelles u Pariz vlakova

Paradis Latin kazalište, Pariz

 

4. Volkstheater, Beč

Pučkog teatra u Beču je lijep prizor da, evo. To je prvi otvoren u 1889. Jedan je od najvećih te vrste u cijelom svijetu u zemljama njemačkog govornog područja i mora se posjetiti.

Izgrađen kao pristupačniji pandan Burgtheater, je izabrao mjesto na vrijeme visokog društva, ali izvedbenih umjetnosti je za sve za uživanje. Na početku ovog slavnog kazališta, fokus je bio na austrijskim autora. Danas, možete biti svjedok opsežnog repertoara koje je dobilo međunarodno priznanje.

Rote Bar je na gornjem katu kazalištu. To je izrazito više formalna mjesto. Ona je ovdje da možete slušati ambijentalnu glazbu, uživati ​​u klupske događaje, kao i čitanje i suvremene izložbe.

Salzburg u Beč vlakova

München u Beč vlakova

Graz u Beč vlakova

Prag u Beč vlakova

Volkstheater u Beču je na listi poznatih kazališta u Europi

 

5. Narodno kazalište, Prag

To je ne čudi da je narodno kazalište u Pragu je prozvan, Zlatna Kapela. To stoji ponosno u svim svojim neorenesansnom slave. Osjećat ćete se kao da ste dio plemstva sebe kada posjetite ovaj slavni kazalište u Europi.

Nacionalni Kazalište bogata povijest ali izvorni zgrada izgorjela u 1881. Cijela nacija okupilo zajedno u potpori izvedbenim umjetnostima. Oni su pridonijeli tome prepravlja i da ga baš kakav je nekad bio.

Nürnberg u Prag vlakova

München u Prag vlakova

Berlin u Prag vlakova

Beč u Prag vlakova

Narodno kazalište u Pragu

 

Danas, doći i vidjeti spektakularne niz baleta, igra, i opere koje nadahnjuju i oduševiti, i naravno, uhvatiti vožnja s Spremi Vlak doći tamo!

 

 

Želite implementirati na našem blogu “5 Poznati kazališta u Europi” na svoje stranice? Možete uzeti naše slike i tekst i daju nam kredit sa linkom na ovaj post na blogu. Ili kliknite ovdje: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/famous-theatres-europe/?lang=hr U- (Spustite se malo vidjeti Embed Code)