Vrijeme za čitanje: 3 minuta
(Ažurirano: 26/03/2020)

Venecija je jedna od najviše inspirira i čarobnih gradova u Italiji, te je lako dostupan vlakom. Posjetom Veneciju za vrijeme Uskrsa Praznici, možete uživati ​​u ugodno proljetno vrijeme. To vam omogućuje da provedete cijeli dan na otvorenom. Putovanje u povijesnom centru na vodi, uzeti u veličanstveni krajolik ili uzorak ukusna hrana Venecije za savršenim uskršnje pauze. Evo kako doći do Venecije vlakom za Uskrs.

 

Venecija vlakom za Uskrs moguć je s bilo kojeg talijanskog grada

Venecija okružen vodom ali to je dobro povezan s kopnom i ostatkom svijeta zahvaljujući svojim učinkovite željeznice. Tijekom godina Venecija vrijeme uskršnjih blagdana je postao sve više i više popularan, i zrakoplovnih često povećavaju svoje cijene zbog ovog zahtjeva. Međutim, vlakovi redovito izvoditi u Veneciju, tako da putnici mogu uzeti low-cost let za Milano ili Trevisa i od tamo, Idi vlakom u Veneciju.

Milan u Veneciju vlakova

Firenca u Veneciju vlakova

Bologna u Veneciju vlakova

Treviso u Veneciju vlakova

 

kako doći do Venecije vlakom za Uskrs

Venezia Santa Lucia željeznički kolodvor

To je vrlo lako doći do Venecija za uskrsne pauze vlakom. Glavni željeznička stanica, Venezia Santa Lucia vam daje pristup svakoj točki centra grada pješice ili Waterbus. Ovaj središnji željeznički kolodvor povezuje grad s mnogim zemljama i drugim talijanskim gradovima.

Napulj u Veneciju vlakova

Rimini u Veneciju vlakova

Salerno u Veneciju vlakova

Rim u Veneciju vlakova

 

Venezia-Mestre

Još jedna dobra opcija je da se vlak za Venezia-Mestre stanice. Ovo je prva željeznička postaja koju vidite pred vama proći kroz most koja se proteže prekrasan lagunu. Venezia-Mestre stanica je dostupna iz svih najbližoj gradova vlakom.

Vicenza u Veneciju vlakova

Ferrara u Veneciju vlakova

Modena u Veneciju vlakova

Bergamo u Veneciju vlakova

 

 

knjiga rano – Venecija vlakom za Uskrs

Događaji a proslave se odvijaju za vrijeme uskrsnih praznika u Veneciji. Važno je planirati i rezervirajte svoj vlak unaprijed.

Genova u Veneciju vlakova

Siena u Veneciju vlakova

Pisa u Veneciju vlakova

Arezzo u Veneciju vlakova

 

 

Provjerite naše najnovije ponude na našem Facebook i Cvrkut račune i započeti pripreme za svoj Uskršnji odmor u Veneciji.

 

Bili ste proslavili Uskrs u Veneciji prije? Javite nam o svom iskustvu nas tweeting na @SaveATrain! i Posjetite nas online provjeriti sve naše ekskluzivne cijene i počnite planirati svoj sljedeći avanturu!

 

Želite li položiti ovaj post bloga na svoje stranice, zatim kliknite ovdje: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fhow-to-get-to-venice-by-train-for-easter%2F%3Flang%3Dhr - (Pomaknite se dolje da vidite Embed Code)