Vrijeme za čitanje: 3 minuta
(Ažurirano: 18/03/2022)

Najduža putovanja vlakom na svijetu vrlo su duga! Ta putovanja može potrajati nekoliko dana i obuhvatiti tisuće milja.

Tako, Ovdje su postaje koje se najduže u Europa, Azija, Australija, i SAD.

 

Najduži vlak putuje u svijetu

 

1: Trans-Siberian Express je najduže putovanje vlakom

Udaljenost: 5,722 milja

Trajanje: 6 dana +

Najduže putovanje željeznicom na svijetu počinje u Moskvi i završava u Vladivostoku. Kao prvo, to traje više od 6 dana do završetka. Putnici na to Europska putovanja proći kroz više vremenskih zona. Krajolici na ovom putovanju uključuju Ural i Bajkalsko jezero. Vlakovi za ovaj put polaze svakih 48 sati.

 

krajolik na dugim vlakom
Bajkalsko jezero: U svijetu je najdublje jezero

2: istočnjački & Orijentalna Express

Udaljenost: 1,200 milja

Trajanje: 3+ dana

Ovaj putovanje putovanja kroz jugoistočnu Aziju iz Bangkoka do Singapura. Vlak staje na rijeci Kwai i Kuala Kangsar. Trajanje putovanja je ili 3 ili 4 dana. Dodatno, putovanja obično traju mjesta na vikende. Nadalje, smještaj je privatna i lijepo uređena. Budući da je smještaj kompaktan je najprikladniji za solo putnike.

Bruxelles u Lille vlakova

Antwerpen za Lille vlakova

Pariz za Lille vlakova

Lyon se Lille vlakova

 

3: Kanadski najduži vlak

Udaljenost: 2,700 milja

Trajanje: 3 dana

Kao prvo, nema WIFI na ovoj transkontinentalne putovanje. Tako, biti spremni potrošiti vrijeme gledajući krajolik. Jer planine, šume, a drugi kanadski krajolik vidjet ćete oduzima dah. Putovanje počinje u Vancouver a završava u Torontu. Uživajte u udobnim Sleeper automobile, dok ste se nazire los, jelena, pa čak i medvjedi.

 

4: California Zephyr najduži vlak

Udaljenost: 2,348 milja

Trajanje: 51 sati

Ovo putovanje je najviše pažnje kao što je najduži u SAD-u. Putovanje obuhvaća pioniri, Stjenjak, i kanjoni. Ključni zaustavlja na tom putu su Denver, Salt Lake City, Reno, i Sacramento.

 

 

5: indijski Pacifik: Sydney u Perth (Australija)

Udaljenost: 2,704 milja

Trajanje: 65 sati

Ovaj najduži vlakom ima najdužu protežu od ravne pruge na svijetu. Prvo, Putnici doći do iskustva širina Australija. Dodatno, krajolik uključuje slapove, šume, i plave planine. Zbog svoje dužine, postoje mnogi ključni zaustavlja na to put. Zaustavi uključuju Broken Hill, Adelaide, dolina Barossa, Kalgoorlie, Kuhati, i Rawlinna. Karte za vlak za ovo putovanje su skupi sa cijenama već od iznad $600.

 

6. Vivek Express: Dibrugarh na Kanyakumari (Indija)

Udaljenost: 2,633 milja

Trajanje: 82 sati

Slično indijskom Pacifik, ovaj vlak je najduži vlak putovanje u Indiji. Budući da putuje po cijeloj dužini Indije i ima Prosječna brzina od 32 KM sat. Za razliku od drugih dugih putovanja vlakom ulaznice za ovaj vlak start u $10.

 

 

7: Pariz-Moskva najduži vlak Express

Udaljenost: 1,998 milja

Trajanje: 48 sati

Iako je ovaj vlak je najduži transeuropska put traje samo 2 dana do završetka. Vlak odlazi iz Francuski kapital i stiže u rusku prijestolnicu. Budući da je ovaj put putuje preko Bjelorusije, trebat će vam Bjelorusija viza za putovanje. Dodatno, za ulazak vam je potrebna viza Rusija.

Lyon u Marseilles vlakova

Pariz u Marseilles vlakova

Lijepo je Marseillesu vlakova

Bordeaux u Marseilles vlakova

 

Rezervirajte svoj najdulji vlakom sa Save u vlaku

Rezervacije dugo vlakom ne bi trebala trajati dugo vremena. Zato je na spremanje Vlak imamo Proces nabave brzo ulaznica.

 

Prijavite se na našu web stranicu sada i uzeti 3 minuta se pronašli Najjeftinije kartu za vlak za Vaše putovanje. Ulaznice se mogu kupiti pomoću kreditne kartice i plaćanja u realnom vremenu bankarstva i mnogo više mogućnosti na Spremi vlak web stranica.

 

Želite li ugraditi naš blog post na svoju stranicu, zatim kliknite ovdje: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Flongest-train-journeys-world%2F%3Flang%3Dhr – (Pomaknite se dolje da vidite Embed Code)