Vrijeme za čitanje: 3 minuta
(Ažurirano: 27/05/2022)

Ljubitelji moderne umjetnosti ima mnogo mjesta za posjetiti u Europi. S takvim bogatstvo izbora, možda najizazovniji dio je odabir odredište. Međutim, ako želite posjetiti Europa je glavni vrućih za umjetničko istraživanje, zašto ne planirati svoje putovanje okolo toga? S nekim dobro planirana vlak vozi, možete posjetiti sve naše top pijucima iz galerije suvremene umjetnosti u Europi:

 

Tate galerija suvremene umjetnosti, London, Engleska

Tate Galerija moderne umjetnosti u London je jedan od najpopularnijih suvremenih galerije suvremene umjetnosti u Europi. To nije jedini koji je posjetiti u gradu koji ima preko 1,000 galerije. Međutim, to je onaj koji je najpopularniji s turisti. Tate Modern je u početku dio Tate Gallery, koja je osnovala 1897. Tijekom vremena, Tate je počela širi i na 2000 bio je podijeljen u četiri različite galerije. Od onih četiri, Tate Modern je onaj s najviše posjeta, i njemu se nalazi više od pukog umjetnina. Ukoliko želite doživjeti londonsku scenu za sebe, možete lako doći do grada vlakom od više velikih europski gradovi.

Amsterdam u London Vlakovi

Pariz za London vlakova

Berlin u London vlakova

Bruxelles u London vlakova

 

 

Nacionalna galerija moderne i suvremene umjetnosti, Rim, Italija

zvao Nacionalna galerija moderne i suvremene umjetnosti u talijanskom, ova umjetnička galerija u Rim ima sve što je potrebno. I to je nedavno dobio sasvim novi izgled, tako da si mogu ističu još više na izložbama. Ova galerija je jedinstven u načinu prezentacije. Ona je usredotočena više na temama, boja i oblika nego sličnosti epoha i stilova. To omogućuje svakom posjetitelju da doživite umjetnost u novi, jedinstven način, osiguranje da će posjet biti nezaboravan. Rim je grad velik posjetiti vlakom. Tamo su neke panoramske rute možete krenuti putem da doživite više Italije.

Firenca u Rim vlakova

Napulj u Rim vlakova

Firenca Pise vlakova

Rim u Veneciju vlakova

 

Kunsthalle Zürich, Švicarska

Kunsthalle Zurich Building

 

Švicarac suvremena i moderna umjetnost scena je izvaljen i vitalno, uz brojne galerije imajući to na životu. Onaj koji se često preporučuje za posjet je Kunsthalle Zürich. Ona ima privremeni izložaka koji nikada ne intrigira posjetitelje. Ove česte promjene pomoći Kunsthalle izmisliti svoj identitet svaki put. Možete doći u Zürich vlakom iz München, Beč, kao i drugim europskim gradovima posjete na svoje suvremene umjetnosti lovu.

München za Zurich vlakova

Berlin za Zürich vlakova

Basel Zürich vlakova

Beč za Zurich vlakova

 

Pompidou, Pariz, Francuska

Pompidou in Paris is one of the Best Modern Art Galleries in Europe

Ne obilazak galerije suvremene umjetnosti u Europi je potpun bez posjete Pariz, Francuska. Međutim, umjesto Louvrea, preporučujemo ide na Pompidou. Tamo ćete pronaći jedinstvenu arhitektonsku strukturu sa svim svojim stuba, vodovodni, i čelični okvir vidljiv na vanjskoj strani. No, iskustvo ne postoji kraj, kao Pompidou ima preko 50,000 radi u svojoj kolekciji. To je jedan od najznačajnijih zbirki moderne i suvremene umjetnosti, što je svakako vrijedi posjetiti. Uzmite u Pariz vlakom iz Londona, Amsterdam, Bruxelles i drugim gradovima u Europi.

Amsterdam u Pariz vlakova

London Pariz vlakovi

Rotterdam za Pariz vlakovi

Bruxelles u Pariz vlakova

 

 

Suvremene umjetničke galerije u Europi su zasigurno prizor vidjeti. Najbolji dio o planiranju umjetnički orijentirane putovanje je da su svi ti gradovi su lako doći vlakom. Ako ste spremni otići, Rezervirati Karte Za Vlak sada i uživati ​​u vožnji!

 

 

Želite li ugraditi naš blog post na svoju stranicu, možete ili uzeti naše fotografije i tekst i samo dajte nam kredit sa linkom na ovaj blog post, ili kliknite ovdje: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fmodern-art-galleries-europe%2F%3Flang%3Dhr– (Spustite se malo vidjeti Embed Code)