Vrijeme za čitanje: 4 minuta
(Ažurirano: 11/06/2021)

Ako ste dugo vidjeti neke od Europe nezaobilazno odredište, neke od najvažnijih biciklističkih prijateljskih gradova zasigurno će učiniti svoj popis. Ovi gradovi su veliki istražiti biciklom, što ih čini idealnim za putuju na proračun. A možete doći vlakom. Ovdje su deset većina bicikl friendly gradova u Europi:

 

1. Bicikl-friendly Amsterdam, Nizozemska

Amsterdam je konstantno bio među najvećim biciklističkim prijateljskih gradova u Europi. Ona je odvojena biciklističke staze umjesto trake, omogućujući vam da ide svugdje bez automobila. Na jednostavan način možete doći do njega vlak iz Pariza, Brisel, Kopenhagen i drugih velikih europskih odredišta.

Bruxelles u Amsterdam vlakova

London Amsterdam vlakova

Berlin u Amsterdam vlakova

Pariz Amsterdam vlakova

 

 

2. Bicikl-friendly Kopenhagen, Danska

Kopenhagen uloženo preko 134 milijuna € u razvoj svojih biciklizam mreže tijekom godina. Koji su pridonijeli tome da je njihov ciklus staza mreža impresivna i pokrenula Kopenhagen da se među najzelenije europskim destinacijama.

Hamburg do Kopenhagena vlakova

Hanover do Kopenhagena vlakova

Berlin u Kopenhagen vlakova

 

3. Bicikl-friendly Berlin, Njemačka

Take a bike in Berlin in the summer

Berlin trudila da postane jedan od najvažnijih biciklističkih prijateljskih gradova u Europi za vrijeme. Na koncu su ga napravili, zahvaljujući raskošnim kampanju biciklističke zajednice. Kao jedan od čvorišta europskog željezničkog prometa, Berlin je sasvim lako doći do.

Bremen u Berlinu vlakova

Leipzig u Berlinu vlakova

Hannover je u Berlin vlakova

Hamburg u Berlinu vlakova

 

4. Utrecht, Nizozemska

Gradovi u Nizozemska vole bicikle. Utrecht puno ulaže u svoj bicikl infrastruktura. Duge biciklističke ulice i ogromne parkirališta olakšavaju korištenje bicikle tamo.

Bruxelles u Utrecht vlakova

Antwerpen za Utrecht vlakova

Berlin za Utrecht vlakova

Pariz za Utrecht vlakova

 

5. Antwerpen, Belgija

Antwerpen je Belgijski najviše bicikl-friendly grad, s razvijenim mreža biciklističkih staza. Uz velike projekte usmjerene na pobolj dalje, Antwerpen sigurno će ostati među prvih biciklističkih destinacija u Europi.

Bruxelles u Antwerpen vlakova

Amsterdam u Antwerpen vlakova

Lille u Antwerpen vlakova

Pariz u Antwerpen vlakova

 

 

6. Beč, Austrija

Beč ima provedbi Europa prvi teretni bicikl najam sustav. Među ostalim inicijativama da je grad velikodušno sponzorira da bi Beč više bicikl-friendly gradi 1300 km biciklističkih staza mreže.

Salzburg u Beč vlakova

München u Beč vlakova

Graz u Beč vlakova

Prag u Beč vlakova

 

7. Bazel, Švicarska

Basel is scenic and among the Most Bike Friendly Cities

Basel je poznat po nekoliko stvari, i biti bicikl-friendly je jedan od njih. U svakom vremenu i sezoni, možete vidjeti stanovnici Basel pomoću svoje bicikle za kretanje lako. Možete doći u Basel iz Amsterdama vlakom izravno.

München za Basel vlakova

Zürich Basel vlakova

Bern Basel vlakova

Ženeva Basel vlakova

 

8. Munster, Njemačka

Među njemačkog većina bike friendly gradovi, Munster drži dosljedno dobar plasman. Grad naporno radi kako bi se osiguralo biciklisti su sretni sa svojim biciklističke infrastrukture i sigurnosti.

Essen na Münster vlakova

Bielefeld da Münster vlakova

Köln se Münster vlakova

Hanover do Münster vlakova

 

9. Verona, Italija

Talijanski gradovi obično nisu među najvećim biciklističkim prijateljskih gradova u Europi, ali Verona stoji dobro. To je sjajan grad za istražiti biciklom, a vožnja vlakom iz Rim za Verona samo dodaje da ljepotu vašeg putovanje.

Rimini za Verona vlakova

Rim za Verona vlakova

Firenca do Verona vlakova

Venecija Verona vlakova

 

10. München, Njemačka

München ima jasan plan za izgradnju ogromne bicikl mreže zonu i poboljšati biciklistički infrastrukturu. Krajnji je cilj doseći 30% modalni udio za bicikle. Ako želite isprobati snalaženje Münchenu na biciklu, mogli putovati vlakom iz Berlina, Beč, i Zurich, među ostalim gradovima.

Berlin München Željeznica

Frankfurt München Željeznica

Beč München Željeznica

Stuttgart München Željeznica

 

Jeste li spremni posjetiti neke od najboljih europskih destinacija koristeći samo svoj bicikl i vlak? Nabavite spremni za avanturu života, i rezervirati karte za vlak rano!

 

 

Želite li ugraditi naš blog post na svoju stranicu, možete ili uzeti naše fotografije i tekst i samo nam daju kredit sa linkom na ovaj blog post, ili kliknite ovdje: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fmost-bike-friendly-cities%2F%3Flang%3Dhr – (Spustite se malo vidjeti Embed Code)