Vrijeme za čitanje: 5 minuta
(Ažurirano: 03/12/2021)

Prva stvar ljudi misle kada se pitate što je najbrži način putovanja u Europi leti. Ali mi se ne bi složili! Dok je stvarni letenje može biti brže, ne postoji ništa sporije od zračne luke ograničiti količinu vremena putovanja zapravo uštedjeti. Također se završi se skuplja jednom faktor u pogon koje je potrebno da se do zračne luke, isto! Ne dobiti čak nam je započeo na zagušene prometnice, ogromnih terminala, su beskonačne linije prijaviti i proći kroz sigurnost, i prtljaga tvrde odgode nakon ulaska sve zbrojiti!

Mislim da svi možemo složiti da autobus putovanje je ne-ne! Pogotovo kada ga usporediti s udobnosti ste dobili s vlakovima. Nije uvjeren još o tome što je najbrži način putovanja u Europi još? Nastavi čitati!

 

Što je najbrži način putovanja u Bruxellesu:

trains are the quickest mode of travel

 

Najbolji način da se putovanja iz Bruxellesa je vlakom. Ulaznice se mogu rezervirati preko Save u vlaku u roku od nekoliko minuta, bez skrivenih pristojbi. je Bruxelles fascinantno mjesto s zapanjujuća arhitektura i fascinantna povijest upakiran u svakoj ulici i uličici.

Bruxelles zaista ima nešto za svakoga i nudi europskim Staples poput umjetnosti i arhitekture uz više neobične atrakcije. Ne posjetiti Brussels, ako ste na dijeti kao i krumpirićima, dagnje, i pivo uskoro će vam to odavanje. Najbolji dio o Bruxellesu je da je to isto super dostupno vlakom a možete posjetiti i druge gradove unutar Europe lako i brzo. Izračunali smo umjesto vas 😉

 

Putuju iz Bruxellesa u Pariz

Putovanje od Bruxelles u Pariz može biti dovršen vlakom u nešto manje 1:30 h. Česti izravni vlakovi polaze iz Bruxellesa stižu u Parizu’ Gare du Nord tijekom dana. Letovi iz Bruxellesa u Pariz’ Zračna luka Charles de Gaulle preuzeti 5 sati, kada su zračne vremena čekanja uzeti u obzir.

Putuju iz Bruxellesa u London

Putovanje od Bruxelles u Londonu mogu biti dovršen u samo 2 sati. Najbrži način prijevoz putuje vlakom, s čestim izravnih Eurostar vlakove koji dolaze u londonskom St. Pancras stanice tijekom dana. Letovi iz Bruxellesa do zračne luke London Heathrow preuzeti 5 sati, kada se smatra puta luka čekanja.

Putuju iz Bruxellesa do Amsterdama

Putujući od Bruxelles u Amsterdamu traje nešto manje 2 vrijeme vožnje vlakom. Česti izravni vlakovi stižu na Central Station Amsterdam tijekom dana. Letovi iz Bruxellesa u Amsterdamu Schiphol Zračna luka preuzeti 5 sati, kada su zračne vremena čekanja uzeti u obzir.

Putuju iz Bruxellesa u Lyon

Putovanje iz Bruxellesa Lyon traje oko 3:30 h. Najbrži način prijevoza putuje vlakom, uz česte izravni vlakovi stižu u Lyonu tijekom dana. Letovi iz Bruxellesa Lyon uzeti samo pod 6 sati, kada su uključene zračne luke tranzit i vremena čekanja.

Putuju iz Bruxellesa u Frankfurtu

Potrebno je nešto više 3 vrijeme putovanja vlakom iz Bruxellesa u Frankfurtu. Izravni vlakovi stižu u Frankfurtu često tijekom dana. U usporedbi, letovi iz Bruxellesa do Frankfurt preuzeti 5 sati, kada je aerodrom tranzit vrijeme uzeti u obzir.

Što je najbrži način putovanja u Francuskoj:

the quickest mode of travel to Paris

Tko ne voli Francusku? Napisali smo bezbroj blogova o najboljim dijelovima Francuske. Iz Savjeti za putovanja vlakom iz Pariza do Nice na kojem možete pronaći najbolje pomfrit u Francuskoj ili Michelin zvjezdicom restorani u Francuskoj, ako vam je draže. U osnovi, ćeš želite doći u najkraćem mogućem roku! Najbrži način da se tamo? Vlakom naravno!

Vlak putovanja u Francuskoj je najučinkovitiji način da ide od Pariza do drugih gradova u Francuskoj. Putovanje iz Pariza prema jugu Francuska-doduše malo skupi-je najbolje učiniti vlakom; avion i vlak cijene su obično usporediva, ali putovanja vlakom je mnogo manje od gnjavaža.

Dok putuju autobusom ili vožnja-udio jeftinije, količina vremena koje bi bilo potrebno je samo ne praktičan. Najbrži način putovanja u Europi je uvijek vlakom, i uzimajući okolo Francuskoj se ne razlikuje!

 

Evo uštedu vremena primjeri:

Amsterdam u Pariz

Putovanje iz Amsterdama do Pariza može biti dovršen u oko 3.5 sati. Najbrži način putovanja je brzi vlak, uz česte izravni vlakovi dolaze na Amsterdam Centraal Station tijekom dana. Letovi iz Pariza’ Zračna luka Charles de Gaulle do amsterdamske zračne luke Schiphol uzeti oko 4 sati, kada se smatra puta terminala čekanja.

Putovati iz Londona u Pariz

Možete završiti putovanje između Ujedinjenog Kraljevstva i francuskih prijestolnica za nešto više od toga 2 sati. Najbrži način putovanja je brzi vlak iz St. Stanica Pancras. Naći ćete česte izravne vlakove koji dolaze u Pariz’ Gare du Nord tijekom dana. Letovi iz London u Pariz uzeti oko 4 sati, kada se smatra puta luka čekanja.

Što je najbrži način putovanja u Nizozemskoj:

windmill in the the Netherlands

Vlak putovanje je najbolji način prijevoza da se iz jednog grada u drugi u Nizozemskoj. Cijene su relativno jeftin kao što možete rezervirati kartu preko Save u vlaku web stranice od Amsterdama do Rotterdama oko 15 eura i Amsterdam u Haag (Centrala u Haagu) za oko 11 eura.

 

Putovanje iz Amsterdama do Dusseldorf vlakom:

To traje otprilike 2 vrijeme putovanja između Amsterdam Dusseldorf vlakom. Česti izravni vlakovi stižu na Amsterdam Central stanici tijekom dana. Preuzimaju letovi iz Dusseldorfa do amsterdamske zračne luke Schiphol 3 sati.

 

Brojevi ne lažu! U vrijeme štednje govore sami za sebe! Najbrži način putovanja u Europi vlakom. Glavu preko na naš Uštedite na vlak web stranice kako bi pronašli najbolje cijene, u sekundama!

 

 

Želite li ugraditi naš blog post na svoju stranicu, možete ili uzeti naše fotografije i tekst i samo nam daju kredit sa linkom na ovaj blog post, ili kliknite ovdje: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fquickest-mode-travel-europe%2F%3Flang%3Dhr– (Spustite se malo vidjeti Embed Code)