Vrijeme za čitanje: 3 minuta
(Ažurirano: 29/12/2019)

Za obitelji s djecom, Jahanje s djecom na vlak može biti i uzbudljiv i pristupačan način za putovanje. To je također možda najudobniji i najmanje stresno kad se putuje s djecom. Znamo koji putuju s djecom je zastrašujuće bez obzira na način prijevoza, pa ako ste Vožnja s djecom na vlak. Evo nekoliko savjeta!

 

Dođite rano kada vozite s djecom u vlaku

Obitelji će htjeti doći do stanice rano pokupiti ulaznice i naći dobra mjesta zajedno u vlaku. Ako niste pridržana sjedala, sjedala dostupno dok se ne popuni, prvo poslužena osnova, tako da ne zaglaviti u poziciju u kojoj će se osim.

Düsseldorf u München Željeznica

Dresden München Željeznica

Nürnberg u München Željeznica

Bonn München Željeznica

 

Jahanje s djecom na vlak igračku

 

Razmislite o snu kada Vožnja s djecom na vlak.

Jahanje s djecom na vlak putovanje podudara s vašeg djeteta riskirati, kako bi bili sigurni da su pripremljeni. Donijeti utjehu stavke poput jastuka ili omiljeni blankie.

Lyon do Nice vlakova

Pariz za Nice vlakova

Avignon do Nice vlakova

Marseille do Nice vlakova

 

Zabava.

Najvažniji dio vašeg planiranja za vlak putovanje (pogotovo ako je dugo) bi trebao biti kako ćete zadržati djecu zabavljali.

Očigledan izbor za većinu roditelja bi kupiti nekoliko igračaka ili donijeti svoje favorite iz kuće. Paint nokte djevojačkoj, čitati knjige, igrati Uno, donijeti boju u knjigama, i slušati zvučnih knjiga.

Još veliki savjet za vožnju s djecom u vlaku je za preuzimanje filmovi na uređajima kada ste kod kuće i imati pristup WIFI.

Tamo su nema zahtjeva za autosjedalicom ili pričvršćujete znakove sigurnosnih pojaseva, tako da djeca mogu slobodno kretati u vlaku kao što vidite stane! Istražujući vlakova s ​​djecom je sjajan način da bi ih okupirali.

Bruxelles u Amsterdam vlakova

London Amsterdam vlakova

Berlin u Amsterdam vlakova

Pariz Amsterdam vlakova

 

 

dobili udobna!

Nema ništa gore nego biti na putu i biti spriječen na bilo koji način od strane vaše odjeće. Haljina za udobnost! Preporučujemo prozračna, rastezljiva odjeća i udobne cipele kako bi se maksimalno uživanje u vlaku. Iskusni vozači preporučuju donosi nekoliko malih udobnost od kuće previše, poput pokrivača ili bacanja i jastuk.

Sve što je lijevo učiniti je sjesti, opustiti i uživati ​​u jahanje s djecom na vlak iskustvo. Jer sve je pola zabave!

 

Javite nam ako nas tweeting na @SaveATrain! , Možete pronaći naše druge društvene kanale na dnu Saveatrain

 

Želite li položiti ovaj post bloga na svoje stranice, zatim kliknite ovdje: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Friding-with-kids-on-a-train%2F%3Flang%3Dhr - (Pomaknite se dolje da vidite Embed Code)