Vrijeme za čitanje: 6 minuta
(Ažurirano: 20/09/2021)

U potrazi za najspektakularniji sveučilišta u Europi? Onda čitajte dalje! Znamo odabirom sveučilište je važan izbor. Naravno, mora se uzeti u obzir učenje i objekata učenja koje sveučilište nudi pri odabiru jednog prisustvovati. Međutim, ponekad predosjećaj je dobro ići na previše. ovdje na Spremi vlak smo učinili neke od ovih istraživanja za vas i sastavio popis od Najspektakularniji sveučilišta. Svi oni imaju spektakularna arhitektura. Neki imaju nevjerojatna povijest, ali neke od novoosnovanih sveučilišta su također sadržanu na ovoj listi. Oni nude više suvremeni estetski s modernističkim zgradama i umjetničke značajke. Javite nam što je vaša omiljena!

 

Sveučilište u Bologni, Italija

Bologna University is one of the Most Spectacular Universities In Europe

U Sveučilište u Bologni u Italija slovi kao najstariji svjetski sveučilišta, nakon što je osnovan 1088. Ovaj popis je od Najspektakularniji sveučilišta u Europi, ali to bi se moglo smatrati jedan od najspektakularnijih sveučilišta u svijetu. Na slici ispod je Palazzo Poggi, jedan od glavnih zgrada sveučilišta. U njoj se nalazi tri sveučilišta muzeji sa izložbe o povijesti prirode, anatomija, akušerstvo, fizika, i kemija. Da, ste pročitali da je pravo. Oni imaju svoje muzeje!

No, oni nisu jedini objekti trebali posjetiti kada procjenjujući mogućnosti Najspektakularniji sveučilišta. Postoje mnoge zgrade unutar sveučilišta koje bi trebali staviti na popis nezaobilazno. To uključuje College of Spain, ružičasta, zatvoren zgrada uključuje oba gotičke i renesansne elemente u svom dizajnu. Kao i izuzetna arhitektura, Sveučilište je dom dva hektara botaničkom vrtu.

Kako doći vlakom?

Zbog svoje centralne lokacije i geografije, Bologna je razvijen u jednu od Glavni željeznički promet čvorišta sjeverna Italija. To je vrlo dobro povezan s ostalim većim talijanskim centrima.

  • Bologna je 37 minuta od Firenca
  • 2-h 20 min iz Rim
  • 2 sata od Venecija
  • 1 sat s Ferrara
  • A moderna pruga velike brzine omogućuje postizanje Milan u oko 65 minuta.
  • Druga grana ove linije povezuje Bologna s Rimom.

strana bilješka: Dok uzimanje vlak južno od Milana, ne zaboravite uhvatiti pogled Duomo tik iznad Bologne na jugu. to je Posebno je zanimljivo u sumrak.

Venecija na bolonjskim vlakova

Firenca na bolonjskim vlakova

Rim u Bologni vlakova

Milan u Bologni vlakova

 

Sveučilište u Rostocku, Njemačka

U Sveučilište u Rostocku ne samo da je najstarije sveučilište u baltičku regiju; to je ujedno i najbogatija u tradiciji. I naravno, jedan od najspektakularnijih sveučilišta u Europi. Kao što je osnovan 1419, uskoro će proslaviti 600 godina. To će se osvrnuti na dugu tradiciju edukacije studenti i radi istraživanja. U gotičko-styled zgrada, zajedno s avenijama stablo-postrojilo i parkovi učiniti za fantastične okruženju. U središtu sveučilišta je privlačnih glavna zgrada koja nas privlači početku dodajući da je to U Najspektakularniji sveučilišta. to je smješten nasuprot a park i fontana, savršeno mjesto za učenike i posjetitelje provesti neko vrijeme diveći bogata eksterijer zgrade.

Sveučilište u Rostocku sastoji se od devet tradicionalnih fakulteta i jedne središnje interdisciplinarne fakultetu u kojem znanstvenici i studenti iz svih fakulteta surađuju napraviti istraživanje u četiri glavna područja:

  1. Život, svjetlo, i materije
  2. Pomorski sustavi
  3. Starenje pojedinca i društva
  4. Znanje – Kultura – Transformacija

Sveučilište u Rostocku je jedan od njemačkih sveučilišta s vrlo velikom broju tema. Nudi više od 100 tečajevi: 34 Završi s neženjom, 56 s magisterij, 37 (uključujući nastavnike) uz državni ispit, i 3 s dr.sc.. Nadalje, centar za usavršavanje učitelja i obrazovna istraživanja ne samo da provesti obrazovna istraživanja ali radi i na poboljšanju kvalitete izobrazbe učitelja.

Kako doći vlakom?

Želite li znati kako doći do jednog od Najspektakularniji sveučilišta u Europi? Koji god smjer da ste putujući iz (pr. Rostock ili Schwerin, Berlin ili Hamburg), Idi vlakom dok ne dođete Wismar željeznička postaja. Odavde, možeš Uhvatiti bus na autobusnoj stanici u J.-R.-Becher-Strasse pomoću linije 4 ili G (prema Ostseeblick) ili B-D (prema Seebad Wendorf). To je samo minutu hoda od ove autobusne stanice preko puta parkiralište na kampusu.

(Za mrežni plan grada autobusnim rutama, Raspored i cijene, posjetite web stranica Hanzeatske grada Wismar.

Berlin se Rostock vlakova

Hamburg za Rostock vlakova

Schwerin za Rostock vlakova

Wismar za Rostock vlakova

Sveučilište Aarhus, Danska je naš zadnji spektakularne sveučilišta u Europi

Spectacular Aarhus University

Sveučilište Aarhus Nalazi se u Danskoj u drugom po veličini gradu (Aarhus je također ime grada) a karakterizira ga zeleni kampus, zajedno s jezero. Sveučilište je savršen primjer kako umjetnih struktura i prirodno okruženje može raditi u savršenoj harmoniji. Pokazao glavne zgrade, savršeno. Mnoge zgrade su napravljeni od strane danskog arhitekta C.F. Moller u modernističkom dizajn koji odražava mladost sveučilišta. Moller i njegovi partneri Kay Fisker i Povl Stegmann su bili odgovorni za zgrade žute cigle. Oni su jedinstveni kao i prepoznatljiv na sveučilište. Glavna zgrada je od tada smatra se jednim od 12 Najznačajniji arhitektonski radovi u danskoj povijesti. Jedan od mnogih razloga je jedan od najvažnijih Spektakularni sveučilišta.

s više 44,000 studenti, Sveučilište u Aarhusu drugo je po veličini sveučilište u zemlji. Sastoji se od četiri umjetnička fakulteta, Znanost i tehnologija, Zdravlje, i Poslovanje i društvene znanosti.

globalno orijentiran, Sveučilište ima programe razmjene u mjestu s više od 50 institucije širom svijeta. To uključuje University of Arktika, Utrecht mreže, nordijski centar Fudan, i Nordijski centar Indija.

Kako doći vlakom?

Aarhus nalazi na jednom od najvažnijih željezničkih čvorišta u Danskoj. Postoje satu odlasci na sjeveru, jug, i zapad. Iz južne i srednje Europe, su spojevi preko Hamburg / Flensburg. Vrijeme putovanja iz Hamburga u Aarhusu je oko pet sati. Iz zemlje istočne Europe trenirati veze s Aarhus ide preko Poljske i Kopenhagenu. Aarhus ima satu usluge i iz Kopenhagena. Otvaranje tunela pod Velikoga Belta je skratio putovanje jedan sat. Putovanje sada traje tri i pol sata. Postoji nekoliko dnevnih veze s Švedskoj, Njemačka, i ostatku Europe.

Vlakovi vezane za Aarhus kolodvoru ostaviti Copenhagen Airport satu. Cijena je oko odnosu na dansku krunu 410 za jednosmjernu kartu (uključujući rezervaciju sjedala).

 

Jeste li spremni za početak pregleda svoje mogućnosti? Rezervirajte kartu za vlak sad dok je toplo vrijeme traje, pomoću Spremi vlak!

 

 

Želite implementirati na našem blogu “Najspektakularniji sveučilišta u Europi” na svoje stranice? možete ili uzeti naše fotografije i tekst i samo nam daju kredit sa linkom na ovaj blog post. Ili kliknite ovdje: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fspectacular-universities-europe%2F%3Flang%3Dhr– (Spustite se malo vidjeti Embed Code)