Vrijeme za čitanje: 3 minuta
(Ažurirano: 21/02/2021)

Švicarski vlakovi su najbolji u Europi u skladu s Boston Consulting Group. Kao prvo, Švicarci postiže visoke ocjene unatoč pada kvalitete. Švicarski postignut 7.2 ukupna ocjena iz 10. dok Danskoj, Finska, i Njemačka sve postigne 6+ klijenata. Među ocjene, to je posebno važno spomenuti da je Bugarska ostvarila nisku ocjenu 1.9. Švicarska postigao svoj visoki rejting jer je postigao punu tragove na intenzitet upotrebe.

 

Švicarski Vlakovi
Zapanjujući prizor na brodu švicarskim vlakovima.

Pojedinosti o izvješću

Osim za postizanje visoke ocjene, Švicarski vlakovi također se smatraju dobrom vrijednosti za novac. Indeks ocjene su kako slijedi;

Red 1

Švicarska (7.2)

Danska (6.8)

Finska (6.6)

Njemačka i Austrija (6.1)

Švedska i Francuska (6.0)

————————————————————————-

Interlaken za Zurich vlakova

Luzern na Zurich vlakova

Bern za Zurich vlakova

Ženeva Zürich vlakova

 

Red 2

Britanija i The Nizozemska (5.3)

Španjolska (5.0)

Belgija (4.6)

Italija (4.5)

————————————————————————-

Lyon u Ženevu vlakova

Zürich u Ženevu vlakova

Pariz Ženevu vlakova

Lugano je u Ženevi vlak

 

Red 3

Rumunjska i Bugarska (1.9)

————————————————————————-

München za Basel vlakova

Zürich Basel vlakova

Bern Basel vlakova

Ženeva Basel vlakova

 

Ono što čini švicarskih vlakova najboljih u Europi?

Prvo, postoji nekoliko čimbenika koji čine švicarski putovanja vlakom najbolji u Europi. Ne samo da švicarski vlakovi pružiti najbolju pouzdanost i točnost u Europi, ali i oni se smatraju iznimno sigurna uz dobru kvalitetu usluge. Švicarski su najčešći vlak putnici u Europi s preko 10,000 vlakovi trčanje svaki dan na 3000 km željezničke mreže. Švicarski željezničke mreže ima najveću iskorištenost kapaciteta u Europi.

Basel za Interlaken vlakova

Bern za Interlaken vlakova

Luzern na Interlaken vlakova

Zürich za Interlaken vlakova

 

https://www.youtube.com/watch?v = D2wPhSjx09I

 

Malo je bolje

Postoji razlog zašto Švicarski vlakovi su rangiran broj 1 od 2012. Zemlje s malim željezničkim mrežama (pod, ispod 6,000 km) Svi su vidjeli njihove ocjene poboljšati tijekom tog vremena. To uključuje Švicarsku, Danska, Finska, Norveška, Nizozemska, i Luksemburg. Ove zemlje pružaju veću točnost, velike brzine postotak željeznički i ponuditi nižu cijenu po km za njihove usluge. Jednako važno, ove zemlje vlakovi imaju manje nesreća i smrtnih slučajeva koji poboljšava ukupnu sigurnosnu ocjenu.

Zürich St Moritz vlakova

Zermatt St Moritz vlakova

Lyon St Moritz vlakova

Basel St Moritz vlakova

 

Najbolja mjesta za posjetiti u Švicarskoj sa švicarskim vlakovima

Postoji mnogo lijepih mjesta za posjetu u Švicarskoj unatoč malim dimenzijama. Alpa i ledenjaci su glavna atrakcija, ali putnici također uživati ​​drevni dvorci, čisto tirkizno jezera, a seljak sela. Svako doba godine možete uživati pješačenje, klizanje, festivali i karnevali u Švicarskoj. Dodatno, u Švicarskoj je vrlo niska stopa kriminala što je čini sigurnijim mjestom za putnike. Nezaobilaznih mjesta u Švicarskoj su Matterhorn, Zermatt koja je najfotografiranija planina na svijetu. Jednako, Dvorac Chillon, Montreux je morati-vidjeti za turiste. Ovaj drevni utvrda voda koja se sastoji od 25 zgrade i tri dvorišta je jedno od najposjećenijih povijesnih zgrada na svijetu.

 

Rezervirajte švicarski vlak sa Save u vlaku

U zaključku, postoji toliko mnogo razloga za putovanje na švicarskom vlaku. Željezničke stanice u Švicarskoj su vjerojatno lijepe željezničke stanice u Europi. Ako ste u potrazi za romantičan odmor ili breathtaking mostovi, Svicarska mjesto za izlazak. uzeti 3 minuta sada rezervirati karte za švicarski vlak na našem jednostavan za korištenje web stranice vlakova. Ulaznice se mogu kupiti pomoću kreditne kartice, i mnoge alternativne plaćanja.

 

Želite li položiti ovaj post bloga na vašim stranicama, zatim kliknite ovdje: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fswiss-trains-ranked-best-europe%2F%3Flang%3Dhr – (Pomaknite se dolje da vidite Embed Code)