Vrijeme za čitanje: 3 minuta
(Ažurirano: 24/01/2020)

Jednom davno, kada je proračun nije igrao ulogu u odabiru destinacije (ili barem, ne kao velika uloga!) stvari su jednostavno; ovih dana, ako želimo putovati, moramo biti pametni s načinom na koji smo nositi naš proračun. Iako vlak putuje u Europi je najviše proračun-friendly opcija za svakoga tko je u potrazi za doživjeti najuzbudljivije (i opuštanje!) način putovanja, još uvijek može biti novčanik-problematična situacija želite kloniti.

Tako, će vam pomoći da dobijete najviše od Vašeg putovanja, smo sastaviti popis onoga što osjećamo su top Štednja savjete za vlak koji je prometovao u Europi.

 

Ne Putovanje na vrh Holiday Times

Da, ovo bi trebalo ići bez rekavši, ali postoji nikakva zla na podsjećanje na to opet. Kada je u pitanju vlak putuje u Europi, Praznici želite kloniti su prvenstveno Božića, Nova godina, i Uskrs, kao i mjesec kolovoz. S razlogom, the cijene poletjeti uvis tijekom tih mjeseci, pa ... rade oko njih malo.

Amsterdam u London Vlakovi

Pariz za London vlakova

Berlin u London vlakova

Bruxelles u London vlakova

 

Držite se istočne Europe kada putujete vlakom po Europi

Iako savjetovanje ne istraživati ​​dijelove Europe koje želite vidjeti je vrsta nepravedan i napregnut, radimo to za svoju korist. Vlak putuje u Europi, naći ćete da je sve na zapadnom kraju je put skuplji od istočnog bloka. Tako, dok vaš novčanik ne zgusne, glava istok i istražiti ljepote ove strane Europe!

BILJEŠKA: Kada je u istočnoj Europi, provjerite da li ste se zaustavi po Pragu (Češka Republika), Budimpešta (Mađarska), Beograd (Srbija), Bukurešt (Rumunjska), Zagreb i Split (Hrvatska), Sarajevo (Bosna i Hercegovina) i Moskva (Rusija).

Nürnberg u Prag vlakova

München u Prag vlakova

Berlin u Prag vlakova

Beč u Prag vlakova

 

Izbjegavajte 1. klase Kad vlak koji je prometovao u Europi

Dobro, očito! Još, Nemojte biti jedan od onih putnika koji „slučajno” sjediti u 1. razred. Zašto? Jer ćete završiti plaćati vrlo skupo kaznu ako te ulove koji će vas koštati više od 1. razred sama ulaznica!

Amsterdam u Pariz vlakova

London Pariz vlakovi

Rotterdam za Pariz vlakovi

Bruxelles u Pariz vlakova

 

Vlak Putovanje u Europi preko noći

Knjiga Noćenje Željeznica ako vlak koji je prometovao u Europi između zemalja

Noćenje vlakovi, aka noćni vlakovi su najviše isplativa opcija za europske putnike. Ne samo vi uštedjeti na cijeni kreveta, ali također doći do iskustva Europu od potpuno novu perspektivu.

Milan u Rim vlakova

Firenca u Rim vlakova

Bologna u Rim vlakova

Napulj u Rim vlakova

 

Pack piknik

Dobro, ne doslovno piknik nego „skriti” hrane od kuće, tako da ne morate kupovati skupe hrane na brodu. Vi ćete uštedjeti sreće ako nagomilati na tretira u supermarketu!

Köln za Frankfurt vlakova

München za Frankfurt vlakova

Hanover do Frankfurt vlakova

Hamburg za Frankfurt vlakova

 

Izbjegavajte kupnju Napredno ulaznice na kraćim putovanjima unutar kontinentalnoj Europi

Kada vlak putuje u Europi, očekivati ​​kratka putovanja biti skuplji od duljih; još, tu je prednost što ne moraju unaprijed rezervirati koja ne dodati na fleksibilnost putovanja i thriftiness njega. Kada putujete u kontinentalnoj Europi možete kupiti ulaznicu na stanici prije ulaska u vlak.

 

Save-A-Train je najbolji način da se rezervirati fantastičan odredišta po povoljnim cijenama i uživajte u vlak koji je prometovao u Europi komad uma.

 

Želite li ugraditi naš blog post na svoju stranicu, zatim kliknite ovdje: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftips-train-traveling-europe%2F%0A%3Flang%3Dhr – (Pomaknite se dolje da vidite Embed Code)