Vrijeme za čitanje: 5 minuta
(Ažurirano: 08/10/2021)

Putovanje vlakom može biti jedan od najvažnijih opuštajuće i ugodne načine da biste dobili okolo. Morate znati kako napraviti najbolje iz vaše putovanje i biti pametan. Budući da je dobro organiziran i znajući što je što ide dug put prema tome da vaš vlak TRIP A istaknuti na odmoru ili avanturu. Bacite pogled na ove vrh 10 Easy Savjeti za Train jahanja Smart. Budite spremni za sljedeći put.

 

Vrh 10 Easy Savjeti za Train jahanja Smart – SAVJET JEDAN: Kupiti kartu unaprijed

Vrh 1 Top 10 Easy Savjeti za Train jahanja Smart, Obavezno planirati svoje putovanje i kupiti svoje karte za vlak unaprijed kako bi bili sigurni da dobijete na vlakovima koje želite. Budite sigurni da pitati o bilo specijalaca ili popuste koje mogu biti dostupne za vas. Tko ne voli štedi neke gotovinu! Vi ćete biti u mogućnosti uštedjeti malo novca potrošiti na druge dijelove vašeg putovanja.

Milan u Napulj vlakova

Firenca Napulj vlakova

Bari u Napulj vlakova

Rim Napulj vlakova

 

Željeznički kolodvor Žena - Vrh 10 Easy Savjeti za Train jahanja Smart
Žena na željezničkom kolodvoru

TIP DVA: Metnuti svoju prtljagu

Najbolji Easy Savjeti za vlak je da ne treba uvijek provjeriti svoj vrećice u, a ako su razumne veličine, također ih možete spremiti u stalak iznad sjedala ili ih utisnuti u trokutasti prostor između sjedala naslonjenih na leđa. Na taj način ćete imati svoje torbe blizu vama u sve vrijeme.

Messina za Palermo vlakova

Syracuse za Palermo vlakova

Sicilija Palermo vlakova

Catania Palermo vlakova

 

SAVJET TREĆI: Budite pametni sa svojim Torbe

Mi ne govori da svaki vlak ima lopova spreman navaliti na prvu priliku su dobili, već biti na sigurna strana. Budite oprezni kada je u pitanju torbe. Pohranite ih uvid nego na kraju vlaka automobila. Ako imate ruksak možete također isječak svoje trake na stalak za prtljagu biti posebno sigurna.

Milan u Torino vlakova

Jezero Como u Torino vlakova

Genova u Torino vlakova

Parma u Torino vlakova

 

 

SAVJET ČETIRI: Pronađite svoje sjedalo

Ako ste koristili naše prethodne Easy Savjeti za putovanja vlakom i imaju rezervirano sjedalo vi ste svi razvrstani. Možete ići ravno na svoje mjesto. Ako ne, vi ste dobrodošli zahtjeva nikakvu bezrezervnu sjedalo. Ako nema mnogo od tih dostupan, provjerite rezervacije oznake postavljene iznad sjedala ili vrata odjeljka. Oznake pokazuju protežu od putovanja koje je sjedalo rezervirano za. Oni također pokazuju ako sišli pred vlasnikom čak i dobiva na slobodni ste da se to mjesto.

Milan u Veneciju vlakova

Padovi u Veneciju vlakova

Bologna u Veneciju vlakova

Rim u Veneciju vlakova

 

SAVJET PETI: Koristite vlak vrijeme mudro

Iskoristite priliku da iskoristi vrijeme provedeno na vlak putovanje da se sami organiziraju. Možete planirati svoj sljedeći odredište. Iskoristite ovo vrijeme da čitaju vaš vodič, provjerite upute na Vašem sljedećem odredištu. Prođite kroz svoje fotografije, organizirajte svoj ruksak, Dobro provjerite vezu ili dovršiti sve ostale zadatke koje je potrebno dok imate vremena. Ako je vaš put duži to je i lijepa prilika da se u neke od znamenitosti.

Zračna luka Lyon do Nice vlakom

Pariz za Nice vlakova

Avignon do Nice vlakova

Marseille do Nice vlakova

 

 

SAVJET ŠESTI: Koristite kupaonice u vlaku

Kako biste uštedjeli vrijeme i novac, pokušajte upotrijebiti ove jednostavne savjete za vlak i koristiti kupaonice u vlaku, umjesto onih na stanici. Vlak WC obično se nalaze na kraju automobili i često su puno čišći od WC-a na postajama, kao i da je slobodan.

Milan u Rim vlakova

Firenca u Rim vlakova

Venecija u Rim vlakova

Napulj u Rim vlakova

 

Vlak Djevojke fotografiranje - Vrh 10 Easy Savjeti za Train jahanja Smart

SAVJET SEDAM: Razgovarajte s mještanima i ostalim putnicima

Savjet 7 iz našeg Top 10 Easy Savjeti za Train jahanja Smart, Što je bolji način da saznate o gradu ili zemlji nego u razgovoru s nekim od svojih mještani, ili drugi putnici koji su možda bili na mjestu ćete? Oni će biti u mogućnosti reći vam ins i outs vašeg odredište i savjetovati vas o tome što učiniti i što ne raditi. Pokušajte razbijanje leda postavljanjem pitanja, nudi slatkiš, ili pokazujući nešto iz svog rodnog grada.

Milan se Levanto vlakova

Milan za La Spezia vlakova

Siena na La Spezia vlakova

Siena na Levanto vlakova

 

TIP OSAM: Pack Snack

Putovanje je gladan posao, a vi svibanj želite spakirati nešto za užinu na kada ste u vlaku. Možete nagomilati na svoje omiljene hrane u lokalnom supermarketu ili deli ili posjetite vinski podrum Prije nego što uskočite na vlak; najviše željezničke stanice barem jedan od tih. U Hrana koja se nudi na vlakovima Često je blag i skuplje, osim ako ste plaćati za prvoklasne sjedala.

Zurich do Innsbruck vlakova

Salzburg Innsbruck vlakova

Beč za Innsbruck vlakova

Köln za Innsbruck vlakova

 

SAVJET DEVETI: Znam gdje trebam sići

Znati što stanica je jedan od bitnih Easy Savjeti za putovanja vlakom. Kad stignete u grad, možete se zaustaviti na nekoliko prigradskih stanica sa natpisima koji pokazuju naziv vašeg odredišta i naziv kvarta, ali ne hop off dok ne dođete do glavnog kolodvora. Uvijek možete pitati suputnike ili provjeriti svoj vodič za daljnju pomoć.

Hamburg do Kopenhagena vlakova

Hanover do Kopenhagena vlakova

Berlin u Kopenhagen vlakova

 

SAVJET TEN: Uvijek imajte na umu putnički vlak etiketa

Uzeti na znanje kako ostali putnici u Vašem vagonu djeluju. Ako su tihi, biti sigurni da slijedite odijelo. Pazi na znakove koji mogu ukazivati ​​da se sjedi u određenom mirnom automobilu gdje ljudi dolaze da spavaju ili rade. Bez obzira gdje se sjedi, pokušajte ne biti najglasniji osoba u blizini. Budite sigurni da ne odmoriti noge na sjedalo preko puta tebe, osim ako nemate tvoje cipele od.

Ako se sjećate tih vrh 10 Easy Savjeti za vlak jahanja Smart jamčimo Vam super putovanje i ukupni veliko iskustvo. Vi svibanj čak i upoznati neke nove mještanima i napraviti neke nove prijatelje! Sve je moguće kada je u pitanju trening putovanja. Nakon što ste savladali ove, onda uzeti u obzir Bernina Express i više!

 

– Ako vam se svidio naš post na vrh 10 Easy Savjeti za Train jahanja Smart, slobodno ga podijelite, dobili smo tipke za dijeljenje ispod ovog posta na blogu.

 

Spreman da se vlakom? Rezervirajte svoje mjesto i ne plaćaju nikakve naknade za rezervaciju na – www.saveatrain.com

 

Želite li položiti ovaj post bloga na vašim stranicama, zatim kliknite ovdje: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/top-10-easy-tips-for-train-riding-smart?lang=hr - (Pomaknite se dolje da vidite Embed Code)