Vrijeme za čitanje: 5 minuta
(Ažurirano: 03/01/2020)

Luksemburg Grad je čaroban spoj antike i modernog u kombinaciji s lokalno i globalno, jednostavnost i luksuzno. To je sigurno reći da je sa svim tim eklektik opcija, nema šanse da bih dosadi. Zato je bilo teško za nas da spomenemo samo Vrh 5 stvari koje treba učiniti na kratke posjete Luxembourgu. Ali, mi ćemo dati ga ići!

 

1. Povijest, Umjetnost & Kultura

Ovaj lijepi grad nudi intrigantan spoj povijesti, Kultura, umjetnost i prirodna krajolici. Uz mnoge od ureda i odjela Europske unije domaćin u Luxembourg City, postoji stvarna multikulturalna perspektiva u ovaj grad.

Sa svojim brojnim izložbama i muzejima, dvorci i utvrde, Luksemburg kombinira nevjerojatno raznolikost zanimljivih kulturnih mjesta. Kultura i umjetnost Luksemburga su pravi odraz njezine populacije, raznolika i multikulturalna. Luksemburg može biti ponos svojih svijetu jedinstvenih kulturnih aktivnosti različite od umjetnosti i tradicije na izložbama i festivale. Da bi se to napraviti lakše za vas da otkrijete art i kultura u Luksemburg, Luksemburg za turizam stvorio Luksemburg kartice: slobodan pristup do više od 60 kulturna mjesta u Luksemburgu i široj regiji.

U sklopu vrh 5 stvari koje treba učiniti na kratke posjete Luxembourgu, svakako treba posjetiti LGradski muzej etzebuerg. Muzej smješten je u četiri povijesnih građevina. Stalni postav „Luksemburški priča” prikazuje više od tisuću godina povijesti glavnog grada Velikog Vojvodstva. Pored mnogih izvornih objekata, Izložba prikazuje razvoj grada koristeći niz urbanih modela. Povremene izložbe redovito održavaju na ostale dvije razine muzeja. Budite sigurni da provjerite koji su to prilikom posjete!

Antwerpen u Luksemburg vlakova

Bruxelles u Luksemburg vlakova

Metz u Luksemburg vlakova

Pariz u Luksemburg vlakova

 

2. Bock Casemates - Casemates du Bock

posjetite zid kada napraviti kratki posjet Luksemburgu

Kazamate du Bock su prilično lako dostupni ispod nekadašnjeg kaštela, Montee de Clausen. Bock Casemates je 17 kilometar dugi tunel, u početku isklesana u stijeni od strane španjolski između 1737 i 1746. U kazamate su poznati po svojoj povijesnoj važnosti u Luksemburgu, kao utočište za više od 35,000 Mještani i tisuće vojnika za vrijeme Prvog svjetskog rata i Drugog svjetskog rata. Sastoji se od atmosferskih prolaza i impresivne stijene stubišta, povijesna tunela Casemates je Svjetska baština. Punjenje one mobitela i spakirati torbu. To je morati-vidjeti na vrh 5 stvari koje treba učiniti na kratke posjete Luxembourgu!

Köln u Luksemburg vlakova

Frankfurt na Luksemburg vlakova

Amsterdam u Luksemburg vlakova

Rotterdam u Luksemburg vlakova

 

3. Vjerske baštine u Luksemburgu

Kvirina kapela je potrebno na kratke posjete Luxembourgu

Oni zainteresirani za vjerske baštine moraju posjetiti Kvirina kapelu. Gotička hodočašće kapela podignuta u 1355 a dijelom isklesan u stijeni. Na svojoj stranici, tu je izvorno pogani svetište koje su Rimljani kasnije štovali kao starokršćanske svetišta. Izvor stijena udara ovdje. Ljudi pripisuje blagotvorno stvrdnjavanje moć da svojim vodama u slučaju očnih bolesti.

Od 11. stoljeća, site je posvećen sv Quirin i od početka 13., Usluge su održane u dva špiljama kapele.

Gotička hodočašće Kapela je podignuta u 1355, dok je krov i mali zvonici su dodani kasnije, krajem 19. stoljeća.

Crkva Svetog Mihovila je najstarija crkva u Luksemburgu grad i bio je uništena, a obnovljena je nekoliko puta tijekom proteklih stoljeća. Crkva Saint Michel je jedan od najstarijih vjerskih objekata u Luksemburgu. Zgrade povijest datira iz 1987 kada Točka Luksemburg podignuta mala kapelica u svojim temeljima dvorca. Sadašnja crkva kombinira romaničku pročelje s gotičkim konstrukcijskim elementima i baroknim interijera. Obavijest prelomljeni luk u lađi. Veliki vitraž prozori. Broj vjerskih skulptura. A ogroman Uznesenje Djevice slikarstva montiran na baroknim oltarom.

 

 

4. Palais Grand-Knežev na kratkom posjetu Luksemburgu

Ako arhitektura je vaša stvar, onda Palais Grand-Knežev treba biti dio Top 5 stvari koje treba učiniti na kratke posjete Luxembourgu. Kao izvorni prebivališta Grand Duke i kraljevske obitelji, Grand Knežev dvor u Luxembourg City je spektakularan komad arhitekture, izgrađen u 16. stoljeću za vrijeme flamanske renesanse. Palače dizajn interijera Čini se da je izuzetna kombinacija raznih stilova. Osjetljiva interakcija između romantičan i srednjovjekovnom gotičkom stilu, i industrijski dizajn svjetla u njemački industrijski dizajner – Ingo Maurer.

 

5. Čokolada Kuća u Luxembourg City

Čokolada kuća u Luksemburgu

Čokolada Kuća u Luksemburgu je poznat po čokoladi naravno. No, osim slatkih zalogaja i razne kolače, također možete uživati ​​u svoje ukusan pite i salate. Kada je terasa puna, uvijek možete sjesti u prizemlju ili na katu.

Čokolada Kuća se nalazi ispred Grand Ducal Palača. Dakle, uzeti svoje mjesto i uživati ​​u Hotchocspoon. Sigurni smo da će čokolada kuća tvoja omiljena mjesto. nezaboravan, superlativ iskustvo, po svim točkama.

*Dodatni savjet:

Na dodatnom količinom zabave, Ne propustite Ljeto u Gradskom festivalu. Održava se od kraja lipnja do početka rujna. Tijekom tog razdoblja možete uživati ​​u besplatnim koncertima, tržišta, izložbe i sport događaji u cijelom gradu.

 

Uhvatiti vlak za Luksemburg korištenja SaveATrain! Najbrži i najlakši mjesto rezervirati svoje avanture diljem Europe.

 

 

Želite li položiti ovaj post bloga na svoje stranice, možete ili uzeti naše fotografije i tekst i samo dajte nam kredit sa linkom na ovaj blog post, ili kliknite ovdje: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftop-things-short-visit-luxembourg%2F%3Flang%3Dhr- (Spustite se malo vidjeti Embed Code)