Vrijeme za čitanje: 4 minuta
(Ažurirano: 31/03/2021)

Putovanje po Europi željeznicom je dugogodišnja tradicija koja ne ide daleko u žurbi – Vlakovi su najbrži, najviše ekološki, i najučinkovitiji način premještanja s mjesta na mjesto. Iako je naš sustav karta za vlak uzima bol iz organiziranja vlak putuje, puno planiranja i pripreme ostaci. Da bi vam pomoći planirati savršeno putovanje po Europi, evo naših najboljih savjeta za putovanje Europom vlakom.

 

Kad planirate, planirajte svoju rutu Putujte Europom vlakom

Putovati u Europu vlakom u 2020 važno je razmotriti planiranje rute i koliko ćete vremena provesti na svakom odredištu. Ako Amsterdam, Berlin, London, Milano, Pariz, i Venecija su na svom apsolutnom popis mora-vidjeti, shvatiti najrazumniji put da se to dogodilo. Napravite popis mjesta koje želite vidjeti i na taj način si grubo se može mapirati svoje putovanje. Odlučite se na vaše datume i koliko dana ćete potrošiti na svakom mjestu kako biste dovršili ruta jadran.

Milan na jezeru Como vlakova

Torino na jezeru Como vlakova

Padovi na jezeru Como vlakova

Venecija na jezeru Como vlakova

 

Ne pokušavajte spakirati svoj itinerar s previše destinacijama

Jedna od najgorih stvari koje možete učiniti kad putujete Europom vlakom je da se pokušate previše uklopiti. Tu je prirodna tendencija da se probati i pekmez što više gradova i država što je više moguće u svom putovanju, međutim, nema smisla da na put ako ne ide na iskustvo svakog odredišta ispravno! pakiranje previše mnoge destinacije u svoj itinerar može biti skupo i može pretvoriti vaš odmor u izmaglici hotelskih prijavama i check-outa.

To je važnije uživati ​​u svakom zaustaviti u najvećoj nego pokušati stati previše u. Vi ćete uštedjeti na transport i dobiti više vremena za istraživanje Vaše destinacije.

Bruxelles u Bruges vlakova

Antwerpen da Bruges vlakova

Halle dva Brugge Vlakovi

Ghent da Bruges vlakova

 

Provjerite valutu

Kada planirate rutu za putovanje Europu vlakom, Svakako provjerite valute zemalja. Nije svaka zemlja Europa koristi euro. Čak i neke članice EU, kao što su Bugarska i Hrvatska, i dalje koristiti vlastitu valutu koji je specifičan za njihovu zemlju. Pogledajte ovaj popis eura i zemalja koje nisu euro.

Frankfurt na Prag vlakova

München u Prag vlakova

Berlin u Prag vlakova

Beč u Prag vlakova

 

Rezervirajte smještaj unaprijed

Iako je moguće rezervirati hotele i hostele kao što kretati od mjesta do mjesta, predlažemo da pokušate svoje najbolje da se ne stignu nigdje bez smještaja osiguran. Pokušajte rezervirati hosteli/Hoteli u unaprijed za prvu jedan do tri grada, posebno za popularne gradova tijekom sezone kao Berlinu i Prag. Događaji, kao što su festivale u gradovima, također imaju utjecaj na dostupnost. Ne brinući o smještajnim način možete potrošiti svoje vrijeme radi više stvari, kao razgledavanje i uživanje u slobodno vrijeme!

Frankfurt na Cologne vlakova

Bruxelles u Köln vlakova

Beč za Köln vlakova

Hanover do Cologne vlakova

 

Preko noći koliko god je to moguće – Putujte Europom vlakom

Ako samo mislite na trošenje samo jedan dan u gradu, pokušati doći Noćni vlak. Vi ne želite provesti svoje vrijeme tijekom dana putuju zauzimanjem noćni vlak, možeš štedi novac na smještaj i može imati više vremena za istraživanje svoje odredište. Prilikom rezervacije svoj preko noći karta za vlak Svakako provjerite koliko dugo je potrebno da se s jednog mjesta na drugo.

 

 

Razgovarajte s ljudima zajedno sa svojim Putovanjem Europom vlakom

Budite sigurni da razgovaraju na mještani ili drugi putnici na svoj putovanje vlakom. Informacije koje će vam dati može biti vredniji od bilo čega što ćete naći u turistički vodič. U razgovoru s drugima, možete biti obaviješteni na Najbolja mjesta za jesti, ići na ples, skrivenih dragulja, Sjajno razgledavanje mjesta, i najlakši način da biste dobili okolo.

 

Planirate putovati Europu vlakom u 2020? Počnite tako što u toku s najboljim karta za vlak nudi na naš Facebook i Cvrkut stranice ili nas posjetite Uštedite na vlak na internetu za nenadmašne željezničkih karata u Europi

 

Želite li ugraditi naš blog post na svoju stranicu, zatim kliknite ovdje: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftop-tips-travel-europe-train-2018%2F%3Flang%3Dhr – (Pomaknite se dolje da vidite Embed Code)