Vrijeme za čitanje: 3 minuta
(Ažurirano: 10/09/2021)

Vlak savjete za putovanje po Europi su neophodni za putnike. Prvo, postoji mnogo različitih razloga za putovanje u Europi. Vi svibanj želite vidjeti prekrasne mostove, željezničke stanice, and equally prekrasan krajolik. Ili možda putujete vidjeti nevjerojatnu kulturu Italija. S druge strane, što može biti putovanja za posao. Ili sve navedeno i poslovno i zabavno putujući – Dok razloga za putovanje su uvijek različiti nužnost Savjeti i Hacks za putovanja ostaju iste.

 

vlak savjeti i hack
Nezavisni putnik u Europi.

 

Best Željeznica & Hacks for traveling Europe by train

Rookie pogreške

Prvo, ne čine početnička pogreška putovanja pokušati vidjeti sve u Europi u jednom putovanju. Osim činjenice da je Europa prevelika vidjeti u jednom putovanju, gradovi u Europi su prevelike da vidi u jednom putovanju. U stvarnosti, bolje je odabrati fokus za putovanja i staviti na njega. U slučaju da je ovo prvi put u Europi, treba uzeti u obzir populaciju poput Francuske, Italija, Španija, i Njemačka.

Lyon do Nice vlakova

Pariz za Nice vlakova

Avignon do Nice vlakova

Marseille do Nice vlakova

 

Vlak savjeta za Europu puteva

 

Planirajte i rezervirajte unaprijed

Savjet vlaka za unaprijed rezerviranje je da vam ne samo unaprijed rezerviranje karata pomaže u proračunu, već vam može i jamčiti da imate rezervirana mjesta za cijelo putovanje. U svjetlu ranih ulaznica rezervacije dobrobit maksimalnu korist, preporučujemo da se prijavite rezervirati ulaznice čim oni postanu dostupni (2-3 mjeseca prije putovanja). Dodatno, planiranje vašeg putovanje izvan sezone može osigurati izbjegavanje gužve i dobiti još bolje cijene. Ne spominjati, koja rezervacije rano može vam pomoći izbjeći velike gužve i velike redove. osim toga, ako knjiga za odlazak na turističkih mjesta Tijekom sezone vremenima poput srpnja / kolovoza, you are less likely to encounter local people and more likely to be surrounded by tourists. So although you may still be able to see all the sights at these times you will miss out on the authentic experiences. U slučaju da putujete kao par ili u grupi možda imate pravo na snižene cijene za svoja putovanja. Ali zapamtite ti popusti će biti vrijedi samo ako ostanu zajedno kao par / grupa za cijelo vrijeme trajanja putovanja.

Zürich u Pariz vlakova

Ženeva u Pariz vlakova

Montpellier za Pariz vlakovi

Lijepo je Pariz vlakovi

 

putnih isprava

Prvi savjeti vlaka za putne dokumente su takvi: zemlje u Europi imaju tendenciju da imaju dogovor između njih koji omogućava turistima da ide preko granice bez prikazivanja putnih isprava. Zemlje u Europskoj uniji, posebno, omogućiti putnicima da napuste i ući bez pokazati putovnicu. Međutim, nisu sve zemlje Europske unije koje sudjeluju u ovom otvorenom graničnom politike like Croatia, Bugarska, i Rumunjska. U kontrastu, there are countries that are not part of the European Union that do participate in the agreement like Switzerland and Norway.

Lyon u Ženevu vlakova

Zürich u Ženevu vlakova

Pariz Ženevu vlakova

Bern u Ženevu vlakova

 

 

Koristite svoje vlak savjete s našim odličnim cijenama ulaznica

Spremi Vlak želi uštedjeti što više novca što je više moguće. So our search engine finds you the cheapest tickets. Browse to our Save A Train site now and take 3 minuta kako bi pronašli sljedeći vlak ulaznice. Možete platiti pomoću kreditne kartice, i 10 druge opcije.

 

Želite li položiti ovaj post bloga na vašim stranicama, zatim kliknite ovdje: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftrain-tips-hacks%2F%3Flang%3Dhr - (Pomaknite se dolje da vidite Embed Code)

  • Ako posjedujete web stranicu, možete spojiti na naš RSS Feed.