Vrijeme za čitanje: 5 minuta
(Ažurirano: 27/03/2021)

Danas postoji više načina prijevoza za putovanja po Europi, ali putovanja vlakom u odnosu na avion putovanja je najzanimljiviji.

Međutim, koji način prijevoza je najbolje? Na Spremi vlak, mi smo, naravno, pristran i da putovanja vlakom je daleko superiorniji Vrsta prijevoza! Pročitajte u nastavku kako biste saznali što je bolje i zaronimo u naš post o putovanju vlakom u odnosu na putovanje avionom.

 

Eko- prijateljski

Zrakoplovna putovanja sada su prepoznata kao najbrže rastući doprinos globalnom zagrijavanju. Izbjegavanje avione kad su lako alternative za putovanje je vjerojatno najveći pojedinačni stvar da je bilo koji pojedinac može učiniti kako bi smanjiti svoje emisije ugljičnog dioksida. Onečišćenje zraka je drastično smanjena za vlakom preko ravnine. U većini europskih zemalja, željezničke mreže su opsežne i usluge su česte, tako da se može putuju eko-friendly bez odricanja.

Foggia u Bari vlakova

Firenca na Bari vlakova

Napulj u Bari vlakova

Rim za Bari vlakova

 

eko friendly putovanja vlakom

 

Fleksibilnost putovanja vlakom prema putovanju avionom

Putovanje avionom obično znači da morate tjednima osigurati svoje mjesto, ili čak mjeseci, unaprijed kako bi dobili razumnu vožnju.

Nakon što ste osigurali svoje mjesto, to nije lako promijeniti svoje letove bez da plati veliku naknadu.

Iako su neki vlakovi zahtijevaju od vas da bi Rezervacije sjedala unaprijed, ima puno više fleksibilnosti, osobito ako je potrebno promijeniti vrijeme želite putovati.

Sada sa Save u vlaku, čak i ako vaša ulaznica u kapi cijena, oni će vam reći i pomoći vam da razmjenjuju svoju ulaznicu na jeftiniju cijenu!

Bruxelles u Antwerpen vlakova

Amsterdam u Antwerpen vlakova

Lille u Antwerpen vlakova

Pariz u Antwerpen vlakova

 

Nema frke

Zamisliti uzimanje putovanje i ne moraju doći dva sata ranije, čekati u dugom sigurnosne linije, mjera iz svoje tekućine i gelove, ili skinuti cipele za inspekciju. Dobro došli u svijet putovanja vlakom. Kada putujete avionom, Potrebni su više vremena i opreza. Putovanje željeznicom obično znači da možete stići 30 minuta ispred vremena i hodati ravno u svoju platformu, bez ikakvih komplikacija, i ne treba provjeriti u svojim kovčezima, pa smo vam ovdje predstavili još jednu sjajnu točku putovanja vlakom nasuprot putovanju avionom, gdje vlak putovanje pobjeda!

Dijon u Pariz vlakova

Reims u Pariz vlakova

Lille u Pariz vlakova

Izleti u Pariz vlakovi

 

Putovanje vlakom u odnosu na avion putovanja, Brzina - brže od vrata do vrata

Zračni prijevoz je poznato da se jedan od najbrži način da dođete do odredišta, međutim, to je samo uzimanje samog leta u obzir. Koliko unaprijed vašeg leta imate stići prijeći dug prijava i sigurnosni liniju? Ako ste prijavili torbu, morate pričekati da to preuzmete kad stignete - što oduzima vrijeme. Za razliku od zračne luke, na željezničkim stanicama nema prijave ili sigurnosne linije, tako da ne morate biti na vrijeme postaja prije vašeg putovanje. Najviše glavne željezničke postaje se nalazi u samom srcu grada služe. Uglavnom kada se vlak, dođete izravno na svoje odredište. Međutim, uzimanjem aviona, možete provesti sate dobivanje do i od zračne luke.

Amsterdam u London vlakova

Lyon u London vlakova

Pariz za London vlakova

Bruxelles u London vlakova

 

Isplativ

U posljednjem desetljeću, putovanja vlakom je postala sve atraktivnija za putnički osviješteni putnici. Iako uzimanje na avion vaše odredište još jedan učinkovit način da dođete do Vašeg odredišta, postoje dodatni troškovi koji se obično zanemaruju uzeti u obzir. Kada se s obzirom svoj način prijevoza, morate dodati u dodatni trošak dobivanja do i od zračne luke. To bilo uključuje troškove goriva i parking, ili zračne luke autobusom ili taksijem zbivati. Ništa od kojih je jeftina.

München se Potsdam vlakova

Hamburg se Potsdam vlakova

Hanover do Potsdam vlakova

Frankfurt na Potsdam vlakova

 

Udobnost

Osim ako ste platili za poslovne klase, Vaš prostor je obično ograničen na avion sjedalo. U vlaku, možete premjestiti slobodnije, a vi ćete imati više prostora za noge oko svojih sjedala. Tijekom leta, morate čekati znak sigurnosnog pojasa isključiti da se presele iz sjedala. Međutim, na vlak što kretati prema dolje hodnici, hvatajući ugriz ili kavu, i promatrajući svijet kako prolazi. A Scenic vožnje vlakom može čak biti odmor. Većina europskih vlakova nudi i besplatni WiFi - nešto što se za sve još ne može reći zrakoplovne kompanije.

Putovanje vlakom također vam omogućuje da udobno putovati sa svojim obožavao ljubimca. mnogi kućni ljubimci nisu pogodna za putovanje zrakom zbog zdravlja, dob, ili pasmine.

Putnici na europski vlakovi može potrajati pse, mačke, i druge male životinje s njima i većinu vremena bez dodatnih troškova!

Uzimajući sve ove čimbenike u obzir, to je lako vidjeti kako putovanja vlakom postaje dominantna danas sve. Avioni su prikladne za vas da država milja daleko. Međutim, ako putujete po Europi ili drugim područjima s izvrsnim željezničkim prijevozom, putovanja vlakom je učinkovitiji i udoban način prijevoza.

Frankfurt na Salzburg vlakova

Berlin Salzburg vlakova

Köln za Salzburg vlakova

Dresden do Salzburg vlakova

 

udobnost putovanja vlakom

 

Sada kada smo zaključili pobjednika u putovanja vlakom u odnosu na avion putovanja, Bi se pronašli Najbolji vlak cijene u Europi, posjetiti Spremi vlak.

Za više informacija, slijediti Spremi vlak na Facebooku, Instagram račun, i Cvrkut Računi.

 

Želite li ugraditi naš blog post na svoju stranicu, zatim kliknite ovdje: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftrain-travel-versus-plane-travel%2F%3Flang%3Dhr – (Pomaknite se dolje da vidite Embed Code)