Vrijeme za čitanje: 3 minuta
(Ažurirano: 10/09/2021)

Zašto smo UK Train cijene vožnja tako visoko?

Cijene vožnje vlakom u Velikoj Britaniji previsoko su porasle. Europa se smatra da su najbolje putovanja vlakom na svijetu. okoliš putovanja vlakom u Europi sadrže divan krajolik. Putnici vlakom pristupaju svuda od udaljenih sela do veliki gradovi. U Europi, putovanja vlakom su po konkurentnim cijenama, štedi putnicima i vrijeme i novac. U Ujedinjenom Kraljevstvu, međutim, putovanja vlakom su vrlo skupo.

 

 

Usporedna tablica cijena vožnje vlakom u Velikoj Britaniji

 

Putnike u Velikoj Britaniji

Cijena putovanja na posao u Ujedinjenom Kraljevstvu u posljednjem je razdoblju porasla u prosjeku za 700 funti 7 godine prema analizi pomoću rada. Putovanje koji je najviše utjecao je vlak iz Birmingham London. Putnike koji koriste ovaj vlak sad moraju platiti vlak cijene vožnja £ 10.567 za sezonu ulaznice. U povećanje cijena na početku 2018 je u nekim slučajevima dodaje dodatni £ 100 do nekih već skupe sezone ulaznice.

Amsterdam u London vlakova

Köln u London vlakova

Pariz za London vlakova

Luksemburg za London vlakova

 

Uspoređujući cijene željezničkih Engleske i Europe

Putnici koji putuju u Njemačku mogu kupiti BahnCard100, koja pokriva sve Njemačka za £ 3795.

Putnici koji putuju između Manchester i Liverpool platiti £ 3.152, a ne može koristiti ovu kartu za putovanje bilo gdje drugdje u Velikoj Britaniji.

U Francuska, godišnje putuje na posao u paris Vlak Cijene vožnja može biti kao niska kao £ 750 i Italiji putnika koji putuju između Velletri i Rima platiti samo £ 442.

Velika Britanija cijene vlak su tako visoke, da je godišnja ulaznica za putovanje u London Waterloo od 20 milja izvan troškova Londonu 3,248.

Vlak tvrtke koje je pokrenuo najveće povećanje cijena u 2018 bili sjeverne (4.7%), TransPennine Express (4.6%), CrossCountry (4.1%), Merseyrail (3.6%), i Virgin Vlakovi (3.1%).

Studija VoucherCloud pokazuje da putnici na UK vlakova platiti ogroman 50 penija po kilometru putovali. Usporedite to s ostatkom EU-a, gdje je cijena po kilometru je 19 penija.

London Frankfurt vlakova

Pariz za London vlakova

London Cologne vlakova

London Amsterdam vlakova

 

Savjeti za uštedu novca na vlakovima u UK

  1. Šetnja ili ciklus

Jer cijene vlak ide prema različitim linijama. Moglo bi biti da postoji linija koja je bolju cijenu za vas, ali ne izvoditi putem lokalnog željeznička stanica. U ovom slučaju, možete prošetati ili ciklusa 10-15 nekoliko minuta da biste došli do stanice po povoljnijoj cijeni, isto vrijedi i za pronalaženje stanice za povratak putovanje.

 

  1. Podijeliti svoje putovanje

Zbog načina na fer vlak cijene vožnja trenutno izračunati na UK vlakovima, to može biti jeftinije kupiti dva ili tri ulaznice i dolazi do odredište od kupnje jednog izravnu ulaznicu. Ako putujete iz Liverpoola u London na primjer, jeftinije je za vas kupiti kartu od Liverpoola do Crewea, a zatim Crewe do Londona, od kupnje direktan Liverpool-London ulaznica. Za više informacija o podijeli svoje putovanje check out Split kalkulatore.

 

3) Registrirajte se na maloprodaju ulaznica

Kada se registrirate s prodavača ulaznica možete imati pravo na prednosti Kao 25% off vaš sljedeći put ili slobodno vruće piće.

 

Uštedite novac na vlakove Svugdje

Planirate putovanje vlakom u Europi? Zašto ne uzeti 3 minute i pronaći jeftinije karte za vlak na SaveATtrain. Ispunite datum i vrijeme koje želite putovati, a mi ćemo Vam pružiti najbolju cijenu za vaše putovanje, da možete platiti na više načina.

 

Želite li ugraditi naš blog post na svoju stranicu, zatim kliknite ovdje: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fuk-train-ride-prices-vs-europe%2F%3Flang%3Dhr – (Pomaknite se dolje da vidite Embed Code)