Vrijeme za čitanje: 4 minuta
(Ažurirano: 06/08/2021)

Ako živite u Europi i da ste je dobio vikend na pretek (ili cijeli tjedan!), reći “Da” da Posjet Vatikana preko ograde i uživati ​​u puna brzina!

 

Planirate posjetiti Vatikana?

Od 1929 Vatikan je samostalna država i najmanja na svijetu. Još, da nikad ne umanjuje njegovu slavu, ljepota, a njegova strahovito nadahnjuje kulturnom i povijesni značaj. Iako je u rasponu od samo 0.44 četvornih kilometara, Vatikan ima puno atrakcija za čuvanje turisti zauzet: od St. Bazilika Petra u Sikstinskoj kapeli (i sve ostalo između), svidjet će vam svaki drugi proveo u Vatikanu.

Što se tiče Posjet Vatikana preko željezničke ide, tamo je moderna električni vlak dostupno za sve ljubitelje Vatikana. Vlak povezuje Vatikan željeznička stanica s papinskim vilama.

Evo nekoliko zvijezda atrakcija u Vatikanu želite posjetiti i dobili najviše iz vašeg iskustva Italija.

 

 

Sv. Petrova bazilika najpoznatija je po posjeti Vatikanu

Veličanstveni St. Bazilika Petra je središnji Vatikanu, temelji se na ono što je mislio da se gdje St. Petrovo grobno mjesto.

Sv. Bazilika Petra praktički je zbroj rada poznatih umjetnika. Apsolutno ulijeva upečatljiv, umjetnost u St. Petar’baziliku počinje prije nego što ući u crkvu. Prvo ćete vidjeti Bernini je kip Konstantina zajedno s ostacima Giottov mozaika iznad glavne vrata. Oni milost trijem, a 185m duga i 46m visoka lađa diže na kupoli 119 metara iznad! Prirodno, tu je i Michelangelo poznatu Pieta da nećete vjerovati oči! Pogledajte bogato ukrašen kapela sakramentu, Bernini je veličanstveni barokni bronca Baldacchino, Papinsko oltar i tako mnogo više.

Rimini u Rim vlakova

Firenca u Rim vlakova

Verona u Rim vlakova

Napulj u Rim vlakova

 

Sikstinska kapela

Spektakularni u svojem vlastitom pravu, Sikstinska kapela je još jedna stranica koju ćete vidjeti ako vas posjećuju Vatikan željeznicom. Izgrađen je Siksto IV u 1473-84 i obnovljena od 1980 do 1994, Sikstinska kapela ima freske mnogim umjetnicima. Da li imena Michelangelo, Perugino, Pinturicchio, Botticelli, Rosselli, Ghirlandaio, i Signorelli znači ništa? Dobro, oni pomogli da Zidovi Sikstinskoj kapeli vrhunac renesansnog slikarstva. Michelangelov Posljednji sud slikano unutar kapele smatra najdramatičniji i najznačajniji postignuće europske umjetnosti.

Sikstinska kapela je mjesto gdje se konklava za izbor Pape održava. Dnevno, stotine turisti diviti se, i - možete biti jedan za njih, isto!

 

posjetu Vatikanu očima seeings

Museo Pio Clementino tijekom posjeta Vatikanu

Jedna od najboljih stvari o posjeti Vatikana željeznicom je da vam omogućuje da vidite gotovo sve bitne znamenitosti u Vatikanu.

Vatikanski muzeji imaju sustavni prikaz aranžmana koji su osmislili pape Klement XIV. I Pio VI. Iz 1769 do 1799. To galerije su blago-otkriće značajnih komada i isticanje samo neke je vrlo teško! Svaki ima nešto jedinstveno za ponuditi:

  • Sala Croce Greca drži bogato ukrašen crvenim porfir sarkofage Konstantina kćeri, Constantia, i njegova majka
  • Sala delle Muse pokazuje Belvedere torzo, prve stoljeća prije Krista Michelangelo-divio rad Apolonije u Ateni
  • Gabinetto delle Maschere ima slavnu mozaik na podu kazališnih maski iz Villa Adriana u Tivoli
  • Cortile del Belvedere drži Apollo Belvedere, jedna od najpoznatijih kipova u Vatikanu
  • Galleria delle kip ima najfinije drevne candelabras – Barberini svijećnjaka – također iz Villa Adriana u Tivoli

Milan u Rim vlakova

Bologna u Rim vlakova

Siena u Rim vlakova

Lucca u Rim vlakova

 

Papinsko Villa Barberini

papin ljetnikovac, Papinsko Vile – Barberini Gardens je otvoren za javnost od ožujak 2014. Ulaz je vrsta teško naći, jer nije označen. Vrtovi ovog veličanstvenog mjesta su gotovi 2000 godina star, skočivši na tri razine. Oni su zapanjujući i dobro krenuo, a konačna razina pokazuje pečate raznih papa uokvireno u živicama.

 

Da biste uživali u putovanju tijekom posjeta Vatikanu željeznicom, Potražite svoje podrijetlo i odaberite Rim na Spremanje Treniraj web rezervirati karta za vlak roku od nekoliko minuta i započeti Vatikan uzbuđenje prije nego što je očekivala!

 

Želite li ugraditi naš blog post na svoju stranicu, zatim kliknite ovdje: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fvisiting-vatican-rail%2F%3Flang%3Dhr– (Pomaknite se dolje da vidite Embed Code)