Vrijeme za čitanje: 5 minuta
(Ažurirano: 21/10/2022)

Nakon što ste mjesecima planirali svoj odmor u Europi, najgore što se može dogoditi su kašnjenja i, u najgorem slučaju, otkazivanja putovanja. Štrajkovi vlakova, pretrpane zračne luke, a otkazani vlakovi i letovi ponekad se događaju u turističkoj industriji. Ovdje u ovom članku, savjetovat ćemo što učiniti u slučaju štrajka vlakova u Europi i Ujedinjenom Kraljevstvu.

  • Željeznički promet je eko-friendly način za putovanja. Ovaj članak je napisan educirati o putovanja vlakom po uštedjeti vlak, U Web stranica najjeftinijih vlaka U svijetu.

 

Željeznički štrajkovi u Europi & Velika Britanija:

Daleko, 2022 ostat će zapamćena kao godina procvata turističke industrije zbog opuštanja Covid-19, ali tada je uvijek bilo nekih štrajkova zbog preopterećenosti ove industrije. U srpnju 2022, objavljeno je da su željezničari i osoblje prvi put u štrajku 25 godine. stoga, ovo je utjecalo Eurostar, međugradski vlakovi, metro, autobusni prijevoz, i promet diljem Britanije.

Međutim, Engleska nije sama u ovom kaosu. Željeznički radnici u Nizozemskoj, a Italija je prosvjedovala u kolovozu i rujnu 2022. Tako, regionalni vlakovi od Amsterdama do Rotterdama, Milano, i drugi regionalni vlakovi pauzirali su u prometu između 1 dan do 3 dana.

 

Zašto postoje štrajkovi vlakova u Europi?

Razlozi za štrajkove vlakova u Europi su različiti. Međutim, glavni razlozi štrajkova vlakova su niske plaće, nasilje nad željezničkim osobljem, inflacija, i sve većim troškovima života. Na primjer, u Italiji su se dogodili štrajkovi vlakova zbog nasilja nad osobljem, pa su željezničari zatražili dodatnu zaštitu. S druge strane, inflacija je bila glavni razlog za štrajkove vlakova diljem Ujedinjenog Kraljevstva i Škotska.

 

Ostanite ažurirani

Na odmoru je lako sve zaboraviti, a provjeravanje vijesti nije u ničijim planovima za odmor. Međutim, držeći uši otvorene, razgovarajući s mještanima, ili čak s drugim turistima može biti vrlo korisno i informativno. U Dodatku. provjeravanje lokalnih vijesti na mreži u vašem odredištu može vas spasiti brige, i neočekivane promjene vašeg plana putovanja.

Na primjer, nacionalna željeznica je na svojoj web stranici objavila obavijesti o industrijskim akcijama. Konkretni datumi štrajka navedeni su sa smjernicama za putnike. Tako, provjeravanje vijesti može igrati veliku ulogu kada planiranje europskog putovanja.

Frankfurt na Berlin vlakova

Leipzig u Berlinu vlakova

Hannover je u Berlin vlakova

Hamburg u Berlinu vlakova

 

 

Rezervacija karata za vlak: Čitajte sitna slova

Rezervirajte kartu za vlak nikad nije bilo lakše. Nadalje, danas ti rezervirajte kartu za vlak online i ne treba ga ispisivati, dovoljno je pokazati e-kartu na mobitelu prilikom ulaska u vlak. Međutim, većina ljudi ne čita željezničku policu ili sitna slova prije dovršetka rezervacije. Ovuda, putnicima lako promaknu posebne upute o promjenama rasporeda, kašnjenja, a u ekstremnim situacijama – štrajkovi vlakova.

U Dodatku, ako računate na pitanje na željezničkom kolodvoru, onda bi se mogao iznenaditi. Ponekad se djelatnicima željeznice u prosvjedu pridruži i osoblje postaje, Tako, blagajne se također zatvaraju zbog štrajkova. Stoga, uvijek biste trebali čitati sitna slova dok rezervirate ulaznice i u online najavama datuma štrajka.

Bruxelles u Amsterdam vlakova

London Amsterdam vlakova

Berlin u Amsterdam vlakova

Pariz Amsterdam vlakova

 

Train strikes in Europe and UK

 

Preuzmite aplikacije za putovanja

Preuzimanje korisne aplikacije prije putovanja postala je jedna od bitnih stvari za fantastično putovanje. Aplikacija Save A Train na vašem mobitelu čini putovanje vlakom najsigurnijim i najudobnijim. Aplikacija vam pomaže nabaviti najbolje karte po najpovoljnijim cijenama i biti u tijeku s vašim putovanjem.

Najbolja stvar kod aplikacija je to što ćete odmah primati ažuriranja o svom putovanju vlakom gdje god se nalazili. Na primjer, ako dođe do kašnjenja ili promjene vremena polaska vlaka, primite obavijest, što je posebno korisno u slučaju štrajkova vlakova u Europi.

 

Pitanja: Što učiniti u slučaju štrajka vlakova?

Što učiniti u slučaju da moj originalni vlak bude otkazan?

Provjerite web-stranicu željezničke tvrtke za alternativne rasporede vlakova ili se obratite željezničkom agentu od kojeg ste kupili kartu. Najčešće je usluga vlakova smanjena, tako da možete uzeti raniji ili kasniji vlak. Ovuda, još putujete vlakom, što je brzo i najudobnije u usporedbi s vožnjom autobusom ili unajmljivanjem automobila.

Što učiniti ako stignete na željeznički kolodvor i saznate da je vlak otkazan?

Ako stignete na željezničku stanicu i shvatite da je vlak otkazan, prvo provjeri kad ide sljedeći vlak. Ako je predloženi vozni red vlakova nedovoljan, i mogli biste zakasniti na odredište, možete uzeti u obzir taksi. Povrat novca za svoju kartu za vlak možete dobiti kontaktiranjem ureda željezničkog kolodvora ili online ako ste kartu za vlak rezervirali online.

Salzburg u Beč vlakova

München u Beč vlakova

Graz u Beč vlakova

Prag u Beč vlakova

 

What To Do In Case Of A Train Strike?

 

Mogu li dobiti povrat novca za kartu za vlak u slučaju štrajka u vlaku?

U slučaju štrajka vlakova, možete dobiti povrat novca za kartu za vlak nakon vremena polaska vašeg izvornog vlaka. Drugim riječima, ne možete zatražiti povrat novca prije prvobitnog vremena putovanja. Međutim, prilikom rezerviranja karte za vlak na web-mjestu željezničke kompanije provjerite njihovu politiku povrata novca u slučaju štrajka u vlakovima, kašnjenja, i otkazivanja.

Interlaken za Zurich vlakova

Luzern na Zurich vlakova

Bern za Zurich vlakova

Ženeva Zürich vlakova

 

Pripreme za odmor zahtijevaju više od odabira datuma i rezervacije letova, smještaj, i željezničku kartu. Sjajno putovanje počinje pronalaženjem najboljih karata za vlak. Mi u Spremi vlak rado će vam pomoći da se pripremite za putovanje vlakom, pronađite najbolje karte za vlak po najpovoljnijim cijenama, i voditi vas kroz putovanje vlakom.

 

 

Želite li ugraditi naš post na blogu "Što učiniti u slučaju štrajka vlakova u Europi" na svoju stranicu? Možete snimiti naše fotografije i poslati poruku ili nam dati zasluge vezom na ovaj blog post. Ili kliknite ovdje: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/en/what-to-do-train-strike-europe/ – (Spustite se malo vidjeti Embed Code)