Olvasási idő: 6 percek
(Utoljára frissítve: 16/09/2022)

Hollandia fantasztikus nyaralóhely, laza légkört kínál, gazdag kultúra, és gyönyörű építészet. 10 Napok Hollandia utazási útvonala bőven elegendő ahhoz, hogy felfedezze híres helyeit és azt a járatlan utat. Így, csomagoljon kényelmes cipőt, és készülj fel sok kerékpározásra, vándorlás, és felfedezni Európa legzöldebb országát.

Nap 1 Az Ön hollandiai utazásairól – Amszterdam

Ha repülővel érkezik Hollandiába, nagy valószínűséggel megérkezik Amszterdamba. Ez az ikonikus európai város minden hollandiai utazás kiindulópontja. Míg 2 Amszterdamban töltött napok messze nem elegendőek a piacok felfedezéséhez, csatornák, és bájos környékek, ez a tökéletes kezdet a 10 napos utazási útvonal Hollandiában.

Így, Egy nagyszerű módja annak, hogy élvezze Amszterdam hűvös hangulatát, ha az első napot a Jordaanban és a csatornákban kezdi, Amszterdam legősibb kerülete. Aranyos kis kávézókkal, helyi butikok, és gyönyörű holland építészet, ez a terület annyira elbűvölő, hogy szívesen maradna egész nap. azonban, még mindig szoríthat egy látogatást Anne Frank házába, a tulipán- és sajtmúzeum, és látogassa meg a híres almás rétest a Winkle-ben 43.

Bár lehet, hogy kicsit túl soknak hangzik, ezek a nagyszerű helyek sétatávolságra vannak egymástól, így sok időt takaríthat meg, és továbbra is élvezheti a Amszterdam legjobb fénypontjai.

Brüsszel Amszterdam vonatok

London Amszterdam vonatok

Berlin Amszterdam vonatok

Párizs Amszterdam vonatok

 

Viennese Coffee With Tiny Dessert

Nap 2: Amszterdam

A második nap Amszterdamban a múzeumok meglátogatásával kezdődik’ kerület. A Van Gogh Múzeum, Rijksmuseum, és a Moco Múzeum ugyanazon a téren található, amelyet a múzeum téri megállójának is neveznek az amszterdami villamoson. A Moco tökéletes a modern művészet szerelmeseinek, Van Gogh a művészet szerelmeseinek, és a Rijksmuseum azoknak, akik többet szeretnének megtudni a holland történelemről, kultúra, és művészeti.

A nap művészi részének befejezése után, az Albert Cuyp piacra étkezhet és vásárolhat. Ez az utcai piac friss gyümölcsök nagy választékát kínálja, helyi ételek, ajándéktárgy, és bármilyen típusú vásárlás. Az Albert Cuyp piac Amszterdam egyik csúcspontja, tehát szakítson időt a látogatásra 10 napos kirándulás Hollandiába.

Bréma Amszterdam vonatok

Hannover Amszterdam vonatok

Bielefeld Amszterdam vonatok

Hamburg Amszterdam vonatok

 

Tulips Farmer's Market In Amsterdam

Nap 3: Egynapos kirándulás Volendamba, Edam és Zaanse Schans

Ezek 3 bájos falvak általában részei egy félnapos Amszterdamból induló kirándulásnak. Megtapasztalni a holland vidéki életmódot, egy kirándulás ezekbe a falvakba nagyszerű módja annak, hogy eltöltsön 3rd egy 10 napos utazási útvonal Hollandiában. Lefoglalhat egy túrát anélkül, hogy aggódnia kellene, hogy eljut-e ezek közül bármelyikhez 3 falvak, és csak dőljön hátra, és gyönyörködjön a zöld mezők kilátásában, tehenek, és kis holland házikók az úton.

Edam híres sajtpiacairól, Volendam csatornáiról és régi házairól, Zaanse Schans pedig a szélmalmokhoz. Így, mindössze néhány óra alatt, többet megtudhat a holland kultúráról, élet, és a történelem, mintha egyedül fedezné fel ezeket a falvakat kerékpárral vagy bérelt autóval.

Brüsszel Tilburg vonatok

Antwerpen Tilburg vonatok

Berlin Tilburg vonatok

Paris Tilburg vonatok

 

 

Nap 4: Utrecht

Utrecht egyetemi városa fantasztikus célpont egy napos kiránduláshoz Amszterdamból. Mint a szomszédja, Utrecht gyönyörű kilátást nyújt a csatornára, és még kétszintes csatornái is vannak. Továbbá, Utrecht híres az ínyencekről, így bármelyik étteremből elviheti az ételt, találjon helyet az egyik bájos csatornában, és töltse el emlékezetes időtöltését, ha hátradől és gyönyörködik a hangulatban.

Z generációs utazók imádni fogja ezt a lejárt várost és fiatalos hangulatát. A legfontosabb, Utrecht könnyen megközelíthető Amszterdamból vonattal, sőt közvetlenül a Schiphol repülőtérről is.

Brüsszel Utrecht Trains

Antwerpen Utrecht Trains

Berlin Utrecht Trains

Paris Utrecht Trains

 

Holland Windmills

Hollandia utazási útvonala: Napok 5-6 Rotterdam

Hollandia legmodernebb városa csak 40 percre Hágától. Fogadás 2 Rotterdam felfedezésére szánt napok alkalmat adnak arra, hogy megismerkedjen a holland élet modernebb oldalával és a fantasztikus építészettel. Az első napon Rotterdamban, kerékpáros túrát tehet a város körül.

A második napon, elindulhat Rotterdam történelmi oldalába, a szélmalmok Kinderdijkben. Ha a történelem szerelmese vagy, akkor a Kinderdijk malmok lenyűgözőek. Ezután továbbléphet a tengerészeti múzeumba, ahol további történelmi tényeket találhat a tengeralattjárókkal kapcsolatban.

Brüsszel Rotterdam vonatok

Antwerpen és Rotterdam vonatok

Berlin Rotterdam vonatok

Paris Rotterdam vonatok

 

10 Days Travel Itinerary Netherlands

Nap 7: A tulipánmezők (Csak április-május)

A gyönyörű tulipánmezők az egyetlen ok, ahova bárki utazik Hollandiában a tulipánszezonban. A tulipánföldek tavasszal a legszebbek a világ legnagyobb virágoskertjében, a Keukenhof kertek. A Keukenhofba szóló jegyek hónapokkal korábban elkelnek, de megcsodálhatja a szép tulipánmezőket Lisse vagy Leiden közelében.

A kertek látogatása mellett, biciklizhetsz, hajtás, és álljon meg néhányszor a tulipánok ikonikus képeihez a szélmalmokkal a háttérben. Így, ha a virágok a szenvedélyed, legalább el kell venned 2 nap, hogy élvezze a csodát tulipánföldek Hollandiában.

Brüsszel Hága vonatok

Antwerpen The Hague vonatok

Berlin Hágába vonatok

Paris Hágába vonatok

 

Tulip Tours In Holland

Nap 8: Ércbánya

A Delftware az egyik legszebb szuvenír, amelyet Hollandiából hoztak haza. Delftben készül a gyönyörű kerámia, így egy delfti kirándulás magában foglal egy látogatást a De Porceleyne Flesnél – a Royal Dutch Delftware utolsó megmaradt gyártójában.

Továbbá, delftnek nagy templomai vannak, történelmi múzeumok, és fantasztikus botanikus kertek. Így választhat a kultúra és a történelem megismerése és a Delft által kínált nagyszerű szabadtéri megcsodálás között.

 

Delft Houses Architecture

Nap 9: Efteling vidámpark

Az Efteling vidámpark Európa egyik vidámparkja 10 legjobb szórakoztató parkok Európában. Amszterdamból könnyen megközelíthető vonattal, az eftelingi utazás nagyszerű élmény minden korosztály számára. Ezt a vidámparkot a mesebeli témája különbözteti meg Európa többi vidámparkjától. Grimm és Anderson testvérek, szultán szőnyegek, és a varázslatos erdők néhány lenyűgöző dolog, amit Eftelingben meg fog tapasztalni.

Brüsszel Maastricht vonatok

Antwerpen Maastricht vonatok

Köln és Maastricht vonatok

Berlin Maastricht vonatok

 

10 Days The Netherlands Travel Itinerary

Nap 10: Vissza Amszterdamba

A legtöbb amszterdami látogató az utolsó napját általában a Dam téren az utolsó pillanatban történő vásárlásnak szenteli. azonban, ha éjszakai vonata vagy repülője van, akkor szoríthat egy látogatást Amsterdam Noordba. Amszterdam északi részén csendesebb, egy nagyszerű parkkal, ahol kerékpározhatsz, egy csodálatos templomból lett étterem, és a helyi kávézók. Az Amsterdam Noord alulértékelt, és ha meg akarod ismerni az autentikus Amszterdamot, legalább az utolsó reggelét ezen a területen tölti.

Dortmund Amszterdam vonatok

Essen Amszterdam vonatok

Düsseldorf Amszterdam vonatok

Cologne Amszterdam vonatok

 

Cycling In Amsterdam

 

Alsó vonal, Hollandiában utazik felejthetetlen élmény. Ban ben 10 napok, meglátogathatja a legszebb városokat, és mindent megtudhat a holland kultúráról, építészet, és sajtot a lenyűgöző Hollandiában.

 

Itt a Ments meg egy vonatot, örömmel segítünk megtervezni ezt a 10 napos hollandiai utazási útvonalat vonattal.

 

 

Szeretné beágyazni blogbejegyzésünket „10 Napok Hollandia utazási útvonala”A webhelyére? Fényképeinket és szövegeinket elkészítheti, és a blogbejegyzésre mutató hivatkozással igazolhat minket. Vagy kattintson ide:

https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/hu/10-days-netherlands-itinerary/ – (Lapozzunk lefelé egy kicsit, hogy az embed kódot)