Olvasási idő: 4 percek
(Utoljára frissítve: 31/03/2021)

 

Vonattal a budapesti vasútállomás

Budapest bizonnyal a központja Magyarországon. Ez egy központi pont, amikor a vonattal Budapesten sok vonat beszünteti. Míg vonattal Budapesten és általában izgalmas és gyakran egy új élmény a sok ember, ez is lehet egy kicsit idegtépő időnként, különösen egy új és idegen város. Tedd nyugtassalak és megnézzük a 10 dolog, amit tudni kell a vasúti utazás Budapesten.

 

pályaudvarok

Három fő vasútállomáshoz, amely akkor vonattal Budapest és ők:

  • Keleti: Található a keleti. Ez a fő nemzetközi és távolsági vasúti állomás Budapesten.
  • Nyugati: Található, a nyugati.
  • Csemege: Található a dél-

 

 

 

Utazás: repülőtéri Transzferek

A legközelebbi vasútállomás a Budapest Airport Terminal 2 Ferihegy, A vonatok és onnan a Nguyati állomás Budapest.

 

Utazás Poggyász

Ha utazik a város körül minden hátizsákok, táskák, vagy bármely más kézipoggyász biztos, hogy tárolja az a padlóra a lábai között, miközben utazik a vonaton, hogy a biztonságos oldal.

 

Biztonsági Nő

A nők is érzik magukat, ha vonattal utazunk Budapest környékén. A városközpont elég biztonságos-e egy nagy város, és amíg utazók használják a józan ész, és nem veszi a felesleges kockázatot csak azért, mert a nyaralás akkor biztos lehet benne, hogy nem fogja bántani őket.

 

elkerülve a zsebtolvajlás

A turisták a legvalószínűbb, hogy a pick-zsebben zsúfolt tömegközlekedés területeken, mint például a pályaudvarok, ahol más kicsinyes lopás előfordulhat. Bár ez nem egy komoly aggodalomra ad okot a látogatók azt tanácsolják, hogy tisztában legyenek, és légy éber.

 

Közlekedés – Vonattal Budapesten

Számos különböző vasútvonalak Budapesten és vonatút formák nagy része a tömegközlekedési ami azt jelenti, hogy majdnem mindenütt vonattal. Ügyeljünk arra, hogy az idők és a különböző vonalak meg kell tenni annak érdekében, hogy az úticél. Ezt megtalálhatja utazási információk online vagy a vasútállomáson. Te is jegyeket vesz az állomásokon.

 

Szerezzen be egy Budapest Kártya vonattal a Budapest

Ha már Budapesten egy-két nap, és már megvan a csapágyak, biztos, hogy a Budapest Kártya. A kártya kínál számos extrával, mint például ingyenes belépés némi múzeumok, ingyenes busz/vonat / villamos / víz utazás, és a víz körutazás.

 

Vonattal Budapest Nosztalgia

Van néhány fantasztikus kirándulások hogy ezzel a vonattal történő utazás Budapesten. Ők elviszi néhány hihetetlen úti és megmutatja a látványos díszlet az út mentén. Gondoskodjon arról, hogy a kutatás előtt megy. Győződjön meg róla, hogy a legtöbbet hozza ki az idejét ebben a városban.

 

gyönyörű állomásai

Budapest néhány, a legrégebbi és a leginkább szép vasútállomásokon Magyarországon. Ügyeljen arra, hogy látogasson el a Keleti pályaudvar (Keleti Palyaudvar) és a Nyugati pályaudvar (Nyugati Palyaudvar) és meg kell eljutni őket vonattal Budapesten, amíg ott van, és felöleli a történelem és a látványos építészeti, hogy Budapest kínál.

 

A története a Vasútvonalakról

Az M1-es vonalon Budapesten a második legrégebbi földalatti Vasút vonal a világon. Azt óta működik 1894 és még szerepel UNESCO Világörökség. Van tehát sok történelem ebben a városban, és a vonatok már használatban korosztály, és még mindig hatékonyan fut.

Budapest valóban van az egészet, és egy népszerű idegenforgalmi cél. Miért nem lehet, mint a helyiek, és igénybe vehetik a vonatok, mint egyfajta tömegközlekedési? Ön nem fog csalódni!

 

Foglalhassa vonatjegy az európai utazási? Miért nem vesz 3 perc honlapunkon, hogy megtalálja a legolcsóbb jegyeket az útvonalakat. Belépés a mi Save A Train honlapján Most. Jegyek lehet fizetni többféle módon, mindent, hogy az élményt a lehető legegyszerűbben.

 

Szeretné beágyazni a blogbejegyzést a webhelyen, akkor kattints ide: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2F10-things-know-travel-by-train-in-budapest%2F%3Flang%3Dhu – (Lapozzunk lefelé, hogy az embed kódot)