Olvasási idő: 4 percek
(Utoljára frissítve: 21/02/2020)

Az egyik dolog, leginkább izgalmas utazás Európában, hogy akkor oda vonattal mindenütt. Ez a legelterjedtebb átlaga szállítás és sok ember kedvenc utazik a kontinens. Az emberek néhány kérdést, mielőtt úgy dönt, hogy vonattal, utazás előtti lényegét, mint a hol tudom megvásárolni a jegyeket? Hogyan lehet ellenőrizni a menetrend? Tudok átmennek az egyik országból a másikba? Mik éjszakai vonatokon mint?

 

Itt vannak a pre-utazás Essentials meg kell tudni:

Menetrendek és árak európai vonatok

Bár az összes európai kapcsolódik egy igen kiterjedt vasúti hálózat minden országnak megvan a vasúttársaság és, ebből adódóan, A honlap menetrendek és árak. Ha azt szeretnénk, hogy vonattal egy országon belül, keresztezése nélkül minden határon, mégis ajánlott akkor közvetlenül menteni a vonat, mint amit csinálni járat Skyscanner. Ha nem tudom, mi ez, A Google megadja a választ. Szinte az összes honlapok van egy angol nyelvű változata, így könnyű navigálni, és ellenőrizze a menetrendek. Ha azt szeretnénk, hogy vonattal egyik országból a másikba (Mindig Európában) akkor is keressen az útvonal egy app, mint Save A Train.

Luxemburg Brüsszel vonatok

Antwerpen Brüsszel vonatok

Amszterdam Brüsszel vonatok

Párizs-Brüsszel vonatok

 

Hogyan és mikor kell vásárolni Jegyek?

Az egyik előre út lényegét határozottan jegyek. Néhány vonatszerelvény halad (különösen a Magassebesség és az, hogy csatlakoztassa nagybetűkkel vagy nagyvárosok) általában emelkedik az ár, ha az indulási időpont közeledtével; vannak mások (helyi vonatok és az, hogy összekapcsolja a közeli városokban) hogy mindig ugyanazt az árat. Ha utazik tőke tőke, a legjobb, hogy megvásárolja a jegyet néhány héttel előre, hogy a legjobb áron. Ha jegyet az alkalmazások (sok Európai vasúti társaságok saját alkalmazásban is), kap egy elektronikus jegy a QR-kód akkor mutatja a vezetőnek a képernyőn a telefon, így nem kell nyomtatni őket.

London Lille vonatok

Londontól Párizsig vonatok

Lyon London vonatok

London Bordeaux vonatok

 

Pre-Trip Essentials MAP

How to Get to the Station is key to Pre-Trip Essentials

A jó dolog vonattal, hogy az állomás általában a közepén a város, és könnyen megközelíthető metróval, busszal vagy gyalog. Nem kell utazni egy óra van hátra, hogy egy repülőtér (ha te a város szélén, bár általában soha nem olyan sokáig tart). Ha te utazni kis poggyász, mehetsz tömegközlekedés. Ha nagyon terhelt, talán egy taxi a legjobb megoldás. Nem fáj, hogy azt mondják, hogy: vannak városok, amelyek több vasútállomásokon (például, Párizs) így mindig biztos lehet abban, hogy mi a vonat a. Néha előfordulhat, hogy meg kell átvinni egyik helyről a másikra.

Berlin München vonatok

Frankfurt, München vonatok

Bécs München vonatok

Stuttgart, München vonatok

 

pontossága Vonatok Európában

Európai vonatok a pontos perces (kivéve, ha a késedelem néhány éghajlati oka). Megközelítés az állomás mintegy 15-20 perc múlva mindig az egyik utazás előtti lényegre. Ne feledje, hogy vannak olyan vonatok, amelyek nagyon hosszú és néha meg kell majd járni sokat, hogy a végén a platform. A megállók között egy várost és egy másik, általában nem tart tovább néhány percnél.

Ez egy kicsi, de hasznos útmutató utazás előtti lényegre vonatút Európában és a dolgok meg kell tudni, mielőtt döntene, hogy az egyik. Reméljük, hogy a tapasztalat kapsz felbecsülhetetlen értékű lesz.

Zürich Zermatt vonatok

Genf Zermatt vonatok

Bern Zermatt vonatok

Luzern Zermatt vonatok

 

Írja Save-A-Train lefoglalni vonatjegy bármely rendeltetési 3 percek, A legolcsóbb vonatjegy árak és mentesül a kellemetlen foglalási díj!

 

Szeretné beágyazni a blogbejegyzést rá a helyszínen, akkor kattints ide: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2F4-train-pre-trip-essentials-europe%2F%3Flang%3Dhu- (Lapozzunk lefelé, hogy az embed kódot)