Olvasási idő: 4 percek
(Utoljára frissítve: 12/11/2021)

Az egyik dolog, leginkább izgalmas utazás Európában, hogy akkor oda vonattal mindenütt. Ez a legelterjedtebb átlaga szállítás és sok ember kedvenc utazik a kontinens. Az emberek néhány kérdést, mielőtt úgy dönt, hogy vonatra menni, utazás előtti lényegét, mint a hol tudom megvásárolni a jegyeket? Hogyan lehet ellenőrizni a menetrend? Tudok átmennek az egyik országból a másikba? Mik éjszakai vonatokon tetszik?

 

Itt vannak a pre-utazás Essentials meg kell tudni:

Menetrendek és árak európai vonatok

Bár az összes európai kapcsolódik egy igen kiterjedt vasúti hálózat minden országnak megvan a vasúttársaság és, ebből adódóan, A honlap menetrendek és árak. Ha azt szeretnénk, hogy vonattal egy országon belül, keresztezése nélkül minden határon, mégis ajánlott akkor közvetlenül menteni a vonat, mint amit csinálni járat Skyscanner. Ha nem tudom, mi ez, A Google megadja a választ. Szinte az összes honlapok van egy angol nyelvű változata, így könnyű navigálni, és ellenőrizze a menetrendek. Ha azt szeretnénk, hogy vonattal egyik országból a másikba (Mindig Európában) akkor is keressen az útvonal egy app, mint Save A Train.

Luxemburg Brüsszel vonatok

Antwerpen Brüsszel vonatok

Amszterdam Brüsszel vonatok

Párizs-Brüsszel vonatok

 

Hogyan és mikor kell vásárolni Jegyek?

Az egyik előre út lényegét határozottan jegyek. Néhány vonatszerelvény halad (különösen a Magassebesség és az, hogy csatlakoztassa nagybetűkkel vagy nagyvárosok) általában emelkedik az ár, ha az indulási időpont közeledtével; vannak mások (helyi vonatok és az, hogy összekapcsolja a közeli városokban) hogy mindig ugyanazt az árat. Ha utazik tőke tőke, a legjobb, hogy megvásárolja a jegyet néhány héttel előre, hogy a legjobb áron. Ha jegyet az alkalmazások (sok Európai vasúti társaságok saját alkalmazásban is), kap egy elektronikus jegy a QR-kód akkor mutatja a vezetőnek a képernyőn a telefon, így nem kell nyomtatni őket.

London Lille vonatok

Londontól Párizsig vonatok

Lyon London vonatok

London Bordeaux vonatok

 

Utazás előtti esszenciális térkép

Az Utazás előtti Essentials kulcsfontosságú az állomásra jutás módja

A jó dolog vonattal, hogy az állomás általában a közepén a város, és könnyen megközelíthető metróval, busszal vagy gyalog. Nem kell utazni egy óra van hátra, hogy egy repülőtér (ha te a város szélén, bár általában soha nem olyan sokáig tart). Ha te utazni kis poggyász, mehetsz tömegközlekedés. Ha nagyon terhelt, talán egy taxi a legjobb megoldás. Nem fáj, hogy azt mondják, hogy: néhány városban több vasútállomás is található (például, Párizs) így mindig biztos lehet abban, hogy mi a vonat a. Néha előfordulhat, hogy meg kell átvinni egyik helyről a másikra.

Berlin München vonatok

Frankfurt, München vonatok

Bécs München vonatok

Stuttgart, München vonatok

 

pontossága Vonatok Európában

Európai vonatok a pontos perces (kivéve, ha a késedelem néhány éghajlati oka). Megközelítés az állomás mintegy 15-20 perc múlva mindig az egyik utazás előtti lényegre. Ne feledje, hogy vannak olyan vonatok, amelyek nagyon hosszú és néha meg kell majd járni sokat, hogy a végén a platform. Az megáll egyik város és a másik között általában nem tart tovább néhány percnél.

Ez egy kicsi, de hasznos útmutató volt az utazás előtti alapvető tudnivalókról egy európai vonatos utazáshoz, valamint olyan dolgokról, amelyeket tudnia kell, mielőtt úgy dönt, hogy részt vesz egy vonaton.. Reméljük, hogy a tapasztalat kapsz felbecsülhetetlen értékű lesz.

Zürich Zermatt vonatok

Genf Zermatt vonatok

Bern Zermatt vonatok

Luzern Zermatt vonatok

 

Írja Save-A-Train lefoglalni vonatjegy bármely rendeltetési 3 percek, A legolcsóbb vonatjegy árak és mentesül a kellemetlen foglalási díj!

 

Szeretné beágyazni a blogbejegyzésünket a webhelyére?, akkor kattints ide: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2F4-train-pre-trip-essentials-europe%2F%3Flang%3Dhu– (Lapozzunk lefelé, hogy az embed kódot)