Olvasási idő: 4 percek
(Utoljára frissítve: 27/08/2021)

Az összes lelkes utazók, akik ott keresik a hely Európában megközelíthető vonattal mert inkább magukévá örömei egy vasúti utazási izgalom, mint egy repülőgép, itt van egy darab jó hír szeretni fogja. Európai vonat utak lovagolni naponta a szívét a nagyvárosok, lehetővé teszi, hogy tapasztalja Európa csodája anélkül, hogy elszakadna a bank, miközben a különleges élményt egy vonattal.

 

Itt van néhány nagyszerű helyen Európában megközelíthető vonattal:

Strasbourg (Franciaország)

Ez vonattal tart körülbelül 5 óra és költsége körülbelül £ 168 egy retúrjegy. Ha meggondoltam látogató Franciaország, itt miért kellene dobja, hogy a negatív hozzáállás. Hozd vonatjegy válogatni és a fej felé ezt a gyönyörű országot. Először, Francia nők szép. Második, Az étel kitűnő, és bor mindent azt mondják, hogy - drága, de megéri. Az ország, amely sikeresen feleségül gall és német hatások messze az egyik leglátványosabb tapasztalatok kapsz, hogy egy életen át. Elfogyott az összes hely Európában megközelíthető vonattal, Strasbourg lesz akkor elájul, és akkor eltart Önportrék előtt a szuper drámai Strasbourg székesegyház.

Párizs Strasbourg vonatok

Luxembourg és Strasbourg vonatok

Antwerpen Strasbourg vonatok

Basel Strasbourg vonatok

 

 

kölni (Németország)

Fogj egy könyvet érdemes elolvasni kb 5.30 órát, mert ez meddig fog tartani, hogy kap a kölni. Hogy válaszoljak a kérdésre azonnal: Igen, akkor változik a vonatok Brüsszel. A retúrjegy ára £ 177, de megéri. Miért? Mivel ez, kétséget kizáróan, vonzó város Németországban; királyian ül a bankok a Rajna, Köln néz ki, csodálatos egész évben. Ínyenc vagy? Imádni fogod a evő mentén vízparti drag Am Frankenturm! Is, nézd meg az Múzeum Ludwig egy pillantást kiváló modern művészet.

Frankfurt Köln vonatok

Brüsszel Köln vonatok

Bécs Köln vonatok

Stuttgart Köln vonatok

 

Köln körében 4 Alábecsült helyek Európában megközelíthető vonattal

Rotterdam (Hollandia)

Rotterdam egyik legjobb hely Európában megközelíthető vonattal. Majd lovagolni körülbelül négy órán át, és lesz egy változás a vonatok Brüsszel. Nem kell tölteni több mint £ 185 a retúrjegy. Rotterdam már régóta egyfajta negatív hírneve miatt kavicsos port, de semmi daruk és szállítására szolgáló konténerek. Mostanában, úgy rázta le, hogy a hírnév és a szerzés a turisták látni egy teljesen új megvilágításban. Ezúttal, szeretni fogja a város a művészeti kincslelet, a Boijmans Van Beuningen Múzeum, amely az idősebb Bruegheltől Salvador Dalig terjed. Olyan sok látni és tapasztalat itt, és az a tény, hogy a Rotterdam megközelíthető vasúton is csak egy plusz.

Továbbá, odafelé látni fogja a híres tulipán mezők, ez minden bizonnyal nagyszerű hangulattal jut el a városba.

Brüsszel Rotterdam vonatok

Antwerpen és Rotterdam vonatok

Berlin Rotterdam vonatok

Hanover Rotterdam vonatok

 

 

Az utolsó pick “Hely Európában megközelíthető vonattal” jelentése – Antwerpen (Belgium)

A leggyorsabb módja annak, hogy Antwerpen utazik körülbelül négy óra vonattal és változó vonatok Brüsszel. Nem fog fizetni 87 font felett egy hihetetlen menettérti jegyért. Annak ellenére, hogy furcsa helyzetbe (A város határán Belgium és Hollandia), Antwerpen az, Furcsa módon, szuper megközelíthető vonattal. Akár vásárolni egy „Bármely belga Station” jegy keresztül Eurostar és bárhová az országban, Antwerpen tartalmazza - ugyanazon az áron, mint egy kört Brüsszel. Antwerpen Nagyon érdekes lesz az összes gyémánt szerelmeseinek: Antwerpen, Belgium büszke annak Diamond District, amely büszkélkedhet, hogy a város, ahol néhány igen kivételes vágási, polírozás, és a kereskedelem gyémánt / drágakövek sor.

Brüsszel Antwerpen vonatok

Breda Antwerpen vonatok

Lille Antwerp vonatok

Köln Antwerp vonatok

 

Kapcsolat mentése A Train lefoglalni vonat útjának helyen Európában megközelíthető vonattal és mentesíti Önt bármilyen drága foglalási díj, bonyolult eljárások foglalás, és lehetetlen árak. Megvan lefedettséget minden lépésnél. És, egyszer minden rendben rendezve – győződjön meg róla, élvezze a vonat túrák és a cél, készítsen sok fényképet, és tudassa velünk, hogyan ment minden!

 

Szeretné beágyazni a blogbejegyzésünket a webhelyére?, akkor kattints ide: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2F4-underrated-places-in-europe-reachable-by-train%2F%3Flang%3Dhu – (Lapozzunk lefelé, hogy az embed kódot)