Olvasási idő: 3 percek
(Utoljára frissítve: 12/11/2021)

Bár az európai éjszakán alvó vonatok egyre valamit egy veszélyeztetett faj (olcsó légitársaságok keresünk rád!), vonat szerelmeseinek még mindig nem adja fel! A lelkes vonat szerelmeseinek, semmi sem veri ugráló fedélzetén éjszakai vonatok, és élvezi a szép hosszútáv anélkül, hogy megtörjön a bank kap a végső rendeltetési helyre.

Ha már tervezi egy éjszakai vonattal külföldi út, de nem biztos, hogy az éjszakai vonatok a legjobb megoldás, ne olvassa el az alábbi.

JEGYZET: Minden oka összeállítottunk túlmutatnak a „kezdők, nem fog költeni 10+ óra gerjedtek a válladon, mint a fejed ugrál ellen a vonat ablakon”.

 

Éjszakai vonatok költség-hatékony

Minden utas a költségvetés (vagy azok, akik inkább többet költ egy finom étel és városnézéssel, mint ha azokat egy jegyet), éjszakai vonatok a leginkább költségvetés-barát opciót választani (különösen egy hosszabb utazás). Akkor számíthat a költségeket a felére csökken, ha kicseréli három vagy négy éjszakát egy szállodában (még egyet az olcsóbb kategóriát) az azonos éjszakák száma a vonaton, megtakarítás mintegy $500! Ha ez nem okos költségvetés, nem tudjuk, hogy mi az!

Salzburg és Bécs vonatok

Münchenből Bécsbe vonatok

Graz és Bécs vonatok

Prága és Bécs vonatok

 

Idő Hatékonyság Éjszakai vonatok & Kényelem

A hatékonysága vonat utazás tagadhatatlan! Európai vonatok gyorsak, szervezett és mindent, amit keres egy közlekedési lehetőséget nem számít, ha utazik valahol a közelben, mint Olaszország vagy egy további cél. Vonattal fantasztikus mindenkinek, aki keresi, hogy az első a sorban a túra irodában, azok kedvenc múzeum, vagy bárhol máshol azok eltervezett menni. Az éjszakai vonatok lehetőséget adnak arra, hogy éjszaka ténylegesen pihenjen. Ezután használja a nappalit, hogy gyönyörködjön a gyönyörű tájban az ablakon keresztül vonatmegállások idején.

Lecce Milan vonatok

Reggio Calabria Milánó vonatok

Bari Milan vonatok

Salerno - Milánó vonatok

 

Környezetbarát

Csakúgy, mint a rendszeres vonatok, éjszakai vonatok a legjobb utazási lehetőséget bolygónk. Mivel ők termelnek jóval kevesebb CO2 utasonként mint repülőgépek csinálni, ők lehetnek a a jövő szállítása. Így, ha te környezettudatos, tudod, milyen módon lesz utazik ezentúl.

Levanto Torinóba vonatok

La Spezia Torinóba vonatok

Nápoly Torinó vonatok

Róma Torino vonatok

 

szórakozás a barátokkal Az éjszakai vonatokon

Éjszakai vonatok nagy Barátkozás

Ha te egyedül utazik, vonatok így lehetőséget, hogy megfeleljen egy csomó ember, Európa-szerte, mind különböznek egymástól. Keressen egy pár hasonló érdeklődésű beszélni, és akkor már potenciálisan összebarátkozott az élet! Plusz, ami még ennél is fontosabb ezúttal (legalábbis a téma vagyunk), Ha talált biztonságos, megbízható embereket, hogy osszák meg alvó kabin! Éjszakai vonatok csodálatos, de a hátránya akkor a végén a fülkében egy csomó ember, aki horkol, bűz (sajnálom!), vagy ... csak köhögés sokat. Így, találni egy csoport, amely nagyszerűen használható egy kis beszélgetés és néhány éjszakát ugyanabban a szűk rekesz fantasztikus!

Lyon Nizza vonatok

Paris Nice vonatok

Avignon Nice vonatok

Marseille Nizza vonatok

 

A Scenic Appeal

Azta, szinte elfelejtettük belefoglalni a hívott éjszakai vonatok örökké inspiráló előnyeit – színpadi fellebbezés! Ne átaludni fjordok, Alpok, és más, hasonlóan szép tájakat. De nem érzem kötelességemnek, hogy ébren maradjon, ahogy elhalad a német iparvidék, bármelyik. Ó, és - fényképezzen, akkor is, ha ez csak az ablakon keresztül!

 

Értesítsen minket Twitteren a következő címen: @SaveATrain! , Megtalálható a többi közösségi csatornák alján Save-A-Train és természetesen, akkor rendel tőlünk vonatjegyek.

 

Szeretné beágyazni a blogbejegyzésünket a webhelyére?, akkor kattints ide: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2F5-reasons-night-trains%2F%3Flang%3Dhu – (Lapozzunk lefelé, hogy az embed kódot)