Olvasási idő: 4 percek
(Utoljára frissítve: 04/11/2022)

Látni és tapasztalat így sokkal inkább elindulna egy európai vasúti kaland. Vonattal Európában a tömör eljárás Európában turnézott és ez nem rejtély, hogy miért. Az vasúti hálózat jelentése rendkívül fejlett, így az utazó meghódítani több ország és kultúrák egy epikus utazás. Mint minden formája az utazás, ez jó, hogy készüljön fel, hogy van a legegyszerűbb és legélvezetesebb út lehetséges. Itt vannak a 5 tippek az európai vonatozáshoz.

 

Ha Az Utazás A Fenti 14 Napok – A kutatás a különböző vasúti bérletek

Ha azt tervezi, hogy számos országban míg vonattal Európában érdemes lehet megvizsgálni befektetés egy InterRail bérlet, vagy mi nem uniós polgárok hívja a Eurail. Az InterRail bérlet teszi a vonatos utazás könnyebb. azonban, ha egy szigorúbb költségvetési, az egyes jegyek működhet olcsóbb, (különösen akkor, ha elsősorban utazik keletre Németország). Tekintsük a költségvetés és némi kutatást, mielőtt foglaljon vasúti bérlet. A honlapunk saveatrain.com a tökéletes hely, hogy segít megtervezni az utazást Európa-szerte.

Frankfurt Köln vonatok

Brüsszel Köln vonatok

Bécs Köln vonatok

Hannover Köln vonatok

 

vonattal Európában

Próbálja foglalni a helyüket

Vonatjegyek és helyfoglalások két különböző dolog. A jegy lehetővé teszi, hogy egy vonaton, és foglaljon garantálja a helyet adott vonat. Előtt a te kirándulásod győződjön meg róla, hogy megértsék, hogy a vonat igényel, ajánlja, vagy nem fogad el helyfoglalást.

Ha lehetséges, próbálja foglalni a helyet, különösen akkor, ha utazik über népszerű országokban, mint Franciaország, Olaszország, vagy Spanyolország. A legtöbb vonattal Európában, akkor nem kell foglalni a helyet, azonban, felszáll a vonatra, és abban a reményben, a legjobb nem jó ötlet. Azt lehetett mondani, hogy ki a helyet közepén utazás ha valaki más lefoglalt. Azáltal helyed, megadhatja, hogy szeretne egy folyosó vagy ablak mellé. Akkor dőljön hátra, és élvezze a Vonatút tudva azt nem szakítják meg mozogni.

Milan Rómába vonatok

Firenze Rómába vonatok

Bologna Rómába vonatok

Nápoly Róma vonatok


Tartsd tárgyaira biztonságos

Vonattal Európában ismert, mint az egyik legbiztonságosabb utazási. azonban, Fontos, hogy tartsa a szemét a pickpocketers, különösen a vonatok, hogy megáll a nagyobb városokban. Ne hagyja el a csomagtér nem őrzött a vonaton vagy a állomás. Tovább éjszakai vonatokon, ha kívánja, hogy aludni, Ügyeljen arra, hogy biztosítsa a csomagot a rack egy kis kerékpár zár. Ahhoz, hogy a nyugalmat, viselni derék csomag a ruha alatt tartani az útlevél, telefon, és minden fontos dokumentumot védve az esetleges tolvajok.

Luxemburg Brüsszel vonatok

Antwerpen Brüsszel vonatok

Amszterdam Brüsszel vonatok

Párizs-Brüsszel vonatok

 

vonattal Európában

A kevesebb több – tippek az európai vonatozáshoz

megy országonként vagy városonként egy szórakoztató és izgalmas utazás. azonban, az út válhat fárasztó ha a könyv egy nagy terhelés. Pack a lényeget és elmegy bármilyen elemet vagy olyan termékek, amelyek mögött nincs szükség.

Attól függően, hogy a vonat Ön utazik, nem lehet korlátozott tárhely ülés feletti állványok és polcok, ha vonattal utazunk Európában. Ahelyett kezében egy nagy és nehéz bőröndöt, minőségi könnyű hátizsák egy másik módja, hogy könnyítsen a terhelés.

Interlaken Zürichbe vonatok

Luzern Zürich vonatok

Bern Zürich vonatok

Genf Zürich vonatok

 

Pack jobb ellátását az utazás vonattal Európában

Vonattal Európában biztosít szenzációs nézetek; azonban, ez egy jó ötlet, hogy néhány kulcsfontosságú elemeket, hogy segítsen át az időt, főleg ha elindulna egy utazás több mint 2 órák. Olvasni egy könyvet, nézni film táblagépen, írd le utazási folyóirat vagy belekezd egy beszélgetést egy másik utas, és mielőtt te is tudod, lesz a következő úticél.

Brüsszel Antwerpen vonatok

Amszterdam Antwerpen vonatok

Lille Antwerp vonatok

Paris Antwerpen vonatok

 

 

A legtöbb vonaton van étterem, kávézó kocsik, vagy uzsonnás kocsik, amelyek szendvicsek eladásával jönnek, üdítőitalok és több. De ha a szűkös költségvetés utazó, vagy van konkrét táplálkozási követelmények, hogy bölcs dolog, hogy néhány snack magával az utazás.

 

Azon gondolkodom, hogy vonattal utazzunk Európában? Menj Save A Train Online tekintse meg exkluzív viteldíjainkat, és kezdje meg a következő kaland tervezését!

 

Szeretné beágyazni a blogbejegyzésünket a webhelyére?, akkor kattints ide: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2F5-tips-for-traveling-by-train-in-europe%2F%3Flang%3Dhu – (Lapozzunk lefelé, hogy az embed kódot)