Olvasási idő: 8 percek
(Utoljára frissítve: 29/06/2021)

Az egész szibériai tajga, a legősibb Bajkál-tó, vad Kamcsatka Moszkvába, ezek 12 csodálatos látnivalók Oroszországban elállják a lélegzetét. Csak válassza ki az utazás módját, csomagoljon meleg kesztyűt vagy esőkabátot a trükkös időjáráshoz, és kövess minket Oroszországba.

 

1. Altáj-hegység

Oroszország között, Mongólia, Kína, és Kazahsztán Altaj régió ad otthont 700 tavak, erdők, és a Belushka-hegy legmagasabb szibériai csúcsa, nál nél 4506 m. Altaj alig lakott, tehát a modern civilizáció érintetlenül fogja találni, és csak a legvadabb természet és vadvilág fog fogadni.

Továbbá, ha kalandos utazó vagy, majd kirándulás bármelyik 1499 az altáji gleccserek lenyűgözni fogják. Ráadásul, rafting a legnagyobb Katun és a Biya folyókban epikus élmény. Másrészről, a vadon élő szafari pihentetőbb lehet. Ritka lehetőséget kaphat a hóleopárd megismerésére, kőszáli kecske, hiúz, és több mint 300 madárfajok. Kétségtelen, Altáj az egyik legjobb vadon élő állatok célpontjai Európában és egy csodálatos látogatható hely Oroszországban.

 

A festői Altaj-hegység Oroszországban

 

2. Kazan

Kazan építészeti mennyország a Tatár Köztársaságban, Nyugat-Oroszország. A tatár világ központja a Volga partján található, és a Kazanka folyók, és Oroszország ötödik legnagyobb városának tartják.

Fent említett, Kazan főbb helyszíneinek építészete a fehér és kék színekkel és a dizájnnal vonzza Önt. Például, Kazan Kreml, világörökség része, Kul Sharif mecset, Vízkereszt-székesegyház, csak néhány azok közül a helyek közül, amelyeket meglátogathat, hogy többet megtudjon a tatár kultúráról.

 

Kazan Russia View

 

3. Csodálatos látnivalók Oroszországban: Bajkál tó

A világ történelmének legrégebbi tava, Kialakult a Bajkál-tó 25 millió évvel ezelőtt. Jeges és hatalmas felülete miatt a Bajkál-tó téli látványosság Szibériában, és nyáron, beugorhat Európa legtisztább vizeibe, vagy fedezze fel a világ legritkább élővilágát.

Utazó, gyönyörködve a Bajkál ösvényről gyalog, vagy grillezni Oroszország legcsodálatosabb tavának partján, észbontó kalandban lesz részed. A fenyőfák körül, Taiga és a pusztaság a vonatút a legközelebbi városból Irkutszk, egy másik lenyűgöző látnivaló Oroszországban. Mindennek tetejébe, megkezdheti a Bajkál-kalandját Kínából vagy Oroszországból, a transz-szibériai vonaton keresztül, nyáron vagy télen.

 

Fagyasztott csodálatos látnivalók Oroszországban: Bajkál tó

 

4. Szentpétervár

A cárok városa és a legendás paloták, Szentpétervár inspirálta költőket és írókat. Ha még nem járt Szentpéterváron, nem igazán látta Oroszországot, mert ez a város Oroszország egyik leghíresebb és legimpozánsabb ikonja.

Az Ermitázs, Katalin palota, a Téli palota, és a Peterhof-kertek, csak lélegzetelállítóak. Minden egyes lépésed közelebb visz egy orosz meséhez és elvarázsol. Szentpétervár történelme és építészete miatt elengedhetetlen hely Oroszországban, és természetesen az egyik legfontosabb 12 legcsodálatosabb helyek Oroszországban.

 

Neva River in Saint Petersburg Is one of Russia's Amazing Places to Visit

 

5. Kamcsatka

Vad, hatalmas, szép, és meglepő, Kamcsatka szinte a világ végén vár rád. A Kamcsatka-félsziget Oroszország távol-keleti részén található, otthon szinte 300 vulkánok, a legtöbb aktív, és a Csodálatos-óceánra és az orosz pusztaságra leglátványosabb kilátások. Nagyon kevesen tudnak Kamcsatka csodáiról, tehát Kamcsatka messze a legcsodálatosabb és legkülönlegesebb hely Oroszországban.

Látni fogja, hogy nem olyan könnyű elérni Kamcsatka csodáit, távoli fekvése miatt. azonban, amikor megteszed, meg fog döbbenni az ősi természet, természeti csodák: a meleg források, folyók, vadvilág, és természetesen vulkánok. A vulkán expedíció az egyik legszélsőségesebb és legizgalmasabb tennivaló Kamcsatkában. Például, A Klucsevszkaja Sopka a legmagasabb csúcs és egy aktív vulkán, kívánt úticél sok utazó számára Kamcsatkában.

 

 

6. Csodálatos látnivalók Oroszországban: Szocsi

A Fekete-tenger partjain, zöld hegyek és üdülőhelyek veszik körül, Szocsi Oroszország legfőbb nyári üdülőhelye. Szocsi annyira népszerű, hogy a város vonzza 4 millió ember évente, értük nyári vakáció a tengernél.

A napozás mellett, A szocsi arborétum, vagy a kis Olaszország, tökéletes panorámás kilátás nyílik a Fekete-tengerre és Szocsi, és a kertekben kóborolva csodálva a pávákat.

Következtetni, nincs jobb hely egy pihentető nyaraláshoz, orosz stílusban, Oroszországban, mint Szocsiban. Ebből adódóan, nem meglepő, hogy Moszkvából és Oroszország bármely pontjáról Szocsiba utazhat, valamint Közép-Ázsiából és Kelet-Európából, vonattal.

 

panorámás kilátás nyílik a tengerre Szocsi

 

7. Veliky Novgorod

Veliky Novgorod megtisztelő helyet foglal el nálunk 12 leglátványosabb látnivalók Oroszországban. Mondhatni, hogy a nagy Novogrod az, ahol Oroszország a mai nagy ország lett. Vissza a 9.-be század, Veliky Novogrod volt ott, ahol Rurik herceg, ban ben 862 bejelentette a modern orosz államot, és a kereskedelem központjává tette Novogrodot, demokrácia, és műveltség Oroszország és a Balkán között.

Így, ha orosz történelemmel foglalkozik, A Veliky Novogrod-nak szerepelnie kell a vödörlistán. A Novogrod Kreml-erőd, Cathedral St. Sophia igazságos 2 a Veliky Novogrod kötelezően megtekintendő helyei közül, amelyek meghökkentenek. Állva 800 évek, gondoljunk csak az itt lezajlott történetekre és eseményekre.

 

A híd Oroszországban, Velikij Novgorodban

 

8. Csodálatos látnivalók Oroszországban: Olkhon-sziget

A Bajkál-tó akkora, hogy hozzá kellett tennünk egy másik csodálatos helyet, amelyet meg kell látogatnia Oroszországban. Az Olkhon-sziget a Bajkál-tó legnagyobb szigete, méretben hasonló New York City-hez. A szigeten az erdők gondolkodnak, sziklás táj, és csak 150000 lakosok, New York Citytől eltérően.

azonban, Az Olkhon-sziget a Bajkál-tó utazói kedvelt pontja. Ez azt jelenti, hogy nyáron jöhet úszni a tiszta érintetlen vizbe és merülni a világ legmélyebb tavába. Télen, másrészről, jöhet megcsodálni a világ legrégebbi tavát, téli öltözékében, fagyos és gyönyörű fehér.

A sziget egy komppal van Sakhuyurtától, és a burjati nép ezt feltételezi 1 a sámán energia öt globális pólusából. Valójában, megtalálja a sámán sziklákat a sziget közepén.

 

Az Olkhon-sziget csodálatos helye, Oroszország

 

9. Irkutszk

Ha transzszibériai utazásod van, akkor valószínűleg megáll Irkutszkban, Kelet-Szibéria nem hivatalos fővárosa. 19századi orosz egyházak, fa barna és kék színű házak, Szibériai Taiga, Irkutszk egy gyönyörű történelmi város.

Ráadásul, Irkutszk egykor számos orosz nemes és értelmiség száműzetésének helye volt Szibériában, ha az uralkodó kormány úgy döntött, hogy szembemennek a hatalommal. Így, Irkutszkban és a szibériai tajgában számos orosz költészeti és irodalmi mű szerepel. ennek ellenére, ma Irkutszk egy gyönyörű város: Blokk 13 századi fából készült házakból, a Megváltó egyháza, és a Bronshteyn Galéria néhány olyan hely, amelyet érdemes meglátogatnia.

 

Egy régi ház Irkutszkban, Oroszországban

 

10. Csodálatos látnivalók Oroszországban: Stolby Természetvédelmi Terület

A Jeniszej folyó partján, A Stolby természetvédelmi terület Krasznojarszk városától délre található. A tartalék nem esik szépségbe a felső 5 Európa legszebb természetvédelmi területei. Hosszú utazás után a transzszibériai vonaton Oroszországon át, azt fogja tapasztalni, hogy a tartalék körüli vándorlás felemeli a lelkületét az álmos testet és lelket.

Stolby-nak van 5 fő, színes kódolású nyomvonalak, így nem fog elveszni a sok apró erdei ösvényen. Miután elérte az erdő mélyét, felfedezi a rezervátum név eredetét. Vannak 100 stolby - sziklás kőoszlopok, impressive and tall clusters of stolby amidst the trees.

Ennek a gyönyörű természeti parknak a látogatása arról szól, hogy élvezze az anyatermészet legjavát. Nincs semmi, mint az orosz erdők illata és kilátása, nyáron vagy télen. azonban, ha téli kirándulást tervez, gyors emlékeztető sok réteg viselésére, mivel Szibéria nagyon hideg és havas lesz.

 

Csodálatos látnivalók Oroszországban: Stolby Természetvédelmi Terület

 

11. Moszkva

Színes Arbat, Kreml és a Vörös tér, utca. Bazil székesegyház, és a Moszkva folyó, minden képeslapban, kép, és darab Moszkváról. azonban, csak addig, amíg be nem teszi a lábát ezekre a csodálatos helyekre, hogy igazán értékeli nagyságukat és szépségüket. Szó sincs Moszkva gyönyörű varázsáról. Így, nem meglepő, hogy a főváros az egyik 12 leglátványosabb látnivalók Oroszországban.

Miközben Moszkva lélegzetelállító, a metróállomások földalatti városa ugyanolyan csodálatos. A város gyalogos túra Moszkva metrójában az egyik legjobb tennivaló Moszkvában. Itt, rengeteg információt fog kapni a művészetről, tervezés, és minden állomás története, valamint a város, a helyiektől.

 

Éjszakai idő a moszkvai Vörös téren

 

12. Csodálatos látnivalók Oroszországban: Kizhi-sziget

Fatemplomok, nyolcszögletű óratorony teljes egészében fából, alkotják az egyedülálló Kizhi Pogost. Ezt a rendkívüli faépítmény-komplexumot asztalosok készítették, az Onega-tó egyik szigetén. Meg fog lepődni, amikor megtudja, hogy ez a típusú modell népszerű volt az ókorban. Ezek a faterek a 16. században népszerű plébániatérek voltak, és talán korábban.

Míg a templomok nem ritka látvány Oroszországban, fatemplomok vannak. A Kizhi-sziget az orosz kézművesek csodálatos példája. A Kizhi-sziget a UNESCO világörökség, és a világ egyik csodája, mint az egész komplexum, pompásan illeszkedik a természeti tájba.

 

Fatemplomok a Kizhi-szigeten

 

Itt a Save A Train, örömmel segítünk egy felejthetetlen utazás megtervezésében ezekhez 12 csodálatos helyek Oroszországban vonattal.

 

 

Be szeretné ágyazni blogbejegyzésünket 12 Csodálatos látnivalók Oroszországban ”? Vagy vegyük a képeket, szöveget, majd ad nekünk hitelt egy linket, hogy ezt a blogbejegyzést. Vagy kattintson ide: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fhu%2Famazing-places-visit-russia%2F - (Lapozzunk lefelé egy kicsit, hogy az embed kódot)