Olvasási idő: 8 percek
(Utoljára frissítve: 29/04/2022)

Akár díva vagy, divatmániás, furcsa, meleg, leszbikus, vagy nem áll készen az öndefiníciókra, ezek 10 Félelmetes LMBT célállomások csatlakoznak és megünnepelnek. A párizsi csóktól a bulizásig, mint egy berlini rocksztár, ezek a csodálatos európai városok egyenlő jogokról szólnak, büszkeség, és a szeretet a szivárvány minden színében.

  • A vasúti közlekedés környezetbarát módja az utazásnak. Ez a cikk íródik tájékoztassuk Train Travel Save A Train, Az A legolcsóbb vonatjegyek weboldala A világban.

 

1. Félelmetes LMBT-barát célpontok a világon: Berlin

Az egész a világ első meleg- és leszbikus szervezetének megalapításával kezdődött. 1897 az az év, amely az első lépést jelentette Berlin átalakulása a világ meleg és leszbikus fővárosává.

A szépség és a szeretet minden formában megjelenik, színek, és a szex. Berlin az egyik legtoleránsabb, nyisd ki, és fogadja a világ városait. Berlin félelmetes LMBT célpont Európában, és örömmel fogadja mindenféle szeretet. Ma, berlin a végső LMBT célpont, de népszerűségét csak a 20. század folyamán érdemelte ki, olyan szuper hatásos a város hosszú útja.

A schonebergi Nollendorfplatz a berlini hírhedt meleg jelenet szíve és vad lelke. Itt, bulizhatsz, a tiéd, ital, és élvezze az LMBT életét és kultúráját.

Az LMBT extravagáns élményének legmegfelelőbb ideje a nyár, a CSD Berlin című eposzban. Majdnem 1 millió ember és több száz feldíszített úszó a világ egyik legnagyobb büszkeségi felvonulását idézi elő, egyenlő jogokért és szabadságért a szeretetért a szivárvány minden színében.

A legjobb tennivalók

Látogasson el a meleg Schwules múzeumba, a meleg mozgalom első emlékműve, a híres Marietta bár, Cafe Berio, a legrégebbi Heile Welt meleg klub, vagy a KitKat-Klub legjobb furcsa partijára.

Frankfurt és Berlin között egy vonattal

Lipcse vonattal Berlinbe

Hannover Berlinbe Vonattal

Hamburg és Berlin között egy vonattal

 

lesbian wedding

 

2. Félelmetes LMBT cél Hollandiában: Amszterdam

Amikor a világon az első ország legalizálja az azonos neműek házasságát, te is a világ egyik legfélelmetesebb és LMBT-barát úticélja vagy. Így, szórakoztató és csodálatos Amszterdam volt az első város Európában, ahol a Melegjátékokat rendezték 1998 és Amszterdam büszkeségi felvonulását a világ egyik legjobbjának tartják.

Ha nem tudod, melyik helyet kell eltalálni a városban, majd állj meg a Pink Point, az LMBT-vel kapcsolatos információk helye- barátságos foltok Amszterdamban. Amszterdamnak fantasztikus éjszakai élet jelenet, de mielőtt lemegy a nap, sétáljon a következő utcákon és területeken, ahol az LMBT-jelenet lélegzik és rúg: Reguliersdwarsstraat, történelmi Kerkstraat, Amstel, majd Zeedijkbe és a Warmoesstraatba az amszterdami fantasztikus LMBT éjszakai élet helyszínéül.

A legjobb tennivalók

Fedezze fel a hírhedt húzós jelenetet a királynő fejében, kortyolgasson egy koktélt a Gettóban, inspirálódjon Amszterdam LGTB könyvesboltjában, a Vidám, és bulizni a Taboo vagy az Exit klubokban a Reguliersdwarsstraat utcában. Továbbá, az amszterdami csatorna büszkesége az egyik legegyedibb büszkeség felvonulás a világon.

Brüsszelből Amszterdamba vonattal

London és Amszterdam között egy vonattal

Berlin és Amszterdam között egy vonattal

Párizs és Amszterdam között egy vonattal

 

 

3. A legjobb LMBT-barát úticél az Egyesült Királyságban: Brighton

Az 1930-as évek óta Brighton biztonságos menedéket jelent mindenki számára, akinek szüksége van szexualitásuk felfedezésére. Az egykori tengerparti város barátságos LMBT-célponttá vált az Egyesült Királyságban, közel, de távol a fővárostól.

A Kemp Town szomszédság az LMBT terület Brightonban, butikhoteleinek köszönhetően, pub, és éttermek. Itt, elképesztő hangulatokat talál, hűvös légkör, ahol a szerelem minden formáját ünnepelheti. Ráadásul, ha azt tervezi, hogy végig megy kedvesével, akkor Brightonnak több is van néhánynál esküvői helyszínek mint a királyi pavilon, és egyenesen onnan kezdődnek az ünnepségek a Charles Streeten vagy a Brighton tengerparton.

A legjobb tennivalók

Élvezzen egy korsót a meleg The Bulldog pubban, de először pihenjen a Brighton szaunában, és bosszúban fejezze be az éjszakát, a legjobb LMBT éjszakai klub.

 

Awesome LGBT parties

 

4. Félelmetes LMBT-barát város Németországban: kölni

A város több kocsmával, mint emberrel, és több büszke esemény, mint bárhol máshol, Köln Európa egyik legfélelmetesebb és LMBTQ-barátabb célpontja. Köln annyira LMBTQ-barát, hogy megvan a maga Gaily turnéja, így felfedezheti a város legjobban őrzött titkait bármilyen íz és szivárvány szín esetén.

Továbbá, kölni a végső LMBT célpont, mert van 2 meleg jelenetek, igen, ez helyes. A régi Heumarkt-Mathiasstrasse és a városi Bermuda-háromszög a fiatalabb tömeg számára. A nyugat a legjobb partikat és táncklubokat kínálja a teste ringatásához, a kelet pedig a laza, előkelő és hagyományos hangouthelyeket.

Nincs időd meglátogatni mindkettőt? Semmi gond! Mert S-Bahn metróval, ahányszor és szupergyorsan utazhat oda-vissza.

A legjobb tennivalók

Ne hagyja ki a kölni Christopher Street Day-t, a világhírű kölni büszkeség természetesen. Továbbá, Köln meleg karácsonyi piaca, és a farsang februárban. A buli után nézze meg a fedélzetet 5 vagy Amadeus.

Berlin és Aachen között egy vonattal

Frankfurt és Köln vonattal

Drezdába Kölnbe vonattal

Aachen vonattal Kölnbe

 

5. Félelmetes LMBT-barát úticél Franciaországban: Párizs

A világ legromantikusabb városa minden nap minden percében ünnepli a szerelmet, és szeretettel ünnepelheted szerelmedet a szivárvány minden színében. Tele glammel, stílus, osztály, és móka, Párizs az egyik legfélelmetesebb LMBT- barátságos úti célok a világon.

A kedves Marais a párizsi melegek központja, az összes népszerű LMBT-helyszínekkel a híres Place de la Bastille-n található, Place de la Republique és a városháza. Egész évben, januártól júliusig, csodálatos események vannak az LMBT közösség számára: fesztiválok, művészetek, film, és természetesen a büszkeség felvonulása. Itt, otthon fogja érezni magát, és rengeteg módja van az LMBT francia közösség felfedezésére és Párizs felfedezésére.

A legjobb tennivalók

Raidd Barn go-go táncosoknak és szexi táncoknak, Debonair kávézó a Cite de la Mode et du Design tetején macaroonra és csodálatos kilátásra a Szajnára, valamint a Bastille kerületben található Badaboum bisztró minden új és divatos francia művész számára, és csókolózni az Eiffel-toronnyal a háttérben.

Amszterdam és Párizs között egy vonattal

London és Párizs között egy vonattal

Rotterdam Párizsba egy vonattal

Brüsszelből Párizsba vonattal

 

LGBT parade & flag

 

6. Félelmetes LMBT-barát város Ausztriában: Bécs

A gazdag osztrák történelem és kultúra tele van meleg meleg császárokkal kapcsolatos történetekkel, tehát LMBT lévén- barátságos része ennek a gyönyörű városnak a DNS-e. Ebből adódóan, nem csoda, hogy Bécsben továbbmehet 2 Meleg városi túrák az LMBT közösség és az élet történetének felfedezéséhez. Továbbá, hasonlóan a listánk többi LGTB-barát úti céljához, több LGTB esemény van, mint amennyit meg tud számolni egész évben.

Az év egyik legkülönlegesebb LMBT eseménye a Szivárvány Bál. A Hotel Schonbrunn ad otthont ennek a nagy bálnak, ahol táncolhat a Waltz, és csodálatos báli ruhákban és szmokingokban mutathatja meg divatos divatérzékét.

A legjobb tennivalók

Kóstolja meg a bécsi kávét a Cafe Savoy-ban, buli Miss Candyvel a Heaven bécsi klubban, mondhatom, hogy csodálatos alpesi környezetben, és készítse el esküvői fotóit, amikor a város figyelemre méltó építészete körül van.

Salzburg és Bécs között egy vonattal

München és Bécs között egy vonattal

Grazba Bécsbe vonattal

Prága és Bécs között egy vonattal

 

7. Félelmetes LMBT-barát város Írországban: Dublin

Talán Írországot sokan nagyon szigorúnak ismerik, vallási, és időben megfagyott. azonban, ez nem így van Dublinban, amely élénk, móka, és nagyon LMBT- barátságos. Ban ben 2015, a meleg házasság törvényessé vált, elképesztő mérföldkő Írország liberálissá válásában, és nyitott nemzet.

És így, Dublin elképesztő alternatívát talál az LMBT számára- barátságos úti cél Amszterdamba és berlinbe. Június a büszkeség hónapja Dublinban, de érdemes megnézni a Nemzetközi Dublin Meleg Színházi Fesztivált is, a legnagyobb a világon.

A legjobb tennivalók

Koktélok vagy partik a George Bárban, egy meleg intézet Dublinban, PantiBar, Oscar kávézó, utazó, vagy egy meleg szauna a kikapcsolódás érdekében a végső tennivaló ahhoz, hogy valóban élvezhesse a csodálatos dublini LGTBQ közösséget.

 

8. Félelmetes LMBT-barát célpont: Belgium

Gent és Brüsszel a 2 a legfélelmetesebb LMBT-barát célpontok Belgiumban. Ez az ország volt a második, amely legalizálta az azonos neműek házasságát. Brüsszelben, A Rue du Marche au Charbon az LMBT-jelenet központja.

Például, a Szivárvány Házban, élvezheti a Lesborama filmfesztivált, művészeti kiállítások, és sok más kulturális tevékenység. azonban, ha azt akarja pompázni, amit a természet mama adott neked, akkor Chez Maman a szivárvány minden színében és csillogásában fogadja a dívákat.

Luxemburg és Brüsszel között egy vonattal

Antwerpen és Brüsszel között egy vonattal

Amszterdam és Brüsszel között egy vonattal

Párizs és Brüsszel között egy vonattal

 

LGBT flags in a street in belgium

 

9. Félelmetes LMBTQ-barát úticél: London

A West End, pub, építészet, a királynő. London nemcsak a királyiak miatt ikon, hanem azért, mert félelmetes LMBT célpont Európában. A város mikrokozmosz a világ számára, a várost jelenti, amely a világ minden sarkából fogadja az embereket, szuper meleg és barátságos a melegekkel szemben is, leszbikus, furcsa, vagy transznemű.

Exkluzív könyvesboltok, elképesztő tetőtéri bárok, színház, és a zene, London annyi izgalmas helyet kapott, hogy élvezhesse az LMBT életének és kultúrájának legjobbjait.

Tennivalók

Így, ha szeretné élvezni az LGTB legjobbjait Londonban, irány a Dlastone Superstore a legjobb kabaréért. A legjobb furcsa jelenetért, A Glory pub kiváló, és feltétlenül álljon meg Anglia legrégebbi LMBT-könyvesboltjában, Meleg a szava.

Amszterdam és London között egy vonattal

Párizs és London között egy vonattal

Berlin és London között egy vonattal

Brüsszelből Londonba Vonattal

 

10. Nagyszerű LMBT-barát célpontok: Milánó

A listán szereplő többi LMBT-barát várostól eltérően, Milánóban nem legalizálják az LMBT-jogokat. ennek ellenére, a világ divat- és elegancia-fővárosa élénk meleg jelenettel büszkélkedhet, és évente LGTBQ filmfesztiválnak is otthont ad.

Amikor Milánóban, a Porta Venezia szomszédság az LMBT életének és kultúrájának a szíve. A Lecco és a San Martini utcákon, megtalálja a legmenőbb melegbarát bárokat és klubokat.

Firenze és Milánó vonattal

Firenze és Velence között egy vonattal

Milánó Firenzébe egy vonattal

Velence és Milánó vonattal

 

Milan LGBT nightlife

 

Nagyon könnyű vonattal utazni Európában és elutazni Ments meg egy vonatot de nem mindig könnyű félelmetes LMBT-barát úti célokat találni, szóval ezért írtuk neked ezt a blogbejegyzést.

 

 

Szeretné beágyazni webhelyére a „10 fantasztikus LMBT-barát úticél” című blogbejegyzésünket? Vagy vegyük a képeket, szöveget, majd ad nekünk hitelt egy linket, hogy ezt a blogbejegyzést. Vagy kattintson ide: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fawesome-lgbt-friendly-destinations%2F%3Flang%3Dhu – (Lapozzunk lefelé egy kicsit, hogy az embed kódot)