Olvasási idő: 4 percek
(Utoljára frissítve: 30/04/2021)

Az Európa néhány leggyorsabb vonatok, és a legtöbb festői útvonalak, Utazás legszebb tó Észak-Olaszországban vonattal gazdaságos, kényelmes, és közvetlen, betekintést nyújt egy helyi élet, gyakran nagy nézetek dobták az alku.

Egy kis hozzáértés útvonaltervezés és egy rugalmas menetrend, akkor nagyon könnyen összerak egy útvonalat, hogy majd az utazás ugyanolyan lenyűgöző, mint a cél.

 

Látogatás Észak-Olaszországban

Mint a legtöbb országban, Olaszország megvan a maga saját észak-déli megosztottság Northern olaszok dicsekedett, hogy ők alkotják az ország gazdasági gerincét és ipari erőmű.

Tól szemüveg a divat, hogy az élelmiszer, Olaszország északi régió felelős felett 50% Az olasz gazdaság ... ellenére, amely kevesebb, mint a fele az ország lakosságának!

Az 8 régiók:

  1. Aosta-völgy
  2. Piemont
  3. Liguria
  4. Lombardia
  5. Emilia Romagna
  6. Veneto
  7. Friuli Venezia Giulia
  8. Trentino-Alto Adige / Südtirol

Közlekedés

Hála két hegység, Öt édesvízi tavak, dombok, és nyüzsgő tengeri kikötők, van sok sokszínűség az észak-olaszországi, még a rövid távolságok. A síelési hetet a Dolomitokban kezdheti meg, lustálkodik kb Comói-tó, és a végén a utazás lakoma a tenger gyümölcsei Öt földet!

Azok, akik inkább divat és az élelmiszer nem fog csalódni sem. Piros tetős városokban, mint Bologna szeretettel tekinteni Olaszország város konyhaművészeti kényeztetés míg Parma szélén világszínvonalú gyártók a sonka és parmezán.

Akkor, természetesen, van két híres város Milánó és Velence felfedezni az Észak-Olaszországban! Bízz bennem, amikor azt mondom,, minden látogató talál valamit szeretni itt.

A legnagyobb rugalmasságot, neked kellene autót bérelni amikor utazik, hogy a különböző tavak Észak-Olaszországban. Ha azt szeretnénk, hogy támaszkodni nyilvános szállítás, ez határozottan megvalósítható.

 

Tavak Észak-Olaszországban – Comói-tó

Lake como is so amazing

Beszélve a Comói-tó, bárki és esélye van, szemük kigyullad, és azt mondják: „George Clooney!”

Comói-tó, más néven Lario, az észak-olaszországi tavak közül a harmadik legnagyobb, maximális mélysége körülbelül 410 méter (448 yard), is az egyik legmélyebb tava Európában.

gyors Tény: Tudtad, Az jellegzetes alak, emlékeztet egy fordított Y, eredmények a gleccserek olvadása együtt eróziós hatásának az ősi Adda folyó. Ez vezetett a kialakulásához a két déli ága, a közepén, ami ott van a világ legnépszerűbb Bellagio.

Található lábánál a Alpok, Comói-tó rendelkezik az egyik legnagyobb festői cenzori a világon. Ha megy, hogy nézze az olasz tavak, meg fog lepődni, hogy megtudjuk, a sok dolog, hogy a Comói-tó mellett híresség pecsételő!

 

Én egy hajón!

I am on a boat

 

Emellett az a tény, hogy egyre észak Olaszország vonattal egy nem-agy, akkor elismerem vonóhorgon egy kört a hajó elég hűvös is. Különösen, ha azt szeretnénk, hogy tapasztalat Comói-tó különösen a legjobb.

Függetlenül attól, hogy látogató Comói-tó egy napra vagy hosszabb ideig tartózkodó, ugrás egy hajó fedélzetén, pihenni, és eléri a kedvenc városa: Bellagio, Varenna, Mit, vagy talán az egyik történelmi villák A tó partján.

Milan a Comói-tó vonatok

Turin Comói-tó vonatok

Padova a Comói-tó vonatok

Velence a Comói-tó vonatok

 

 

Garda-tó

Lake Garda is among Lakes in Northern Italy

 

A Garda-tó egyik legnagyobb tavak Észak-Olaszország és a legnagyobb a jeges tó Olaszország öt tó, által táplált Alpok északon. Észak-Verona, A Garda-tó a legnagyobb család – és a víz sport-orientált Olaszország tavak. Ez egyben Olaszország legnagyobb tava, elérve a meredek Alpok lábánál az északi szélén a Pó.

A déli part szegélyezi strandok és amelyet alacsony dombok. Míg az északi, hegyek és a puszta sziklák béren kívüli a tó, különösen mentén a nyugati part. A terep ad a tó egy széles választék látnivalót sportszerető turisták. Állandósult szél vitorlázás és szörfözés a hegyek hegymászás, rappelling, és a hegyi kerékpározás, minden kilátással a tóra.

Még jobb hír. A Garda-tó helyen ad neki egy egész évben mérsékelt éghajlat, ahol az olajbogyó és a citrom jól növekednek Észak szokásos tartományban. Tökéletes néhány délután G&T! Add hosszú, homokos strandok és egy kuplung városok vízparti sétányok megtekintés. Már megvan magad a tökéletes ünnep cél!

Trento a Garda-tó Peschiera vonatok

Bolzano Bozen Garda-tó Peschiera vonatok

Bologna Garda-tó Peschiera vonatok

Velence Garda-tó Peschiera vonatok

 

Tehát hogyan érzed majd, hogy néhány tavak Észak-Olaszországban? Szeretne időt és pénzt, miközben Utazás Észak-Olaszországba vonattal? Foglalja minden vonatjegyet segítségével Ments meg egy vonatot percben, nincsenek rejtett díjak!

 

 

Szeretné beágyazni a blogbejegyzésünket a webhelyére?, akkor sem vesszük szöveget és képeket, és csak nekünk hitelt egy linket a blogbejegyzésben, vagy ide kattintva: https://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/beautiful-lakes-northern-italy/– (Lapozzunk lefelé egy kicsit, hogy az embed kódot)