Olvasási idő: 4 percek
(Utoljára frissítve: 01/01/2021)

Ha nem biztos, amelynek vidámparkok Európában a legjobb, akkor nézd tovább. Ez a cikk egy lista néhány a legjobb vidámparkok, akkor látogasson el az Európában most! Adunk részletes leírások minden, és hogyan lehet eljutni hozzájuk vonattal. Tehát kezdjük a listát!

 

A legnagyobb vidámpark Európában - Disneyland Paris

Ha még nem járt, amit kétségtelenül hallott Disneyland Párizs. A park magában foglalja mindazt, amit lehet találni az eredeti Disneyland az Egyesült Államokban. Plusz, ez magában foglalja a két szórakoztató parkok, és összesen hét szálloda helyszíni! Akkor valószínűleg szüksége lesz néhány napig, ha azt szeretné, hogy látogassa meg mindent. Továbbá, Ön is látogasson el a Walt Disney Studios, ami közvetlenül a park.

Amikor elérné a parkban, viszonylag könnyen érkezik vonattal. Az egyik központi vonat csomópontok Franciaországban, közvetlenül a Disneyland. A központ kérdéses Marne-la-Vallee / Chessy vasútállomás, és akkor el tudja érni könnyen bárhol Franciaországban vagy azon túl. Mi több, Disneyland található nem túl messze Párizs.

Párizs Disneyland Marne-la-Vallee vonatok

Brüsszel Disneyland Marne-la-Vallée vonatok

Lyon Disneyland Marne-la-Vallee vonatok

Lille Disneyland Marne-la-Vallée vonatok

A Legnépszerűbb Vidámpark Németországban - Europapark

Europapark a legnagyobb és legnépszerűbb park egész Európában, rögtön Disneyland. azonban, ez nem ezért választottuk. Ez az egyik legjobb vidámparkok Európában a mi véleményünk, mert a hullámvasút. Olyan sokakat és sok igazán egyedit fogsz megtenni. Itt van, hogy ellenőrizze Arthur – A legújabb hullámvasút ez egy kombinációja beltéri / kültéri egyik egy sötét út is!

Ezt megtalálhatja csodálatos vidámpark Rustban, egy város közeli Freiburg és Strasbourg. Ez azt jelenti, hogy lehet eljutni Europapark viszonylag könnyen vonattal, bármely város. A vasútállomás néhány 4 km-re, így aztán séta a bejárat, vagy az egyik a rendszeres buszok hogy megy a park.

Strasbourg Ringsheim vonatok

Stuttgart Ringsheim vonatok

Bázel Ringsheim vonatok

Offenburg a Ringsheim vonatok

 

A Fairytale Capital of Europe - Efteling Vidámpark

A legjobb Vidámparkok, Efteling Hollandia

 

Sokan egész Európából nem tud erről a mesevilág minden mesebeli szerelmesek! azonban, A park a legnagyobb, mind a három országban a Benelux. Mi több, Efteling az a hely, ahol az összes jól ismert mese életre! Sok a klasszikus mesék, Hans Christian Andersen, Charles Perrault, és a Grimm testvérek életre ide. Ők szerepelt egy széles választékban túrák, kalandok, és több. Összességében, szüksége lesz legalább két napig, hogy nézze meg mindent!

Akkor látogasson Efteling meglehetősen könnyen elérhető vonattal. Ez fekszik a között minden nagyvárosában Hollandiában. Ez teszi a park hozzáférhető az egész Hollandia és tovább. A megfelelő vasúti összeköttetések, eljuthat a park bárhol Európában. Ez a másik ok, amiért Efteling az egyik legjobb vidámparkok Európában!

Brüsszel Tilburg vonatok

Antwerpen Tilburg vonatok

Berlin Tilburg vonatok

Paris Tilburg vonatok

 

Összességében, E három vannak a legkeresettebbek. Sok más európai, ez bizonyos, de úgy érezzük, hogy csak ez a három valóban a legjobb. tudsz lépjen kapcsolatba velünk Ha szeretne többet megtudni a parkok és a vonat túrák nekik. Is, nyugodtan megnézzük blogunkban. Mi általában írásban a sok helyen, és a vonat túrák érdemes meglátogatni, és figyelembe Európa-szerte!

 

 

Szeretné beágyazni a blogbejegyzést rá a helyszínen, akkor sem vesszük szöveget és képeket, és csak nekünk hitelt egy linket a blogbejegyzésben, vagy ide kattintva: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbest-amusement-parks-europe%2F%3Flang%3Dhu- (Lapozzunk lefelé egy kicsit, hogy az embed kódot)