Olvasási idő: 5 percek
(Utoljára frissítve: 25/01/2021)

Akár egy sört szerető keres, hogy a szenvedély a út vagy ha már van egy utat Európa a könyvek, megnézzük a Sör Route vonattal – A legjobb Beers Európában Vonattal. Ön nem fog csalódni! Még jobb, minden a javaslatok közül könnyen megközelíthető vonattal. Nem vezetés szükséges, ami azt jelenti, nincs gond. Csak móka!

 

Sör Route Vonattal – Legjobb Beers Európában: A vasútállomásnál!

Egy dolog, amit talán nem vesz észre, az egy jó sör Útvonal vonattal megtalálható sok vasútállomásokon. A Sheffield Tap az egyik legjobb, mely mintegy 30 hordók és huzat - amelyek közül néhány kiemelni választás a helyi és viszonylag homályos sörfőzdék. Lehet a vonatra, és meglátogatom néhány közülük ... vagy csak maradjon, és több időt töltenek a mintavételi őket. Milyen klassz?!

 

The Sheffield beer Tap

Sör Route Vonattal – Legjobb Beers Európában: Delirium Village Brüsszel, Belgium

Pink Elephant Best Beers in Europe

Most, ez az egyik, hogy én személyesen is túl, amikor meglátogattam Brüsszel és a férjem volt a küldetése, hogy megtalálja a A legjobb Beers Európában. Tipp: Kövesse a rózsaszín elefánt!

Én eredetileg Dél-Afrika és érezte, egy kicsit honvágyam látogatása során Brüsszel. Így, Rendeltem magamnak egy Castle Lite otthonról. természetesen, voltak készletezéséről! Ez nem meglepő, hiszen delírium Cafe ismert a hosszú sör lista, állt 2,004 különböző márkájú januárban 2004 feljegyzései szerint a Guinness Rekordok Könyvébe. Az ajánlaton sörök felett 60 országok!

A bár található a kis sikátorban nevű Impasse de la Fidélité / Getrouwheidsgang, csak pár száz méterre a Grand Place. Az Jeanneke Pis szobor az utca túloldalán a bejárattól.

A bár neve származik a sör delirium tremens, akinek rózsaszín elefánt szimbólum is díszíti a kávézó bejárata.

A vasútállomás a 10 perces sétára a kávézó, így nem csoda, hogy ez a Sör Route vonattal – A legjobb Beers Európában.

Luxemburg Brüsszel vonatok

Antwerpen Brüsszel vonatok

Amszterdam Brüsszel vonatok

Párizs-Brüsszel vonatok

 

Sör Route Vonattal – Legjobb Beers Európában: Ye Olde Cheshire Cheese be London, Anglia

Ye Olde Cheshire Cheese place sign

 

Szeretjük a történelem, hogy jön-e ivás expedíció. Őszintén, A pub nem rendelkezik a legnagyobb kiválasztási képest néhány szomszédai. De mi hiányzik a mennyiség teszi fel annak minőségi története kapcsolódik hozzá. A legenda szerint a szerzetesek főzik a helyszínen, mielőtt lett pub. Samuel Johnson és Charles Dickens ivott itt, így lesz közös sört előzmények ebben megálló.

A létesítmény jelenleg tulajdonában Sam Smith régi sörfőzde. Az pubok go-to gyönyörű épületek, hagyományos sörök, és hangulatos belső terekkel. Nincsenek nagy márkák, egyszerűen briliáns kínálatát saját sörfőzde Tadcaster, Yorkshire.

Amszterdam London vonatok

Rotterdam London vonatok

Párizsból Londonba vonatok

Brüsszel London vonatok

 

Sör Route Vonattal – Legjobb Beers Európában: Pilsner Urquell sörgyár Pilsen, Cseh Köztársaság

Drink the Best Beers in Europe with your friends

 

Bár a sörfőzde korszerűsítette óta 1993, A mérföld öregedés pince maradnak föld alatt része a túra. A földalatti csörömpölés egy nyitott fa erjedésnél ér véget, és néhány hatalmas fahordó, amelyet Pilsner Urquell öregítésére használt.

A sört a pályán bélelt szuper hordó, egészen egyszerűen, a legjobb sör, amit valaha kóstoltam. És meg kell vizsgálni, hogy ki magad! A Pilsner Urquell sörgyár meghívja Önt, hogy egy egyedi túra. Fogsz tapasztalat kaland és szórakoztató történelmi pincesor, megismerhetik a főzési folyamat és kóstolhatják meg a kiváló lager, természetesen!

Nürnberg Prága vonatok

Munich Prága vonatok

Berlin Prága vonatok

Bécs Prága vonatok

 

Sör Route Vonattal – Legjobb Beers Európában: Németország (NEM München)

Meg tudjuk engedett be egy titkos? A legjobb sör Németországban nem ban ben München. Németországban van egy hatalmas különböző kivételes sörök. Még sok ország mindennapi brews meglepően jó. De nem minden a sör is kiváló, még azon a földön is, ahol a sör legenda. Ha az Ön által keresett fajta és tetszik a sör karaktert, és sistereg, tegyen magának egy szívességet, és tervezzük egy túra a bajor hegyvidékre, ahol sör része a helyi kultúra és főzik a valódi emberek történeteket mondani.

Köln és Frankfurt vonatok

München Frankfurt vonatok

Hanover Frankfurt vonatok

Hamburg és Frankfurt vonatok

 

Alsó-Bajorország – Niederbayern

Alsó-Bajorország - Niederbayern

 

Ez a nyújtás terület a keleti München átnyúlik a bajor-erdő az osztrák és a cseh határvidéken, és egyike a legkevésbé utazott Németország régiói. Ez önmagában teszi Alsó-Bajorország vonzó cél, de a történelem és a kultúra sör teszi még vonzóbbá.

Hetvenegy kis és közepes sörfőzde működik ez a része a Bavaria. Némelyikük nyúlnak vissza az 1400-as években. Tizenegy volt, vagy által létrehozott egyház, által üzemeltetett, kolostorok, vagy tulajdonában lévő nemesség. Három még mindig működött a német bárók és az egyik legrégebbi apátsági sörfőzde a világon. Alsó Bavaria egy rejtett kincs amikor a sör.

 

Szeretné, hogy a legjobb sörök Európában? (Felelősségteljes természetesen!) Akkor lefoglalhatja utazását a Ments meg egy vonatot Nincsenek magas rejtett díjak, ami azt jelenti, több pénz a sör!

 

 

Szeretné beágyazni a blogbejegyzésünket a webhelyére?, akkor sem vesszük szöveget és képeket, és csak nekünk hitelt egy linket a blogbejegyzésben, vagy ide kattintva: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbest-beers-route-europe%2F%3Flang%3Dhu– (Lapozzunk lefelé egy kicsit, hogy az embed kódot)