Olvasási idő: 6 percek
(Utoljára frissítve: 02/07/2021)

Menjen a vonattal a tökéletes úticél felé városlátogatások vagy vásárolni, Európa legcsodálatosabb fővárosai rendelkeznek mindennel. A bolhapiacok retro és modernek, jelen és történelem, összejön, ahol nagyszerű dolgok jelennek meg, és a mi 7 Európa legjobb bolhapiacai a tökéletes példa.

Ha rajong a vásárlásért, és különösen a szüreti gyűjtők számára, akkor ezek 7 Európa legjobb bolhapiacai valóra válnak. Kövesse egyszerűen az európai bolhapiacok útmutatóját, és megragad egy nagy bőrönd!

 

1. Müncheni bolhapiac

Ha Bajorországba tart a Európai ünnepek tavasszal, és friss szüreti kincseket keres, akkor imádni fogja München óriási bolhapiacát. Ez a fantasztikus bolhapiac a tavaszi fesztivált jelöli és évente egyszer kerül megrendezésre.

Vége lesz 2000 árusok, csodálatos évjárattal ez, mint egy Louis Vuitton táska vicces áron. Ebből adódóan, valószínűleg szombaton tisztáznia kell a müncheni Riesen-Flohmarkt Theresienwiese bolhapiacon. Továbbá, világos bevásárlólistával érkezzen, és legyél hamarabb ott. Ajtók nyitva: 4 am, és nem te leszel az egyetlen korai madár!

Düsseldorf és München között

Drezda és München vonatárak

Nürnberg és München között

Bonn - München vonatárak

 

Books offering at Munich Flea Market

 

2. Amszterdami bolhapiac

Ha nem tudnád, Amszterdam gazdag kereskedelemmel rendelkező város. Ebből adódóan, nem meglepő, hogy Európa egyik legjobb bolhapiaca Amszterdamban található. Évente egyszer, a festői amszterdami utcák, szabadtéri piaccá válni, ahol vásárolhat és felszívhatja a csodálatos légkört az egyik Európa legnagyobb városai.

Évente egyszer, mint ünnep a király napján, Amszterdam csatornái és sikátorai hatalmas bolhapiaczá változnak. Elegáns évjárat, Művészet, készülékek, és egyéb használt kincsek várnak rád ezen a fantasztikus bolhapiacon.

Amikor? 6 am a 8 pm április 27-én.

Bréma és Amszterdam között

Hannover és Amszterdam között

Bielefeld és Amszterdam között

Hamburg és Amszterdam között

 

Vrijmarkt Amsterdam Netherlands

 

3. A Grande Braderie De Lille

Franciaország legnagyobb és leghíresebb bolhapiaca, a Grande Braderie de Lille bolhapiac ad otthont 10,000 árusok.

A lille-i bolhapiac az év legnagyobb eseménye, és szeptember első hétvégéjén kerül megrendezésre. Ha vintage, és retro tárgyak, akkor inkább foglaljon jegyet szeptemberre Lille-be 4th– 5th, egy szüreti extravagánsnak.

Azt mondják, hogy a közelébe visz 40 órákat, hogy végigjárjam az összes lelátót, és ez megállás és vásárlás nélkül.

Néhány hasznos mondat, amelyet meg kell tartani & tanul:

„Mi a legjobb ár?”- Mi a legjobb ár?

„Kuponok la poire en Deux” - Találkozzunk egymással középen / kössünk alkut

"Alku!”- Deal!

Hogyan juthatunk el oda? Szánjon egy órát TGV vonatút Párizsból.

Párizs és Rouen között a vonat ára

Párizs és Lille közötti vonatárak

Rouen és Brest vonatok ára

Rouen és Le Havre között

 

4. Portobello Road Market Londonban

Anglia legjobb bolhapiaca minden nap a londoni Portobello piacon történik. Divat, régiségek, élelmiszer, és használt kincsek várnak rád a hét minden napján, de készülj fel az energia és a szín feltöltésére szombaton.

Így, egy nap antik bevásárlás után, finom zöldségeket ragadhat meg, sajt, és egyéb finomságok egy gyors ebédre, mielőtt folytatnád szüreti küldetésedet a Westway divatpiacán. A Portobello Road piac látogatása az egyik legjobb tennivaló Londonban, és egy egész napot kell szentelnie ennek a bolhapiacnak és londoni nevezetességnek.

Amsterdam és London vonat ára

Párizs és London közötti vonatárak

Berlin és London közötti vonat árak

Brüsszel és London közötti vonat árak

 

Vinyl records at Portobello Road Flea Market In London

 

5. Párizsi bolhapiac

Amikor Párizsra gondolunk, azonnal képzeljük el a légkört. Különleges, titokzatos, ősi, királyi mind eszébe jut Párizssal, és csodálatos bolhapiacára.

A párizsi bolhapiac az általa rejtett ritka kincseknek köszönhetően Európa egyik legjobb bolhapiaca. Afrikai művészet, vintage dekoratív darabok, és a ruházat csak néhány dolog, amit ezen a hatalmas bolhapiacon talál.

Ha egy kis darab Párizst szeretne magával hozni, akkor a párizsi bolhapiac a vásárlás helye. A keresést itt kezdi Rue des Rosiers, a fő utca, és sétáljon le, hogy bemehessen a külön piacokra.

Amikor? Szombat-hétfő

Hogyan juthatunk el oda? Menj metróval, irány a Porte de Clignancourt on Line 4, és kövesse a tömegeket a nagy beton felüljáró felé.

Amszterdam és Párizs között a vonat ára

London és Párizs között a vonat ára

Rotterdam és Párizs között a vonat ára

Brüsszel és Párizs között a vonat ára

 

Paris Beautiful Flea Market

 

6. Brüsszeli labdajáték piac

Az egyetlen nyitott bolhapiac 365 évente, a labdajáték piac Brüsszelben, Belgiumban is a legnagyobb.

A Marolles kerület szívében, vintage lemezeket talál, és ritka, takarókra fektetett könyvek. A közeli utcákban, használt és antik üzleteket talál.

Amikor? A kincskeresésre legkedvezőbb időpont csütörtök és péntek.

Ahol? Place du Jeu de Balle Brüsszel

Luxemburg és Brüsszel között

Antwerpen és Brüsszel közötti vonat árak

Amszterdam és Brüsszel között

Párizs és Brüsszel között a vonat ára

 

Brussels Jeu De Balle Market

 

7. Milánó

Több bolhapiac van Milánóban, és ez nem meglepő, mivel ez a világ divat fővárosa. A Mercatone dell’Antiquariato Milánó legnagyobb bolhapiaca, minden hónap utolsó vasárnapján kerül megrendezésre.. Lesz 380 antik bútorok és vintage ruhák állványai, várok rád.

azonban, milánói legfelkapottabb bolhapiac az East Market. Ha gyűjthető darabokat vagy modern műalkotásokat keres, akkor beleszeret a keleti bolhapiacba. kívül, ebédet vagy sört ragadhat a DJ szetten, miközben a hűvös piaci standokon kóborolsz. Ha egyszer belépsz, ezt soha nem akarja elhagyni retro & szüreti buli.

Ahol? Mecenate útján, 84

Amikor? Minden vasárnap

Hogyan lehet eljutni a milánói East Markethez? Menjen az M2-es metróra

Firenze és Milánó vonatárak

Firenze és Velence közötti vonat árak

Milánó és Firenze vonatárak

Velence és Milánó vonatárak

 

Milan Clothing Flea Market

 

Következtetés

Európa a retro és a modern varázslatos ötvözete, amelyek a legcsodálatosabb bolhapiacokon élnek. Az európai utazás nem lesz teljes anélkül, hogy egy napot a legjobbak között töltenének 7 bolhapiacok Európában. Ráadásul, hazatérés legalábbis anélkül 1 darab vintage olyan, mintha még soha nem járt volna Európában.

 

Itt a Ments meg egy vonatot, örömmel segítünk Önnek megtervezni ezekre való utazását 7 Európa legjobb bolhapiacai vonatoznak.

 

 

Szeretné beágyazni „7 legjobb bolhapiac Európában” blogbejegyzésünket a webhelyére? Vagy vegyük a képeket, szöveget, majd ad nekünk hitelt egy linket, hogy ezt a blogbejegyzést. Vagy kattintson ide: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbest-flea-markets-europe%2F%3Flang%3Dhu – (Lapozzunk lefelé egy kicsit, hogy az embed kódot)