Olvasási idő: 5 percek
(Utoljára frissítve: 21/05/2021)

Mi inspirál jobban egy vonatútra, mint az izgalmas, vonatokkal teli filmek nézése? Vessen egy pillantást a listán a legjobb filmjei vonatok, és csipog minket @saveatrain és mondja el, hogy melyeket láttál és ha szereti őket, mint mi.

 

A tetején a pick filmjei vonatok – Harry Potter filmek 1 nak nek 8 (2001-2011)

Harry Potter film szerepelt filmjei vonatok

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ennek alapján a híres sorozat könyvek által J.K. Rowling, E nyolc filmjei vonatok bemutassanak egy varázslatos fantázia a fiatal varázsló, Harry Potter. Megtanulja ő birtokolja mágikus, és részt vesz Roxfort, ahol ő zuhant egy új élet tele rengeteg kihívás, gazemberek, és győzelmeit.

De hol a vonatok jönnek? Harry első nap az iskolában, ő, hogy felszálljon a Roxfort Express, a vonat található platform 9 ⅓. Csak hozzáférhető futás – gyors- felé téglafal közötti platformok 9 és 10. A fedélzeten a vonat, találkozik Ron Weasley és Hermione Granger, aki a végén, hogy az egész életen át tartó barátok.

Az egész az összes film, A Roxfort Expressz vonat továbbra is szimbolizálja elején és végén minden tanév, és biztosítja a vászon néhány elég látványos kalandokban. Különösen abban az időben Harry és Ron lekéste a vonatot, és volt a légy egy elvarázsolt autó iskola!

Győződjön meg róla letölteni legalább az egyik ilyen filmjei vonatok a telefon vagy táblagép Mielőtt foglalni a következő vonatút.

Amszterdamból Londonba vonattal

Rotterdam Londonba vonattal

Párizsból Londonba vonattal

Brüsszel és London között vonattal

 

A Darjeeling Limited (2007)

 

Bejegyzés megtekintése Instagram

 

A Sinefil által megosztott bejegyzés (@ city.of.cinema)

Furcsa és megható, ez pick, Filmjei vonatok, az összes fémjelzi a író-rendező, Wes Anderson. Miután az apjuk találkozik egy baleseti halál, három testvér utazik szerte Indiában vonattal egy kísérletet, hogy a kötvény.

Játsszák Owen Wilson, Adrien Brody, Jason Schwartzman, Minden testvér szenved depresszióban, és egy csomó duzzogás és küzd következik. De természetesen, hogy egy Wes Anderson film – sok komikus fordulat. Az egyik testvér elhagyta őt terhes feleség otthon, egy másik pedig elidegenedett a barátnőjétől és megtalálja a romantikát a vonat egyik kísérőjével.

Van is egy mérges kígyó, egy temetés, egy meditáció, és… nos, nem fogunk többé el. Hagyja, hogy ez a kultikus klasszikus inspirálja Önt a saját megrendelésére vonat kaland.

Nürnberg és Berlin között vonattal

Aachen és Berlin vonattal

Hanover Berlinbe vonattal

Hamburgból Berlinbe vonattal

 

Gyilkosság az Orient Express (2017)

 

Bejegyzés megtekintése Instagram

 

Steve által megosztott bejegyzés (@grushkov)

Alapján a híres Agatha Christie regénye, Ez a modern remake egy sztárokkal köztük Judi Dench, Michelle Pfeiffer, Penelope Cruz, Johnny Depp, és Willem Dafoe. Kenneth Branagh Hercule Poirot főszereplője, és ő is rendezte a filmet, és ez része a filmjei vonatok.

Eltekintve a bevezetés és néhány flashback, az egész történet van állítva egy luxusvonat. Poirot felszáll az Orient Expressre, hogy hosszú megérdemelt vakációt töltsön. Az első osztályú luxusbárban és egy étkezőkocsi, látszólag nem rokon utasok csoportjával találkozik. Egyikük azt állítja, az élete veszélyben van, és megpróbálja felvenni Poirot – Egy nagyra becsült nyomozó – hogy biztonságban.

Nem hajlandó, és az utasok minden ágyba. A következő reggel, Az utas holtan találnak. Hogy a dolgok még drámaibb, A vonat derails a . Poirot toborzott, hogy megoldja a bűncselekmény előtt a vonat vissza a pályára, és a rendőrség tudomást szerez a gyilkosság.

Egy szépen mondta, drámai rejtély krimi, a történet akkor alakul ki, amikor Poirot minden utast megkérdez, és megtudja, hogy mindegyikük van titka és nem minden olyan, amilyennek látszik.

Ez egy kihagyhatatlan között, Filmjei vonatok, nem csak a zseniális történet és az első osztályú hatású, hanem gyönyörű táj és kilátással a vonat maga.

Brüsszel és Amszterdam között vonatokkal

Londonból Amszterdamba vonattal

Bonn és Amszterdam között vonatokkal

Párizsból Amszterdamba vonattal

 

Az utóbbi a vonatokat ábrázoló filmek listáján:

A kis Engine That Could (2011)

Ha kevés kalandorok utazó veled, felkeltheted az útra ezzel gyerekbarátak film. A klasszikus gyermekek mese életre kel egy teljes hosszúságú film egy sztárokkal. Celebek szerepelt többek között Jamie Lee Curtis és Whoopi Goldberg.

A film követi a kis motor – játék vonat – egész ő kalandjait DreamLand, ahogy együttműködik más vonat karakterek és játékszerek. Van egy párhuzamos történet a világban, ahol a főszereplő egy kisfiú nevű Richard. azonban, ez a két világ összeütközik, amikor Richard végződik belül DreamLand. Az ő jelenléte ott okoz gondot, tehát vissza kell mennie. Kaland és hijinks járnak, míg ő és a játékok megpróbálják visszatérni a való világba.

Milyen nagyszerű módja annak, hogy ihletet szerezzünk a Vonatokat bemutató filmekről, hogy vonatokkal utazzanak!

Brüsszel és Párizs között vonatokkal

Londonból Párizsba vonattal

Marseille és Párizs között vonattal

Amszterdam és Párizs között vonatokkal

 

 

Készen áll, hogy írjuk meg a saját filmjei vonatok kapcsolódó történet? Látogatás www.saveatrain.com és hogy a legolcsóbb vonatjegy a következő vonat kaland.

 

Szeretné beágyazni a blogbejegyzésünket a webhelyére?, akkor kattints ide: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbest-movies-featuring-trains%2F%3Flang%3Dhu – (Lapozzunk lefelé, hogy az embed kódot)