Olvasási idő: 4 percek
(Utoljára frissítve: 04/11/2022)

Ha kíváncsi, hogy hol található a legjobb múzeumok Európában, mi van Önnek! Az-e Művészet, nemzeti, vagy természetes történelem, A múzeumok a listánkról nem marad meghökkenthetik.

Mi több, akár mindezek úticél vonattal Ha keres legolcsóbb utazási módot. Vessünk egy közelebbi pillantást a legjobb múzeumok Európában, és hol találom őket:

 

Louvre múzeum, Párizs, Franciaország

A Louvre lehet az egyik leghíresebb múzeumok Európában és a világ. Ez a legnagyobb, területe 72,735 négyzetével. Ez a fantasztikus múzeum ad otthont a több mint 35,000 elemeket, és az egyik a tereptárgyak Párizs. Be kell, hogy látogassa meg, ha utazik Párizsba vonattal!

Brüsszel Párizs vonatok

Londontól Párizsig vonatok

Marseille Párizs vonatok

Amszterdam Párizs vonatok

 

 

Venaria Reale, Torino, Olaszország

A neve ennek a palota származik a latin A királyi vadászat, azaz „királyi vadászat”. A 17. és a 18. században, ez volt a kiindulópont a vadászat expedíciók Károly herceg Emmanuel II. Most a palotában elvarázsolja modern látogatókat a barokk szépség. Nem lehet kihagyni, ha úgy találja magát Torinóban.

Milan Torino vonatok

Comói-tó Torinóba vonatok

Genova Turin vonatok

Parma, hogy Turin vonatok

 

A múzeum a patak, Antwerpen, Belgium

The Museum by the Stream in Antwerp is one of the Best Museums in Europe

 

A múzeum által a falról vagy MAS a legnagyobb múzeum Antwerpen. Ha keres egy körképszerű Kilátás, van ingyenes hozzáférést biztosít a tetőtéri A múzeum. A komplexum a MAS is van étterem és egy kávézó alatta. A múzeum maga is szép, és megér egy látogatást, ha Ön Antwerpen.

Brüsszel Antwerpen vonatok

Amszterdam Antwerpen vonatok

Lille Antwerp vonatok

Paris Antwerpen vonatok

 

bibliai, Amszterdam, Hollandia

Tovább múzeum Hollandia, az bibliai múzeum itt helyezkedik el Amszterdam. Ez az egyik legjobb múzeumok Európában, ha azt szeretné, hogy többet tudjon meg a Bibliát. Bijbels látogatása segít megérteni a Biblia jelentőségét és hatását a holland társadalomra. Ez kétségtelenül egy egyedülálló múzeum, kiválóan alkalmas azoknak, akik szeretik vallási történelem.

Brüsszel Amszterdam vonatok

London Amszterdam vonatok

Berlin Amszterdam vonatok

Párizs Amszterdam vonatok

 

 

Kunsthistorisches Museum, Bécs, Ausztria

Kunsthistorisches Museum in Vienna Austria

Kunsthistorisches Museum legismertebb művészeti múzeuma Ausztria, más néven a Szépművészeti Múzeumban. Néhány legismertebb kijelzők közé a művek Rembrandt, Michelangelo, Raphael, Rubens. A csodálatos művészettel rendelkező művészetbarátok számára csodálatos volt a megnyitása óta 1891. bárki látogató Bécs vonattal el kell intéznie a Kunsthistorisches Museum megtekintését.

Salzburg és Bécs vonatok

Münchenből Bécsbe vonatok

Graz és Bécs vonatok

Prága és Bécs vonatok

 

MACHmit Gyermek Múzeum, Berlin, Németország

Az utazók a gyerekek, ez nem lesz jobb, mint a MACHmit Gyermekek múzeum Németország. Ha úgy találja magát Berlinben, győződjön meg róla, hogy nézd meg MACHmit és fajta látnivalók. Ezek alkalmasak a felnőttek számára is, sok izgalmas tevékenység, mint egy művészeti laboratórium, nyomdaműhely, és hegymászó labirintusban.

Bréma és Berlin vonatok

Lipcse és Berlin vonatok

Hannover Berlin vonatok

Hamburg és Berlin vonatok

 

 

Skanzen Szabadtéri Néprajzi Múzeum, Stockholm, Svédország

Skanzen szabadtéri múzeum volt az első a maga nemében Svédország. Ez megnyitotta a 1891 és nőtte ki magát a leghíresebb múzeuma, Stockholm. A Royal Djurgarden gyönyörű kilátása a Skansen látogatásának bónusza. Azok számára, akik szeretik látni Skandináviában őshonos állatok, van egy állatkert amely megjeleníti őket.

 

 

A legjobb múzeumok Európában vár rád. Ha készen áll, hogy menjen, foglalja le vonatjegyet most és élvezze az utazást!

 

 

Szeretné beágyazni a blogbejegyzésünket a webhelyére?, akkor sem vesszük szöveget és képeket, és csak nekünk hitelt egy linket a blogbejegyzésben, vagy ide kattintva: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbest-museums-europe%2F%3Flang%3Dhu– (Lapozzunk lefelé egy kicsit, hogy az embed kódot)