Olvasási idő: 4 percek
(Utoljára frissítve: 04/06/2021)

Az európai országok szerelem ünnepli a nemzeti ünnepek — különösen azok, amelyek sok turisták. Tervez látni az egyik ezek az országok során a nemzeti ünnepek? Ha igen, Nagyon sok módja van, hogy csatlakozzon az ünnepség!

Akkor is egy kiváló lehetőség arra, hogy egy kicsit többet megtudni az ország történelem. Tapasztalt a helyi büszkeség vezethet, hogy értékeljük, hogy az ország, a nép még több. Vessünk egy pillantást a 5 a legjobb nemzeti ünnepek Európában:

 

A királynő hivatalos születésnapja, Egyesült Királyság

György király II volt az uralkodó, aki létrehozta a hagyomány ünneplő uralkodó születésnapját 1748. Azóta, az Egyesült Királyság születésnapját ünnepelte a uralkodó. azonban, azok megváltoztak a dátum egy párszor. Most ünnepeljük Királynő Hivatalos születésnap második szombatján június. Ha Angliában ez idő alatt, előfordulhat, hogy a királynő születésnapja Parade. Az ünnepség is ismert Csapatszállítás a színes.

Amsterdam Londonba Vonatok

Párizsból Londonba vonatok

Berlin London vonatok

Brüsszel London vonatok

* A képet a Blog funkció, kép a Királynő’s Hivatalos Születésnapi Ünnepségek

 

Köztársaság napja, Olaszország

Olaszok ünnepli a köztársaság napja június 2-án, amely a hagyomány rákezdték 1946. A szavazás javára eltörlése a monarchia, Az olaszok utat nyitottak köztársaságuk előtt. azonban, költöztek az ünneplés időpontját az első szombatján júniusban 1977. Ők amiatt, hogy az eredeti dátumot tükröződik negatívan a gazdaságukat. Csak visszaállította a régi dátum 2001. Vannak rengeteg ünnepségek tanúja egész Olaszország a Köztársaság Napja. A leglátványosabb látvány a Olasz légierő.

Firenze Rómába vonatok

Nápoly Róma vonatok

Firenze és Pisa vonatok

Róma Velence vonatok

 

 

Nemzeti ünnep, Svédország

Sweden has a place in 5 Best National Holidays in Europe

 

A svédek ünneplik a nemzeti ünnep június 6. Ez egy örömteli alkalom az egész ország. Megállapították, hogy Flag Day ünnepe 1916, és most már egy nap szórakozás és pihenés. Vannak zenei koncertek, fesztiválok, és a különböző tevékenységek részt vehet. Ugyancsak a nap, amikor az új svédek hivatalosan megkapják a polgárság. Svédország gondoskodik arról, hogy mindenki jól érezze magát a zászló napján!

 

Bastille napja, Franciaország

Bastille Day in France celebrations

 

Amikor a francia, a nap a nemzeti büszkeség július 14-én. Ez évfordulója a ostromát a Bastille. Ez fontos eseménye volt a francia forradalom 1789. Van már egy katonai parádét ünnepelni óta csaknem minden évben 1880. Ez egy csodálatos látvány! azonban, rengeteg egyéb rendezvények látni is. Bastille Day egy jó ideje, hogy Franciaországban, pedig jobb Párizs.

Amszterdam Párizs vonatok

Londontól Párizsig vonatok

Rotterdam Párizs vonatok

Brüsszel Párizs vonatok

 

Nemzeti ünnep, Svájc

Svájci Nemzeti Napja augusztus 1. Megünnepli azt a napot, amikor a három alapító kanton Svájc az egyesült 1291. A svájci veszik komolyan nemzeti ünnepe. Az egyik fő események a beszéd a kancellár vagy más magas rangú tisztviselők. Van még egy felvonulás Zürichben. Akkor részt ünnepségek más városokban is. Például, A svájci szerelem azok vidéki táj ünnepi visszavonul. Sípályák egy másik első osztályú hely során a Nemzeti Nap.

Nemzeti ünnepek Európa egy nagyszerű alkalom arra, hogy többet tudjon meg a történelem, a nemzet, vagy látogató. Ez is mindig tele nap szórakoztató tevékenységek és felvonulások.

München Zürich vonatok

Berlin Zürich vonatok

Basel Zürich vonatok

Bécs Zürich vonatok

 

 

Nyaralni Európában egy ilyen Nemzeti Ünnepek? A Könyv A Vonatjegyet és élvezd!

 

 

Szeretné, hogy beágyazása a blogbejegyzést 5 A legjobb Nemzeti Ünnepek Európában webhelyére,? akkor sem vesszük szöveget és képeket, és csak nekünk hitelt egy linket a blogbejegyzésben. Vagy kattintson ide: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbest-national-holidays-europe%2F%3Flang%3Dhu– (Lapozzunk lefelé egy kicsit, hogy az embed kódot)